Milyen esküvőd legyen a csillagjegyed szerint?

2019. május 09.
Az esküvő manapság remek alkalom, hogy kifejezzük személyiségünket és egyéni ízlésünket. Ha épp azon tanakodunk tehát, milyen stílusú esküvőnk legyen, a csillagjegyünk ebben is segít.

A csillagjegyünk nagyban meghatározza, milyen dolgokat szeretünk, így azt is, hogy a saját álomesküvőnk egy romantikus kerti parti vagy egy elegáns báltermi összejövetel legyen.

Vízöntő (január 20.-február 18.)
A csillagjegy szülöttei kreatívak, művészi vénájuk biztosan megmutatkozik az esküvőjükön is. Szeretik a szokatlan és egyedi dolgokat, így a dekorációban biztos, hogy lesz olyan, amit saját kezűleg készítenek. A nemes célok és a környezetvédelem fontos a vízöntők számára, így a nagy napon is figyelnek rá, hogy a lehető legkevesebb szeméttel járjon az esemény, és mindenben próbálnak környezetbarát megoldásokat találni.

Halak (február 19.-március 20.)
A halakhoz egy laza tengerparti lagzi illik leginkább. Egy kagylóhéjakkal díszített menyasszonyi csokor és tengeri csillagokból álló asztaldísz tökéletes kiegészítése lehet a csillagjegy nagy napjának. A felfüggesztett apró lámpások és fényfüzérek igazi meghitt alkalommá varázsolják a halak esküvőjét.


Kos (március 21.-április 19.)

A kos az a csillagjegy, amelyik sosem fél követni a legújabb trendeket, a hagyományok szerinte azért vannak, hogy felrúgjuk őket, így a csillogó ‘20-as évek tematikájában rendezett esküvő az ő világa. Rengeteg csillámmal, flitterrel és tollal a kosok lakodalma még a nagy Gatsby partijait is megszégyeníti.

Bika (április 20.-május 20.)
Egy rusztikus esküvő illik a bikákhoz leginkább, hiszen szeretik a kényelmet és az otthonosságot. Bár egy vidéki pajtában rendezett lagzi nem hangzik túl sikkesen, ám a rusztikus nem jelent egyet az ósdisággal. Inkább rengeteg gyertyára, vadvirágokra és szívmelengető csipkedíszítésre gondoljunk.

Ikrek (május 21.-június 20.)
Ha egyvalamiben biztosak lehetünk, az az, hogy az ikrek nem akar ugyanolyan esküvőt, mint amilyen a szüleinek volt. Nem félnek keverni a stílusokat, biztosak lehetünk benne, hogy az esküvőjük eklektikus és egyedi lesz. Rendeljen food truckokat, fotófülkét, és legyen nagy, nyitott tér, hogy az összes vendég elférjen. Mert az ikrek biztosan nem hív meg száz főnél kevesebb embert! 

Rák (június 21.-július 22.)
A lágyszívű rákok nagy napja is édes és szentimentális lesz. Gondoskodó természetéhez egy tóparti vagy kastélykerti esküvő illik legjobban, egyszerű és romantikus díszítéssel. Hiszen számukra semmi sem fontosabb, minthogy a vendégeik kényelmesen érezzék magukat.


Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Csillogásra és gazdagságra születtek az oroszlánok, így a lakodalmon sem spórolnak. Rájuk nem érvényes a kevesebb több elve. Extravagáns, pazarló esküvőt rendeznek, ahol a vendégeket monogrammos szalvéta várja, luxusszékekkel és grandiózus díszekkel.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A csillagjegy szülöttei szeretik a természetes, csinos és harmonikus környezetet, így nekik egy természetes anyagokkal, földszínekkel díszített esküvői helyszín való, sok-sok zöld növénnyel és lenvászon asztalkendőkkel. A szűzeknek remek érzékük van a részletekhez, így biztos, hogy a nagy napjukon minden a helyén lesz.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A mérlegek szeretik a szépséget, harmóniát és békét, egy kerti vagy üvegházi esküvő tökéletes számukra. Olyannak kell lennie a helyszínnek, mint egy elvarázsolt erdő, apró fényekkel, vintage díszletekkel, hiszen a csillagjegy szülöttei szeretik tündérmesében érezni magukat.


Skorpió (október 23.-november 21.)
Titokzatos és érzéki jegyként drámai esküvő illik a skorpiókhoz. Jó választás egy hatalmas bálterem, ahol romantikus világítás és gyertyafény adja az alaphangulatot. A sötét fa bútorok, erős színek és vastag bársonyfüggönyök tökéletes hátteret adnak a skorpiók nagy napjának.
Nyilas (november 22.-december 21.)
Egy nyilas számára a szabadság a legfontosabb, így a lakodalma is legyen kültéri. A díszítés nem annyira fontos számára, inkább a jó zene és a nagy mulatság az, ami az esküvője középpontjában áll majd.

Bak (november 22.-december 21.)
Semmi gond nincs a hagyományokkal, a bakok különösen szeretik, ha klasszikus módon, ismerős szabályok szerint zajlanak az események. Skandináv minimalizmussal és funkcionalizmussal párosíthatják a klasszikus gyertyatartókat és ezüst étkészletet. A semleges színek és a letisztultság dominál az esküvőjükön.

 

Forrás: Popsugar
Fotó: Unsplash