Hogyan öltözz a csillagjegyed szerint?

2019. május 25.
Ha eddig nem sejtetted, miért imádjuk a blézereket, vagy éppen miért érzünk ellenállhatatlan vonzalmat a színes tornacipők iránt, eláruljuk: a csillagjegyünk hatással van az öltözködésünkre is.

A tizenkét csillagjegy tizenkét különböző stílussal bír, így ha követjük a zodiákus javaslatait, biztosan olyan ruhákat választunk, melyek illeszkednek személyiségünkhöz.

Kos: a stíluskeverés mestere
Kreatív és menő darabokat választ a kos, ha divatról van szó. Bár nem a legharsányabb mintákat és legrövidebb ruhákat viseli szívesen, ám úgy párosítja az egyes elemeket, hogy kijelenthetjük, nem csak követi, de teremti a trendeket. Alapeleme a gardróbjának a farmer, az ing és a blézer, melyekből legalább egy neon színű vagy flitteres. A kos öltözetének titka a jó érzékkel történő párosításokban rejlik. A klasszikus szabásvonalú ruhák illenek hozzájuk, de meglepő színekben vagy mintákban.


Bika: kényelem mindenek előtt
A csillagjegy szülöttei számára a legfontosabb a kényelem, ám ez nem jelenti azt, hogy ne öltöznének csinosan. A kedvenc farmerükben élnek a bikák, ám a legmenőbb sportcipővel viselik, ami csak létezik. Imádnak izgalmas szetteket összeállítani, melyek kifejezik színes egyéniségüket. A szexi ruhák nem az ő világuk, helyette olyan darabokat választanak, melyekben anélkül lehetnek csinosak, hogy kényelmüket fel kellene adniuk. Mindig olyan darabokat választanak, melyek megragadják mások figyelmét, gondosan választanak élénk színű pulcsikat, vad mintás cipőket és mindezt bátran párosítják mintás felsővel.

Ikrek: nem ragad le egyetlen stílusnál
Az ikrek egyformán jól érzik magukat nőies ruhában és farmerben is, szívesen viselnek magassarkút, de a sportcipő is megtalálható szekrényükben. Imádják a kiegészítőket, ékszereket, melyeket hangulatuknak megfelelően váltogathatnak. Bármilyen alkalomra tökéletesen öltöznek fel, mindig nőiesek, még gumicsizmában is. A lényeg, hogy legyen bőven táska és cipő az arzenáljukban, mert ez a kulcsa tökéletes megjelenésüknek.

Rák: klasszikus és nőies
Az igazán klasszikus, elegáns és nőies színek találhatóak meg a rákok színpalettáján: vörös, elefántcsontszín és barnás szürke. Mindig jellegzetes stílusának megfelelően öltözik. Elegáns kabátok, ruhák és jól szabott nadrágok alkotják gardróbját, melyeket nőies kiegészítőkkel alakít még jobban a személyiségéhez.


Oroszlán: mindig divatos
Díszes, színes  és mindig divatos. Az oroszlánok akkor a legmagabiztosabbak, ha minél több dísz és ékszer található öltözékükön. Látványos ruhatárukban megtalálhatóak a miniszoknyák, melyeket akkor is visel, ha tombol a hideg éppen. A szexi ruhák és a harsány színek, merész szabásvonalak az oroszlánok jellegzetes stílusjegyei.

Szűz: igazi hölgy
Szereti a nőies, ám praktikus darabokat. Mindig az alkalomhoz megfelelően öltözik fel, ízlésesen, ám szexin. A csillagjegy szülöttei válasszanak izgalmas szabásvonlú ruhákat, melyeket játékosan párosíthatnak egymással. A pasztell színek remekül illenek a szűzekhez, és a kiegészítőkkel sem kell visszafogniuk magukat, ha egy kis extra színt szeretnének vinni megjelenésükbe.

Mérleg: igazi kaméleon
Egyik nap nőies ruhában, másik nap maszkulin nadrágkosztümben jelenik meg. Klasszikus szabású dolgokat keressenek a mérlegek, ám izgalmas anyagokból. Bőr nadrág fehér inggel, remekül szabott szoknya csipkefelsővel – ezek mind illenek a csillagjegy szülötteihez. Remekül egyensúlyoznak a férfias és nőies öltözködési elemek között.


Skorpió: kiszámítható stílus

Ha a skorpió megtalálja a saját stílusát, örökre megmarad a bevált daraboknál. Ám ez nem jelenti azt, hogy unalmas az öltözködése, mindig megtalálja azokat az elemeket, amikkel feldobhatja és frissen tartja a megszokott darabokat. Az egyszerű, letisztult nadrágok, szoknyák mellé extrém cipőket és táskákat párosít, és máris ő lesz a legmenőbb és legfeltűnőbb a munkahelyén vagy a partin.

Nyilas: színek és minták kavalkádja

Nem létezik olyan szín vagy minta, ami ne tetszene egy nyilasnak. Nőies és vidám darabokat válasszanak a csillagjegy szülöttei, melyeket egy jól szabott kabáttal, élénk színű cipővel még jobban feldobhatnak. Mindig a nőies szabásvonalat részesítsék előnyben, az oversize nem a nyilasok világa, és a kiegészítőkkel sem kell visszafogniuk magukat, hiszen számukra nem létezik olyan, hogy túl sok.

Bak: egyszerű és letisztult
Imádnak csinosan felöltözni, ám nem könnyű számukra megtalálni a megfelelő ruhát. Folyton küzdenek a csillagjegy szülöttei, hogy erőlködés nélkül elegáns legyen megjelenésük, ám távol áll tőlük a feltűnősködés. A lenge, hosszú szoknyák, bőrcsizmák és szűkszárú farmer csinos inggel az igazán nekik való stílus. Egyszínű elemek kombinálásával, sálakkal tehetik vidámabbá és élénkebbé megjelenésüket.

Vízöntö: merészen kísérletező
Sosem mások kedvéért öltözik, hanem saját maga szórakoztatására. Imádja az élénk színeket, mintákat és szívesen kísérletez. Vibráló stílusa miatt egyből felé fordul minden szem, ha belép egy szobába. Sosem a divatot követi, mindig a saját ízlése szerint öltözik, és bevállal olyan ruhákat is, melyektől a többi jegy szülötte fejvesztve menekülne.

Halak: a bohém
A puha, lágy esésű és lebegő anyagokat szeretik a halak, melyek csupán sejtetik testük körvonalait, így éteri külsőt kölcsönöznek nekik. Az overálokat és kezeslábasokat nekik találták ki, de a hosszú selyemszoknya és a hatalmas sálak sem hiányozhatnak ruhatárából. A csillagjegy szülötteinek nincs szüksége vad színekre és mintákra, hogy vonzzák mások tekintetét.

 

Forrás: Popsugar
Fotó: Unsplash