Melyik 5 csillagjegy gurul dühbe leghamarabb?

2019. július 06.
A nagy elvárások még a legédesebb csillagjegyekből is kihozzák a dühöngő bikát. De melyik csillagjegyek borulnak ki a leghamarabb, akár az apróságokon is?

Akár a legkisebb dolog, például egy ruhacímke, ami nem úgy áll, ahogy szeretnénk, vagy a lassan érkező lift, miatt is dühbe gurulhat az ember. Ám nem minden csillagjegy ennyire érzékeny. Most azokat mutatjuk meg, akik a legkisebb probléma miatt is hajlamosak kiborulni.

1. Bika (április 20. – május 20.)
A Bika jegyűek szeretnek mindent az irányításuk alatt tartani. Ha a hajuk nem úgy áll, ahogy szeretnék, vagy az ingük nem fekszik rendesen a testükön, iszonyatosan frusztráló lehet számukra. Rengeteg dolog miatt képesek kiborulni a csillagjegy szülöttei, és nagyon sokáig tart, mire lehiggadnak és már nem azon jár az agyuk, ami kiborította őket. Ha valami miatt most nincs is jó kedve egy bikának, hagyjunk neki pár órát, és visszakapjuk a jól ismert, két lábbal a földön járó bikánkat.

2. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szüzeknek nagyon alacsony a toleranciaszintje, így garantáltan kiborulnak minden apró-cseprő dolgon. Ráadásul nem csak szuperkritikusak mindennel és mindenkivel a környezetükben, hanem irányítani is akarnak mindent. Az élet minden területén szükség van arra, hogy ők kontrollálják a dolgokat és személyeket. Ha egy Szűz jegyű életének a részeivé szeretnénk válni, bizony meg kell tanulni az ő szabályai szerint játszani. Az egyes számú szabály: sose simogasd rosszul.


3. Skorpió (október 23. – november 21.)
Gondoljunk csak a csillagjegy szülöttei gyerekként, ahogy a játszótéren dühbe gurulnak, mikor a többi gyerek a saját szabályai szerint akar játszani az övé helyett. Bár nem mindig mondja, a Skorpió azt akarja, hogy az emberek meghallgassák és sose kérdőjelezzék meg. Ha nem így történik, könnyen elveszti a béketűrését. A csillagjegy szülötteit az is rendkívül kiborítja, ha az emberekről kiderül, hogy nem olyanok, amilyennek mondták magukat. Hogyan bízhatna meg bennük ezután, ha félrevezették?

4. Bak (december 22. – január 19.)
A Bakokat minden és mindenki idegesíti, néha még saját maguk is. Az egyik legkomolyabb csillagjegy, így nem vevő a viccekre, buta humorra vagy azokra az emberekre, akik nem veszik komolyan a dolgokat. Ráadásul a Bakok munkamániásak, folyton az új projekteken jár az agya, így nem pazarolja az energiáit lényegtelen dolgokra. Rendkívül idegesíti, ha nem veszik komolyan a munkáját, vagy ha valaki lusta és alulmotivált. A Bakok szerint mindennek megvan a helye és az ideje, a humornak és a mókának is, és ha ezt nem tiszteli valaki, számíthat a bakok haragjára.

5. Vízöntő (január 20. – február 18.)
A csillagjegy szülöttei rendkívül tehetségesek abban, hogy elrejtsék a valódi érzelmeiket a világ elől, ám még így is könnyen megmondható, mitől gurulnak dühbe igazán. Bár a Vízöntők nem mutatják ki, ha valakire megharagszanak, ám a csalódottságukat nem rejtik véka alá. Ha valamilyen buta, irritáló, frusztráló dologgal szembesül, nagyon felbosszantja. Azért válik haragossá olyan könnyen, mert úgy érzi, folyamatosan hozzá nem értő emberekkel és stresszes szituációkkal kell megküzdenie. Ha őszinték akarunk lenni, tulajdonképpen nincs olyan pillanat az életében, amikor egy vízöntő ne lenne kicsit is mérges.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash