Mi van az egyes csillagjegyek bakancslistáján?

2019. július 04.
A világ végtelen lehetőségek tárháza, ám könnyű beleragadni a napi rutinba. A csillegjegyünk azonban utat mutathat, hogy mik azok a dolgok, amik mindenképp szerepeljenek a bakancslistánkon.

Hegymászás vagy egy új idegennyelv megtanulása? A csillagjegyünk megmutatja, milyen dolgokat szeretünk vagy utálunk, mik az erősségeink és mik a gyengeségeink. Így a csillagok útmutatóként szolgálhatnak ahhoz is, hogy összeállíthassuk bakancslistánkat, és ne maradjon ki semmi, amit mindenképp ki kell próbálnunk legalább egyszer az életben.

Kos (március 21. – április 19.)
A kosok céltudatos és határozott jellemek. Folyamatosan a versenyt és a kalandot keresik, így a sportkihívások azok, amik igazán felvillanyozzák őket. Megszállottan és szenvedéllyel csinálnak bármit, amibe belevágnak. A sárkányrepülés, bázisugrás és siklóernyőzés mind olyan dolgok, amit bizonyosan szívesen kipróbálnának egy nap.

Bika (április 20. – május 20.)
A csillagjegy szülöttei két lábbal a földön állnak. Gyakorlatiasan gondolkodó emberek, akik tele vannak energiával. Az olyan tevékenységek valók a bikáknak, ahol a tapintáson keresztül kapcsolódhatnak ahhoz, amit csinálnak. Sétálni egy fekete homokú tengerparton, mókázni a majmokkal egy rezervátumban vagy szőrén ülni meg egy lovat a bikák bakancsilstájára való dolgok.


Ikrek (május 21. – június 0.)
Nagyon sokoldalú emberek a csillagjegy szülöttei. Imádják a társaságot, ám azzal sincs problémájuk, ha egyedül kell megtapasztalniuk valamit. Gyorsan felismerik a különböző szituációkat és alkalmazkodnak a körülményekhez. Az ikrek próbálják ki, milyen egy színdarabban játszani, vagy fellépni egy zenei fesztiválon!

Rák (június 21. – július 22.)
A rákok érzelmes emberek, és fontos számukra a fantázia és álmodozás. Kreativitásuk miatt a barkácsolás rendkívül jó kikapcsolódás számukra. Bakancslistájukra is hasonló tevékenyégeket vegyenek fel, például dolgozzanak egy fazekasműhelyben, tanulják meg a kalligráfiát. De az igluban vagy akváriumhotelben alvás is a rákoknak való élmény lehet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az oroszlánok született vezetők. Szeretik az életet és a legtöbbet hozzák ki belőle. Alapvetően nagylelkűek, ám néha előbújik a makacsabb és rugalmatlanabb énjük. Jelentkezzenek önkéntesnek egy külföldi országba, szervezzenek gyűjtést nehéz sorsú társaiknak vagy írjanak önsegítő, motivációs könyvet!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A csillagjegy szülöttei minden lépést előre alaposan kielemeznek, nem szeretik a véletleneket. Hűséges és gyakorlatias emberek, akik szeretik az állatokat és a természetet. Bakancslistájukra olyan dolgokat vegyenek fel, melyekkel kiléphetnek komfortzónájukból. Például vegyenek részt egy flashmobon, próbáljanak ki egy feltűnő, új hajszínt, vagy szervezzenek örökbefogadó eseményt egy közeli menhelynek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A mérlegek a közvetítők a társaságuk vitás helyzeteiben, ám dönteni nehéz lehet számukra az élet dolgaiban. Utálnak egyedül lenni, imádják a társaságot, így olyan dolgokat próbáljanak ki, ahova nem egyedül kell menniük. Menjenek fesztiválra, csókolózzanak egy óriáskerék tetején vagy nézzék meg a naplementét vagy napfelkeltét egy egzotikus helyen a kedvesükkel.

 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Szenvedély, bátorság, igaz barát – ezek jellemzik legjobban a skorpió jegy szülötteit. Minden érzést teljes valójukkal átélnek, még ha nem is mindig mutatják ki. A skorpiók menjenek egyedül egy hegyi túrára, tervezzenek és varrjanak maguknak ruhát, vagy mélyedjenek el az origami tudományában.


Nyilas (november 22. – december 21.)
Az egyik legcéltudatosabb csillagjegy, a szíve mindig a kaland és az izgalmak felé hajtja. Addig nem nyugszik, míg nem teljesítette be céljait, és el nem érte, amit kitűzött maga elé, ám még a legnehezebb időkben is optimista marad. A nyilasok azok, akiknek a bakancslistájára illik az izzó parázson való átsétálás, a spontán utazás egy másik országba, vagy elmenni egy csillogó filmpremierre.

Bak (december 22. – január 19.)
A bakok praktikus, megbízható és általában komoly emberek. Remek önkontrollal rendelkeznek, mely áthatja személyes és munkahelyi életüket egyaránt. Szeretik azt érezni, hogy mindent előre elterveztek, és nem érhetik meglepetések. Lépjenek ki a határaik közül, elegyedjenek szóba egy idegennel a tömegközlekedésen, keressenek valakit, akinek ugyanaz a neve, mint nekik vagy csatlakozzanak egy improvizációs színházi csoporthoz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
Mélyen gondolkodó és intellektuális csillagjegy, akik szeretnek csendes estéken egyedül mélázni, ám valójában remek szociális érzékkel rendelkeznek. Rendkívül humánus és progresszív emberek a vízöntők. Ültessenek fákat, jelentkezzenek egy fiatalokkal foglalkozó mentorprogramba vagy keltsenek ki egy pillangót a hernyóból!

Halak (február 19. – március 20.)
A művészi vénájuk, intuitív természetük és egészségtudatos gondolkodásuk különbözteti meg a halakat a többi csillagjegytől. Bakancslistájukon szerepeljen, hogy elhívnak valakit randevúzni, megnézik a Niagara Vízesést vagy egy kísértetjárta házban töltenek egy éjszakát.

Fotó: Unsplash