Hogyan randiznak a csillagjegyek?

2019. június 16.
A csillagoknak még arra is hatásuk van, hogyan éljük meg a szerelmet és miként viselkedünk randi közben. Az egyik csillagjegy elkötelezett a párkapcsolatában, míg másik inkább a kalandokat és a flörtöt keresi.

A szerelem és a szerelmi életünk elég bonyolult lehet, ám szerencsére a csillagjegyünk megmutathatja, milyen hévvel vetjük bele magunkat a randizásba. 

Kos: impulzív
A csillagjegy szülöttei imádják a vadászat izgalmát és a kihívásokat. A kapcsolat kezdeti fázisában érzik igazán elemükben magukat, mikor azért kell küzdeniük, hogy megnyerjék a másik ember szívét. A kosok szeretik a spontaneitást és nehezen viselik a rutinszerűen működő dolgokat. Könnyen szerelembe esnek, ám nehezükre esik a szürke hétköznapok egyformaságát elviselni, kivéve, ha rendszeresen új helyeken randizhatnak párjukkal, fenntartva az izgalmat a kapcsolatukban. Nekik nem a romantikus vacsora való, hacsak nem valami extrém helyen, különleges körülmények között történik.

Bika: tradicionális
A bikák a hagyományos párkapcsolati felállást részesítik előnyben. Ha le akarunk nyűgözni egy bika jegyű személyt, a fine dining étterem a legjobb módja. A bikákat nem találjuk meg online randioldalakon, nekik a valódi, hús-vér ismerkedés adja meg azt a biztonságot, ami egy kapcsolat indulásához szükséges.


Ikrek: a flörtölés mestere
Az ikrek született flörtölők, a természetükből adódik a vidámság. Nem veszik túl komolyan az életet, melynek középpontjában számukra a szerelem áll. Ritkán fordul elő, hogy a csillagjegy szülöttei egyedülállók, mivel hosszú sor várja, hogy randira hívhassa őket. Csak az a kérdés, ő kit választ következőnek.

Rák: ölelnivaló
A csillagjegy szülöttei cukik, törődő és gondoskodó emberek, akik számára az ideális péntek este az, ha a kanapén, párjuk karjába bújva megnézhetnek egy romantikus filmet. A rákok igazán elkötelezettek a párkapcsolatuk iránt, szingliként szinte sosem igazán boldogok, szükségük van a társra, akiről gondoskodhatnak.

Oroszlán: szenvedélyes
Az oroszlánok drámaiak, imádják, ha istenítik őket és felnéznek rájuk. Erre meg is adják az alapot, általában jó vezetők és tiszteletet parancsoló jellemek. Nagyon szenvedélyesek, főleg a hálószobában, viszont ha valakit kiválasztanak párjuknak, ahhoz hűségesek maradnak, és szeretik látványos randevúkkal kényeztetni szerelmüket.


Szűz: önzetlen
Megbízható és önzetlen teremtmények a szűzek, akik a szerelemben is az egyenességre törekszenek. Ők biztosan nem randiznak párhuzamosan három emberrel, számukra fontos, hogy kinyilvánítsák a másik felé, hogy komolyan gondolják a kapcsolatot.

Mérleg: ragaszkodó
A mérlegek számára fontos a szépség, ám a szívük aranyból van, és bármikor készek a szerelmüknek a csillagokat is lehozni az égről. Nagyon nyíltan fejezik ki az érzéseiket, és nem félnek kimutatni szerelmüket a másik felé, ám nekik is ugyanígy szükségük van rá, hogy párjuk gesztusokkal és szavakkal is kifejezze irántuk táplált érzelmeit.


Skorpió: szexi

A skorpió a legérzékibb jegy a zodiákusban. Mély érzésekkel kötődnek párjukhoz, nagyon intenzívek a randizás időszakában, és szeretik lenyűgözni párjukat, ám ez gyakran megrémítheti a másik embert. Pedig ennek csupán annyi az oka, hogy a skorpiókban hamar kialakul a kötődés, ha valakit érdemesnek találnak rá.


Nyilas: merész

A csillagjegy szülöttei erősek, mindig készek a kalandra, és a randizásban is szeretik áthágni a szabályokat. Bárminek nevezhetjük őket, csak konzervatívnak és hagyományosnak nem, hiszen ők igazán szabadlelkűek, és ez látszik a szerelmi életükön is. A nyilasokon rendkívül nehéz kiigazodni, és mindig számíthatunk tőlük valami váratlan lépésre.

Bak: hűséges
Nagyon családközpontúak a csillagjegy szülöttei, és ez a randizási szokásaikon is megmutatkozik. Stabilitásra és együttműködésre törekszenek, a biztonság mindennél fontosabb számukra, mind érzelmileg, mind anyagilag. Valószínűleg kis időbe telik számukra, míg komolyra fordul a kapcsolat, ám ha egyszer beleszeretnek valakibe, amellett kitartanak.

Vízöntő: különc
Nyílt szívű, szabad emberek a vízöntők, nem szeretnek hosszú ideig horgonyozni egy ember mellett. Ahhoz, hogy huzamos ideig benne maradjanak egy kapcsolatban, igazán elsöprő érzelmeknek kell feltörniük a vízöntőkben.

Halak: romantikus
A csillagjegy szülöttei igazi álmodozók, akik szívüket-lelküket kiteszik a másikért, így gyakran éri csalódás őket. Imádják a romantikus gesztusokat, például egy csillagfényes éjszakán a szabad ég alatt időzni kedvesükkel.

Forrás: Astrofame
Fotó: Unsplash