Mire keresnek az interneten az egyes csillagjegyek?

2019. június 05.
A neten kereshetünk receptekre, betegségek tüneteire és kedvenc filmsorozatunkra is. Mit árul el rólunk a csillagjegyünk, mire használjuk leggyakrabban az internetes keresőket?

Gyakran könnyebb feltenni a kérdéseket az internetes keresőnek, mint egy másik embernek, hiszen így nem kell attól tartani, hogy megmosolyogják aggodalmunkat vagy rácsodálkoznak ismereteink hiányosságaira. Érdekes számba venni, milyen típusú információkra keresnek rá leggyakrabban a különböző csillagjegyek.

Kos: legjobb edzéstippek
A Kosok mindig aktívak, imádnak új dolgokat kipróbálni, főleg ha testmozgásról van szó. Szívesen keresnek rá a legújabb applikációkra, amiket használhatnak az edzéstervük kidolgozásához, a napi edzőtermi teljesítményük naplózásához. De szívesen keresnek rá arra is, hol találhatók a közelükben a legjobb edzőtermek és sportstúdiók.

Bika: pénzügyi kérdések
A csillagjegy szülöttei igazi mesterei a spórolásnak, így nem meglepő, ha ehhez keresnek újabb és újabb módszereket, főleg mikor a tervezettnél több pénzt költöttek egy-egy impulzusvásárlás során. Hasznos információkra, gyakorlati segítségre vadásznak a háztartás költségvetésének kézben tartásához a bikák az internetes keresőkben.

Ikrek: legjobb strandolvasmány
Mint levegőjegynek, az Ikreknek nagyon fontos a kommunikáció minden formája, így az olvasás is.. Még ha gyakorlatban nem is akar éppen strandra menni, egy aktuális jó könyv mindig kéznél van a csillagjegy szülötteinél, és szívesen böngészi a sikerlistákat és aktuális könyvújdonságokat, hogy soha ne maradjon olvasnivaló nélkül.

Rák: tévéműsor
A Rákok igazi otthonülők, ezért olyan kényelmessé akarják tenni kuckójukat, amennyire csak lehet. Mindig pontos terve van a heti menüre, a vendégségekre és arra, mit néz majd meg a következő napokban a tévében. A sorozatok és filmek műsorrendjét pedig hol máshol nézné meg, mint az interneten.

Oroszlán: hobbioldalak
Az Oroszlán sosem ér rá. Munka, család, barátok, nincs egy szabad perce sem a különböző elfoglaltságok között, így leggyakrabban hobbioldalakat és kézműves projekteket nézeget, melyeket szívesen meg is valósít, ha akad rá egy kis szabadideje.


Szűz: lakberendezés

Ahogy a testük, az otthonuk is a templomuk. Így a Szüzek mindent tudni szeretnének arról, hogy tölthetik meg pozitív energiával, boldogsággal és egészséggel lakhelyüket. Ez jelenthet konkrét technikákat, mint a feng shui, de gyakran informálódnak a környezetbarát és vegyszermentes takarításról is.

Mérleg: saját készítésű kozmetikumok
A csillagjegy szülöttei imádják a szépségápolást, előszeretettel használnak arcpakolásokat, krémeket és fürdőket. És szeretik ezeket maguk készíteni, így biztosak lehetnek benne, hogy semmilyen káros anyag nem kerül a kozmetikumokba. A keresőket is az ezekkel kapcsolatos információkra használják leggyakrabban.

Skorpió: milyen a megbízható ember?
A zárkózott, titokzatos Skorpió nehezen nyílik meg az újonnan megismert embereknek. Míg nem ismer meg valakit jobban, inkább csendes és visszahúzódó. Előszeretettel használja a keresőket az emberekkel kapcsolatos információk ellenőrzésére, kideríteni, megbízható-e az illető. Biztos akar lenni benne, hogy nem ismeri félre az embereket.

Nyilas: legjobb úticélok
A Nyilasok mindig új kalandokat keresnek, imádnak utazni. Leggyakrabban azt keresik az interneten, hova utazhatnak és mennyiért, hiszen nem csak egyetlen nyaralást terveznek egy évben, többször is szívesen felkerekednek és világot látnak.


Bak: milyen a jó vezető?
A csillagjegy szülöttei jó vezetők akarnak lenni, sosem pihennek és elhivatottak. Ezért keresnek az interneten is újabb és újabb cégvezetési stratégiákat, módszereket, elolvassák az ezzel kapcsolatos tanulmányokat, hogy beilleszthessék a mindennapi gyakorlatba.

Vízöntő: önkénteskedés a környéken
A Vízöntő jobbá akarja tenni a világot, és nem csak szavakkal, tettekkel is segíteni akar másokat. Az internetes keresőket is arra használja, hogy körülnézzen, hol találhat újabb önkéntes munkát a környéken, hiszen még akkor is szakít időt, hogy másokon segítsen, ha épp nagyon szoros az időbeosztása.

Halak: legjobb zenék
A zene nagyon fontos szerepet játszik a csillagjegy szülötteinek életében. Vízjegyként nehezen vonja ki magát mások problémái és érzelmei alól, a zene pedig segít neki felszabadulni és kizárni a külvilágot. Folyton új előadókra és dalokra vadászik a keresőkben, minden hangulatához és napszakhoz megvan a külön zenelistája, melyet szívesen bővítget.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash