Milyen fürdőruha illik hozzánk a csillagjegyünk alapján?

2019. június 28.
A tökéletes fürdőruhát megtalálni igazi kihívás. A csillagjegyünk segíthet, hogy kiválaszthassuk a leginkább hozzánk illő darabot, melyben a strandon akarjuk majd tölteni az egész nyarat.

Egyrészes vagy kétrészes? Egyszerű vagy mintás? A lehetőségek tárháza végtelen, nem csoda, hogy tanácstalanul állunk, mikor fürdőruhavásárlásra kerül a sor. Szerencsére a csillagjegyünk segít, hogy megtaláljuk az igazán hozzánk illő darabot.

Kos: színes egyrészes
Senki más nem tud úgy viselni egy színes egyrészes fürdőruhát, mint egy Kos! A bátor Koshoz rendkívül jól illenek a harsány színek, minták, melyben garantáltan a strand legfeltűnőbb jelensége lesz.

Bika: magas derekú bikini
A csillagjegy szülöttei szeretik az egyszerű, ám rafinált darabokat. A retró hangulatú, magas derekú bikini remekül illik a bika stílusához, főleg, ha valami izgalmas mintájú vagy anyagú fürdőruhát választ.

Ikrek: virágos egyrészes
A vidám, felelőtlen és elragadó személyiségű ikrek azok, akikhez a virágminták igazán illenek, hiszen ez garantáltan illik a boldog és felhőtlen pillanatokhoz, melyet a nyár tartogat a csillagjegy szülöttei számára.



Rák: választható kétrészes
A csillagjegy szülötteit gyakran úgy emlegetik, mint akik nehezen döntenek. Ezért tökéletes számukra az olyan bikini, melynek szabadon választhatják ki külön-külön az alsó és felső részét. A minták és színek keverését imádni fogják a rákok, felszabadultan úszkálnak majd a tengerben benne.

Oroszlán: feliratos úszódressz
A királyi csillagjegy imádja a feltűnést. Hogy minél jobban felkeltse az emberek figyelmét, válasszon olyan bikinit vagy egyrészest, melyre vicces vagy mélyebb jelentésű feliratot nyomtattak, hímeztek.

Szűz: vintage bikini
A békebeli hangulat remekül illik a sSűz jegyűekhez. Csodásan festenek a nőies és karakteres kétrészesekben, ahogy a parton süttetik magukat vagy éppen gyönyörködnek a naplementében.

Mérleg: csíkos bikini
A divatimádó Mérlegeknek mindenképp kell egy csíkos bikini a kollekciójukba. Nekik ugyanis biztosan több bikini is lapul a szekrényükben. Ám ha beszereznek egy csíkos darabot, biztosan ez lesz a nyár legtöbbet hordott darabja.

Skorpió: állatmintás fürdőruha
A Skorpiók szeretik kifejezni személyiségük vad oldalát ruhaválasztásaikkal is, így a fürdőruhával is. Egy állatmintás darabbal biztosan nem fognak mellé a csillagjegy szülöttei, remekül illik vonzó és erőteljes személyiségükhöz.

Nyilas: magas nyakú sportbikini
A Nyilasok számára a nyár nem csak a homokban fekvésről szól, ők az aktív kikapcsolódást választják, így számukra olyan sportosabb darabok az ideálisak, melyek biztosan a helyükön maradnak szörfözés vagy éppen vízisízés közben is.


Bak: minibikini
Ha egyszer kiszabadulnak a taposómalomból, a hivatásuknak élő Bakok teljesen felszabadulnak. A maximumot akarják kihozni a nyárból is, így olyan bikinit választanak, mely a lehető legkisebb felületen takarja testüket, hogy a barnulásuk is olyan tökéletes legyen, mint a munkájuk, melyet a szürke hétköznapokon végeznek.

Vízöntő: egyszerű, tiszta színek
A Vízöntők sugárzó egyéniségek, így élénk, erős színű bikini illik hozzájuk. A tiszta színek még inkább kiemelik a csillagjegy szülötteinek tiszta és ragyogó személyiségét.

Halak: bikini rojtokkal és flitterekkel
A csillagjegy szülöttei mindig a legtrendibb darabokat választják, azok közül is a legfeltűnőbbeket. A strandot is egy rojtos, flitteres, gazdagon strukturált és díszített bikinivel hódítják meg idén.

Forrás: Astrofame
Fotó: Unsplash