Csillagjegyek és a humor? Ez nem vicc!

2019. május 07.
Mindegy, hogy mémeken, favicceken vagy szarkasztikus beszólásokon nevetjük el magunkat, a humor szerencsés esetben mindennapi része az életünknek. A csillagjegyünk pedig megmutatja, milyen vicceken nevetünk a leghangosabban és leggyakrabban.

A humorral boldoggá tehetünk másokat, feldobhatjuk a napjukat, oldhatjuk a feszült helyzeteket, egy jó viccel megtörhet a jég két ember között. Mindenki mást talál a legviccesebbnek, a csillagjegyünk pedig megmutatja, milyen pillanatokban nevetünk a leghangosabban.

Kos: mémek
A csillagjegy szülöttei szeretik, ha van mögöttes tartalma a vicceknek. Épp ezért a Kosok a mémeket szeretik a legjobban, hiszen itt ikonikus képeknek adnak mondanivalót, bizonyos problémákra hívják fel a figyelmet, kifiguráznak olyan általános helyzeteket, melyeket valószínűleg mindenki átélt. A sporttal kapcsolatos vicceket különösen szeretik.


Bika: internetes videók
A Bikák szeretik a fura videókat. Különös humorérzékükkel olyan helyzetekben és felvételekben is megtalálják a viccet, ami előtt mások inkább csak értetlenül állnak. A szürreális főzős videók különösen közel állnak a humorérzékükhöz.

Ikrek: szellemesség
Az Ikrek intelligens, társasági lény, nagyon kedveli a kreatív képregényeket, vicces skicceket, karikatúrákat. Ez a fajta humor több figyelmet igényel, mint rápillantani egy mémre, ám nem szükséges hozzá nagy háttértudás, általános helyzeteket mutatnak be, így bárki nevethet rajtuk egy jót. Ami különösen fontos az Ikrek számára, hogy társaságban kibeszélhessék a látottakat.

Rák: amin más nem nevet
A csillagjegy szülöttei az olyan rétegsorozatokat találják a legviccesebbnek, mint az Office vagy a Városfejlesztési osztály. Folyton idéznek a legutóbbi részből, előszeretettel citálják a szereplők mondásait egy-egy élethelyzetben, és bár rajtuk kívül senki más nem érti a társaságban, mi olyan vicces ezeken, azt biztosan mindenki viccesnek találja, amilyen átéléssel rajonganak ezekért a műsorokért.

Oroszlán: helyzetkomikum
Az Oroszlánnak minden élethelyzetre megvan a megfelelő vicce. Imádják a gifeket, videókat, vicces képeket, ezzel kívánnak boldog szülinapot és kellemes ünnepeket is. Imádnak ezekkel kommunikálni. Ám igazuk van, általában eltalálják, milyen érzések játszódnak le bennünk, mikor küldenek egy ilyen kis videót.

Szűz: gyerekes humorérzék
A Szűzeknek nem kell különösebb ok vagy alkalom, hogy elnevessék magukat valamin. Szeretnek nevetni, a gyerekes poénokon épp úgy percekig önfeledten kacagnak, mint azon a videón, amit már századszor néznek végig. Hajlamosak rá, hogy véletlenszerűen eszükbe jussanak évekkel ezelőtt hallott poénok, és azon nevessék el magukat – a kívülállók számára láthatóan ok nélkül.


Mérleg: együtt nevetni
Mivel a Mérlegnél társaságibb embert elképzelni sem lehet, ő mások humorát találja viccesnek. Együtt nevetni szeret, nem egyedül nézni a vicces videókat és sorozatokat. Sokkal jobban élvezi, ha társaságban élvezhet egy-egy humoros filmet.

Skorpió: szóviccek
A csillagjegy szülöttei nagyon zárkózottak, ám a humoruk rendkívüli. Rendkívül vonzódnak a szóviccekhez. Bárkiből, akár saját magukból is képesek viccet csinálni egy jó poén kedvéért. Imádják az eredeti és szellemes ötleteket, és ha a humorukkal kikészíthetnek másokat, a jó értelemben.

Nyilas: előadóművész
A Nyilasok nyílt természetű, könnyen barátkozó emberek, a humorukkal, történeteikkel veszik le a másik embert a lábukról. Ezek a történetek pedig leggyakrabban saját magukról szólnak. Úgy képesek elmesélni életük legbanálisabb történéseit is, hogy a másik személy könnyezve nevet rajta. Ők pedig vele együtt nevetnek.


Bak: száraz humor
A csillagjegy szülöttei imádják az iróniát, szarkazmust, a fekete humort. Az angol humor kedvelői közülük kerülnek ki leginkább. A fekete komédiák a kedvenc műsoraik. A körülöttük élőkre, a történésekre is gyakran reagálnak rövid, tömör, de annál cinikusabb megjegyzésekkel.

Vízöntő: intellektuális humor
A Vízöntőt mindenki hihetetlenül intellektuális jegynek ismeri, ez jellemzi a humorérzékét is. Sosem nevet az alpári vicceken, ám egy jó szójáték, humoros fejtörő igazán neki való. A bűnös szenvedélye, aminek nem bír ellenállni, az irodalmi mémek és a versek elferdítései.

Halak: társadalmi kritika
A Halak igazi lázadó jegy, az aktuális politikai elit kifigurázása, a társadalmi problémákat idéző viccek és komédiák azok, amik megnevettetik. Szeretnek aktív részesei lenni a humoros helyzeteknek, nem csak passzív szemlélők.

Fotó: Unsplash