Milyen tetoválást javasol a csillagjegyed?

2019. június 24.
Egy tetoválás sokat elárul viselőjéről, ahogy a csillagjegyek is az ember személyiségéről. Miért ne hívnánk segítségül a zodiákust a következő tetoválásunk kiválasztásához?

A csillagjegyünk segít eldönteni, milyen tetoválást válasszunk. Kép legyen, szöveg vagy csak egy kis nonfiguratív minta? A csillagok elárulják, mi illik hozzánk leginkább.

Kos: mindig látható
A Kosok szenvedélyes, kalandimádó emberek. Ők biztosan nem akarják rejtegetni tetoválásukat, alkarjukon, lábszárukon helyeztetik el a látványos, színes, mintákat. Nem elégszenek meg egy kis idézettel, ők nagyban gondolkoznak. Akciódús jeleneteket, teljes festményeket varratnak magukra.


Bika: csak pici legyen
A csillagjegy szülöttei csak diszkrét szimbólumokat tetováltatnak magukra, csak kicsi legyen és esztétikus a minta, mely számukra speciális jelentést hordoz. Egy kis szív a tarkón például pont elég is egy Bikának.

Ikrek: nem áll meg egynél
Az Ikrek elméje folyton tele van friss ötletekkel, így ha egyszer tetoválást készíttet, biztosan követi majd több is idővel. A csillagjegy szülötteihez remekül illenek a páros ábrázolások, két madár vagy két fa a két karjukon, lapockáikon vagy a nyakukon, mely kifejezi természetük kettősségét.

Rák: a hűség kifejezésére tetováltat
A Rákok nagyon lojális, családcentrikus emberek, így ők a családjukkal kapcsolatos tetoválásokat készíttetnek. A gyermekeik, testvéreik nevét, családfát vagy éppen a szülőhelyükkel kapcsolatos információkat varratnak testükre.

Oroszlán: talán egy oroszlánt
Az Oroszlánok tetoválásukkal is erejüket fejezik ki. Saját nevüket, becenevüket, vagy akár egy oroszlán képét tetováltatják magukra, ezzel is emlékeztetve magukat saját képességeikre. A színek közül a vöröset vagy narancsot választják leggyakrabban.

Szűz: mindent vagy semmit
Ha a Szüzek rászánják magukat a tetoválásra, annak jó oka van. Minden egyes képnek külön jelentése van. Gyermekeik neve a karjuk belsejében, vagy egy szám, amely nagyon fontos számukra. Vagy beborítják testüket életük szimbólumai, vagy egészségtudatos és a testükre nagyon ügyelő csillagjegyként egyetlen egy tetoválást sem készíttetnek, de középutat nem ismernek.


Mérleg: növényi ábrázolás
Bármilyen képet is válasszanak a mérlegek, az biztos, hogy gyönyörű lesz. A csodás virágok, madarak gyakori tetoválások a csillagjegy szülötteinek testén. Nagyon fontos számukra, hogy a végeredmény esztétikailag tökéletes legyen, ezért szeretik a kalligrafikus kézírást és az aprólékosan kidolgozott részleteket.

Skorpió: csakis skorpió
A Skorpiókhoz is közel áll a mindent vagy semmit mentalitás, ám a szélsőségekre való hajlamuk miatt mégis gyakrabban szánják rá magukat a tetováltatásra, mint a Szűzek. Számukra a főnixmadár vagy a Skorpió ábrázolása tökéletes választás, ahogy azok a szimbólumok is, melyek arra emlékeztetik, honnan jött és hová tart az életben.

Nyilas: a kalandokat örökíti meg
A csillagjegy szülöttei kalandos lelkek, akik listát vezetnek azokról a helyekről, ahol jártak, és pontosan tudják, hová szeretnének még eljutni. A tetoválásai is gyakran kapcsolódnak az utazásaihoz, anyanyelvi idézetek, vallási szimbólumok találhatók a nyilasok testén.

Bak: motivációs célzattal tetováltat
A Bakok a legkomolyabb és legcéltudatosabb csillagjegy, így tetoválásaival hitvallását, célkitűzéseit és eredményeit örökíti meg, hogy így megőrizze inspirációját és motivációját az életben. Gyakori a dollárjel, a yin yang szimbólum a Bakok testén.

Vízöntő: magának tervezi
A Vízöntők nem akarnak ugyanolyan tetoválást, mint amilyen már másnak is van, így nem sablonok közül választanak. Biztos, hogy egyedi dizájnt készíttetnek, vagy saját maguk tervezik meg tetoválásukat. Olyan testtájakra is szívesen tetováltatnak, ahova mások nem, például a bordakosárra vagy a lábujjakra.

Halak: társuk nevét vagy arcát
A csillagjegy szülöttei általában szentimentális okokból tetováltatnak, így gyakori, hogy párjuk neve vagy arcképe kerül a karjukra, lábukra. Nem törődnek vele, hogy a kapcsolat egyszer véget érhet, a Halak a jelenben élnek, és minden szinten ki akarják fejezni párjuk iránti érzelmeiket.

Forrás: Insider
Fotó: Unsplash