6 csillagjegy, aki titokban mindenkit utál

2019. május 13.
Vagy nem is olyan titokban. Ők a morcos szomszédok, akik mindig reklamálnak a hangos zene miatt, akik elülnek a vonaton a kisgyerekesek mellől és az asszisztens, aki akkor is a sor végére küld, ha csak egy rövid kérdésed lenne. De melyik csillagjegyekbe is tartoznak ők?

Nem mindig merő rosszindulatból utálatosak az emberek. Vannak olyan érzékeny társaink, akik így védik meg magukat attól, hogy megbántsák őket – inkább senkit sem engednek közel magukhoz. A csillagjegyek között is vannak olyanok, akik hajlamosabbak a zsörtölődő, elzárkózó magatartásra, ám ne ítéljünk elhamarkodottan róluk. Lehet, hogy csak egy csöpp kedvességre lenne szükségük.

1. Skorpió (október 23.-november 21.)
Nem azért gyanakvóak a Skorpiók, hogy kiábrándítsák magukból az embereket. Alaptermészetüknél fogva bizalmatlanok, szemükben senki sem ártatlan, míg az ellenkezőjét nem bizonyítja. A többieknek kell tanúbizonyságát tenni arról, hogy megbízhatók és lehet számítani rájuk. Mivel a csillagjegy szülöttei nagyon érzékenyek, könnyen sérülnek, anélkül, hogy a másik ember észrevenné, hogy megbántotta a Skorpiót. Ha ez előfordul, a Skorpió addig hordozza magában sérelmeit, míg el nem dönti, hogyan álljon bosszút. Ha újra és újra megtörténik, könnyen kerülnek olyan hangulatba, mikor mindenkit utálnak.


2. Bak (december 22.-január 19.)
A csillagjegy szülöttei titokban utálják azokat az embereket, akik visszafogják őket és megkérdőjelezik hozzáértésüket. A Bakok tudják, mire képesek, nincs szükségük arra, hogy minden lépésüket ellenőrizzék. A legelhivatottabb és legkeményebben dolgozó csillagjegy az egész zodiákusban, így az atyáskodás rettentően idegesíti őket. Nincs szükségük kéretlen tanácsokra és véleményekre, nem bírják, ha valaki azt mondja nekik, “én így csinálnám a helyedben”. Könnyen eljutnak arra a pontra, hogy azt gondolják, körülöttük mindenki ostoba.

3. Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A Szűzek titokban mindenkit utálnak, aki nem azt teszi, amit ők akarnak. Ha valaki nem veszi komolyan őket, vagy nem akar velük mókázni, és mindenki lusta ahhoz, hogy velük tartson, könnyen kötekedővé válnak. Ha pedig egy piszkos tányért nem teszünk a mosogatóba, biztosan kivívjuk a haragjukat. Könnyen elegük van azokból az emberekből is, akik nem fogadják meg tanácsaikat. Ha pedig ignorálják őket vagy úgy érzik, nem tisztelik eléggé, gyorsan elérnek arra a pontra, mikor úgy érzik, végeztek az egész emberiséggel, nem akarnak többé találkozni senkivel.

4. Vízöntő (január 20.-február 18.)
A csillagjegy szülöttei könnyen elfogadják a másik embert olyannak, amilyen, ám ki nem állhatják a képmutató személyeket. Ilyenkor gyanakvóvá válnak, és azon gondolkoznak, vajon mit rejteget a másik ember. Arra is elég rosszul reagálnak a Vízöntők, ha próbálják megváltoztatni őket. Nem igazán fogadják el, ha valaki más megoldást, alternatívát javasol, próbálja rábeszélni őket a véleményük megváltoztatására. Ez inkább az ellenkező hatást váltja ki a csillagjegy szülötteinél. Sőt titokban valószínűleg el is dönti, hogy többé nem áll szóba majd a másik emberrel.

5. Bika (április 20.-május 20.)
A Bikák azokkal az emberekkel nincsenek kibékülve, akik túl magabiztosak és nagyképűek. Az önbizalom, önelfogadás mind teljesen rendben van számára, míg az illető nem esik át a ló túlsó oldalára. Ha valaki folyamatosan csak magáról beszél és saját magát próbálja előtérbe tolni, a bikák csendes ellenállásba kezdenek. A csillagjegy szülöttei nem szeretnek alárendelt szerepben lenni, ám nem hangosan utálkoznak, általában nem szólnak egy árva szót sem, de nem veszik fel a kesztyűt. Csak nem keresnek többé.

6. Rák (június 21.-július 22.)
Ha úgy érzik, nem figyelnek rájuk, titokban mindenkit utálnak a Rákok. Ha az érzéseit félresöprik, és tudják, hogy nem törődnek velük, méregbe gurulnak. Nem az a csillagjegy, aki könnyen túlteszi magát a sérelmeken, így ha megbántottunk egy rákot, készüljünk fel, hogy sok időbe és energiába telik majd kiengesztelni.

Fotó: Unsplash