Milyen fagyit javasol a csillagjegyed?

2019. május 17.
Csoki, eper, vanília? Vagy egy hatalmas, tejszínhabos kehelycsoda? A csillagjegyünk megmondja, milyen fagyit együnk, ha beköszönt végre a meleg idő.

Kos: frissítő ízek
A kosok általában a szenvtelenül izgalmas ízeket választják. Ennek a tüzes csillagjegynek a szülöttei válasszanak karakteres és hűsítő fagylaltot, mint például a mentás csokoládé.

Ikrek: fagylaltból is energikus
Az ikrek személyiségéhez mi más illene jobban, mint egy kávéfagylalt. Szükségük van ugyanis az állandó szellemi ingerekre ahhoz, hogy lendületben maradjanak, így biztosan imádják a kávét fagylaltban is, hiszen már az íz maga is serkentő. Hát még, ha manduladarabokkal kérik!


Rák: sütivel tálalva
A szentimentális rákok számára egy fagylaltszendvics lehet a legjobb választás, ahol a különböző textúrák, a roppanóstól a krémesig mind megtalálhatók, és esetleg nosztalgikus emlékeket ébreszthetnek a csillagjegy szülötteiben, miközben fogyasztják.

Bika: Gazdag és krémes
Az egyetlen fagylalt, amely érdemes arra, hogy egy kifinomult bika nyalogassa el, egy tökéletes banánfagyi. A csillagjegy szülöttei szeretik a krémes, ugyanakkor tápanyagokban gazdag finomságokat, így a banánfagylalt biztos, hogy minden igényüket kielégíti.

Szűz: régimódi gyümölcsös
A Szűzek munkabírása és munkamorálja legendás, így gyakran kimerültek. Rájuk fér egy frissítő, vidám, édes és igazán nyári eperfagyi. Legyünk őszinték, egy jó, régimódi eperfagyit végül is bárki elfogadna.

Oroszlán: süti és keksz
Az oroszlánok imádják az ünneplést, a partikat, így nekik egy igazán újhullámos, kekszes-süteményes, esetleg sajttortás fagylalt való. Vagy inkább egy egész fagyitorta?

Bak: klasszikus és kifinomult
A vanília és csokoládé sosem megy ki a divatból, és sosem lesz unalmas. Hát még, ha keksz- és csokidarabokkal dobjuk fel a megszokott ízeket. A bakok szeretik a hagyományokat, ragaszkodnak a tradíciókhoz, de azért egy kis játékosságra mindig kaphatóak.


Nyilas: édes és sós
Nem kérdés, hogy a csillagjegy szülötteihez a mogyoróvaj egyszerre édes és sós íze illik legjobban. Ez a fagylalt minden, amit egy nyilas imádhat. Természetesen a mogyoróallergiásoknak a sóskaramell ugyanilyen remek választás helyette.

Mérleg: nem kísérletez
A mérlegek nem szeretik az extrém ízeket, sem a túl erős vagy túl karakteres fagyikat. A csillagjegy szülöttei a harmóniát keresik a fagyipultban is, így egy illatos, kiegyensúlyozott Bourbon-vanília fagylalt a legjobb választás számukra.

Skorpió: gazdag, telt és szenvedélyes
A csillagjegy szülötteinek kedvenc ízei kifejezik szenvedélyüket. Nem is választhatnak mást a skorpiók, mint egy szexi csokoládéfagylaltot.

Vízöntő: nem áll meg egy gombócnál

A vízöntőknek nem szokványos a hozzáállása az ételekhez, így számukra nem is elég egy gombóc fagylalt sima tölcsérben. Teljes fagylaltkelyhet választanak, minimum három gombóccal, öntettel és színes cukorkaszórással.

Halak: minél édesebbet
A jegy szülöttei olyan fagylaltot választanak, amely nem csak édes, de krémes és csokoládés is egyszerre. A pralinéfagylalt számukra a legjobb döntés.

Forrás: Insider
Fotó: Unsplash