Milyen hobbit javasol a csillagjegyed?

2019. május 19.
A csillagjegyünk meghatározza a személyiséget, így sosem unatkozunk többé, ha a zodiákus alapján választunk hobbit.

Kos (március 21.-április 19.)
A Kos tüzes jegy, folyton mozgásban van. Nagyon független és szereti a kihívásokat. A sziklamászás pont megfelelő a csillagjegy szülötteinek.  Ám bármilyen olyan sport, ami kellően izgalmas és tanulási lehetőség is rejlik benne, tökéletes a kosoknak.


Bika (április 20.-május 20.)
Higgadt, összeszedett csillagjegy, aki szereti a kényelmet. Általában olyan hobbit választanak a Bikák, ami nem jár fizikai erőfeszítéssel. Kivétel persze, ha valamilyen sport magába szippantja, akkor viszont az elsőszámú rajongónak számítanak. Ám a természetkedvelő Bikáknak a kertészkedés az ideális szabadidős tevékenység. Lenyűgöző a kert változása évszakról évszakra, ugyanakkor illik nyugodt természetükhöz. Ráadásul olyat csinálhatnak, amiben igazán jók: gondoskodhatnak és nevelgethetnek valamit, ami növekszik.

Ikrek (május 21.-június 20.)
Az Ikrek gyorsan tanulnak és imádnak kommunikálni. A nyelvtanulás így rendkívül jó hobbi a jegy szülöttei számára, hiszen úgy bővíthetik tudásukat, hogy közben sok új embert ismernek meg.

Rák (június 21.-július 22.)
A Rákok szeretnek otthon lenni és a lakásban tenni-venni. A főzés így remek időtöltés számukra, hiszen kiélhetik a másokról való gondoskodásra való hajlamukat is. A Bikákhoz hasonlóan élvezhetik még a kertészkedést, hiszen bizonyítottan oldja a gátlásokat és a szorongást, a Rákok pedig hajlamosak ezekre.


Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Az Oroszlán az egyik legkreatívabb csillagjegy, így minden olyan tevékenység szóba jöhet náluk, ahol alkothatnak, előadhatnak. A tánc és a drámajáték biztosan rendkívül szórakoztató egy oroszlánnak. Mivel a divat is rendkívül fontos a jegy szülötteinek, így ruhatervezéssel és varrással is kitölthetik szabadidejüket.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A Szüzek keményen dolgoznak, nincs sok szabadidejük, ám nekik is muszáj néha kikapcsolódniuk. A sakk például remekül illik hozzájuk, ebben a sportban próbára tehetik szellemi képességeiket és komplex gondolkodásukat.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A csillagjegy szülöttei imádnak öltözködni, imádják a művészetet és dizájnt. Így a lakberendezés és ruhatervezés tökéletes kikapcsolódás számukra. A fotózásban is biztosan örömüket lelik, hiszen itt is fontos a kompozíció és az apró részletekre való odafigyelés.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A rejtélyes Skorpióról kevesen tudják, de nagyon mélyérzésű és törődő csillagjegy. Belsejében tombolnak az elfojtott érzelmek, így a meditáció ideális kikapcsolódás számára. Segít rendet tenni a lelkében és tisztázni a tudatát. A sportok közül a vívás lehet remek választás a csillagjegy szülötteinek, mivel megtanítja a védekezés és támadás helyes dinamikájára, egyensúlyára.


Nyilas (november 22.-december 21.)
Energikus és kalandvágyó csillagjegy, imád utazni és felfedezni új tájakat. A vitorlázás és kajakozás tökéletes választás a nyilasoknak. Ezek a tevékenységek megtanítják, hogyan viselkedjenek a vízen, és mi a teendő vészhelyzetekben. Mindkettő jól jöhet a kalandozásai során.

Bak (december 22.-január 19.)
Semmi sem tölti el nagyobb örömmel a Bakot, mint amikor a karrierjével foglalkozhat. Így az ideális hobbi olyan számára, ami a munkahelyi kiteljesedésben segíti. Válasszon olyan időtöltést, amiben hozzájárulhat a hivatása még jobb megismeréséhez, tudása elmélyítéséhez. Ám ha valami sportot is kipróbálna, a golf éppen neki való.

Vízöntő (január 20.-február 18.)
A csillagjegy szülötteinek mindene a technológia és a futurisztikus dolgok. A digitális tervezés és programozás remekül lekötheti a vízöntőket szabadidejükben, de a robotépítéssel is szívesen bíbelődnek. A rejtvényfejtés szintén érdekes számukra, az extrém sportok közül pedig a vízisízés állhat közel a kalandvágyóbbakhoz.

Halak (február 19.-március 20.)
A művészi hajlamokkal rendelkező Halak valószínűleg rengeteg hobbit kipróbál: rajzol, fest, énekel és táncol. Különösen élvezheti, ha elkezd valamilyen hangszeren játszani. A kalandvágyóbbak szívesen ismerkednek a kajakozással vagy kenuzással is. Ám az összes tevékenység közül az olvasás az, ami igazán kedves a csillagjegy szülötteinek.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash