Júliusi horoszkóp – 2019

2019. július 01.
A nyár kedvez a nosztalgikus gondolatoknak. Neked mit tartogat még július?

KOS

Itt az ideje a lakásfelújításnak, -szépítésnek. Szabadságod idején elsősorban a környezeted rendbetétele foglalkoztat. Érzelmeid magas fokra hágnak, nincs olyan téma, amelyet racionális oldalról közelítenél meg. Legyél azért tekintettel másokra is. Fontos, hogy együttműködő legyél, még akkor is, ha most nehezedre esik. Sok lehetőség adódik baráti együttlétekre, de ezekben a helyzetekben is őrizd meg a higgadtságod.

BIKA

Két kézzel szórod a pénzt. Születési jegyedre sokkal inkább a spórolás jellemző, de most nem bírsz magaddal. Annyira felhőtlenül boldognak érzed magad, hogy egyáltalán nem érdekel a holnap. Kizárólag a mának élsz. Találkozhatsz régi ismerősökkel, esetleg osztálytársakkal, akikkel jólesik felidézni a régi emlékeket. Lehet néhány nehezebben megoldható hivatalos ügyed is – ezekre figyelj nagyon.

IKREK

A szépség és a szerelem bolygója, a Vénusz a születési jegyedben halad. Támogatja a vidám társasági életet, a felhőtlenül jó hangulatot. Minden helyzetben megőrzöd az optimizmusodat. Lehet a háttérben néhány probléma, amelyek elsősorban anyagi természetűek, de ezekről nem beszélsz senkinek. Hivatásodban felmerülhet olyan kérdés, amelyre választ kellene adnod. Inkább halogasd, mert egyelőre nem látod tisztán a helyzetet.

RÁK

Születésnapod havában nemcsak a Nap, hanem két másik égitest, a Mars és a Merkúr is a születési jegyedben jár. A Mars inkább a hirtelen, izomból jövő cselekvéseket támogatja, miközben változékony hangulatot gerjeszt. A Merkúr igyekszik a problémákat a szőnyeg alá söpörni. A legtöbbet akkor hozhatod ki a jelenlegi helyzetből, ha önmagadat adod. Határozottan, de kedvesen kommunikálsz.

OROSZLÁN

A nyári hónapokban általában a kényelmet keresed, most sem lesz ez másképp. A valóság kevésbé érdekel. Azokat a helyzeteket részesíted előnyben, ahol lassan, lustán és kényelmesen töltheted az időt. Baráti kapcsolataid változatosan alakulnak. Jelenleg inkább megfigyelő lehetsz a társaságban, de éppen ez a viselkedés tesz érdekessé. Az élet apró örömei egyre nagyobb szerephez jutnak.

SZŰZ

Minden társasági eseményen részt veszel. Főleg azokat a helyeket keresed, amelyek nosztalgiával töltenek el. Alaptermészeted szerint a valóság talaján állsz, mostanában mégis inkább a fantázia győz, egyre jobban vonz a mesevilág. Szerencsés heteknek nézel elébe, ha hosszú távú tervek kidolgozásán munkálkodsz. Olyan dolgok is megvalósulhatnak most, amelyeket már elveszettnek gondoltál.

MÉRLEG

Túl sok mindent vállalsz egyszerre, azonban gondolj arra, hogy a kevesebb több. Egy külföldi út nagyon felvillanyoz. Lehet, hogy most valósul meg, de az sem lehetetlen, hogy éppen mostanában kezded tervezgetni. Valósággal beleszeretsz egy távoli országba. Otthoni dolgokról inkább ne mesélj a kollégáknak, mert nem értik, vagy éppen nem akarják megérteni a gondolataidat.

SKORPIÓ

Anyagi szempontból még mindig kedvező szakaszban jársz. Érdemes lenne okosan befektetni a többletpénzt. Ebben a hónapban is látványosan nő a munkakedved, és jelentősek lesznek az eredményeid is. Minden, amit csak elgondolsz, egyre közelebb kerül a megvalósításhoz. A Halak jegyében időző Neptunusz számodra különleges lehetőségeket kínál. Vállalkozásban és szerelemben lehet a legnagyobb sikered.

NYILAS

Még néhány hónapig nálad a szerencse kulcsa, hiszen uralkodó bolygód, a Jupiter még mindig a születési jegyedben jár. Nyár közepén egy kissé feszült kapcsolatba kerül a másik, nagyon jóindulatú égitesttel, a Vénusszal, de szerencsére hangulati hullámzáson kívül semmi egyéb kellemetlenség nem várható. Rendkívül kíváncsivá válsz. Minden vonz, ami eltér az átlagostól.

BAK

A Szaturnusz és Plútó változatlanul a születési jegyedben időz. Mindennapossá válhatnak a döntési helyzetek. Lassan megszokod, hogy felelősen, felnőtt módon reagálj a kihívásokra. Anyagiak területén akkor esélyes az előrelépés, ha megragadod a váratlanul eléd kerülő lehetőségeket is. Többen is a tanácsodat kérik. Mondj véleményt bátran, de ne vedd magadra mások puttonyát.

VÍZÖNTŐ

Mások számára július a szabadság hónapja, neked sokkal inkább a helytállásé. A korábbi, már-már elveszettnek hitt, munkával kapcsolatos ügyek egyszer csak új lendületet kapnak. Lehet, hogy olyan irányból érkezik a segítség és a támogatás, akire vagy amire nem is számítottál. A lényeg, hogy fogadd el a baráti jobbot, de idegeneknek ne adj ki információkat.

HALAK

Jupiter, Vénusz, Neptunusz – ez a három égitest segíti az előtted álló hónapot. Olyan, mintha egy nagyon gyors hajón utaznál. Kellemesen ringatnak a napi események, ugyanakkor változatos kihívások tarkítják az utadat. Bármit tartasz fontosnak, nyugodt lehetsz, azt az ügyedet siker koronázza. Személyes életedben itt a rendrakás ideje. Akadhatnak olyan emberek, akik a jövőben már nem fontosak neked.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images