A csillagjegyek és kedvenc romantikus vígjátékaik

2019. július 10.
A romantikus vígjátékok közül mindenkinek van legalább egy kedvence. A csillagjegyünk segít kiválasztani azt, amelyiket garantáltan meg akarjuk majd nézni újra és újra.

Néha a legjobb program megnézni egy vagy két jó filmet a barátnőinkkel. A csillagjegyünk segít kiválasztani, mit nézzünk a moziesten. Csak legyen kéznél egy zacskó papírzsebkendő is!

Kos: Halálforgás
A romantikus vígjáték főszereplője Kate Moseley műkorcsolyázó, akit Moira Kelly alakít a filmben és Doug Dorsey jégkorongjátékos (D.B. Sweeney). Miután a partnere cserben hagyta az olimpia előtt Kate-et, Doug ugrik be a helyére partnerként. Kate pont olyan szenvedélyes és elszánt, ha a korcsolyáról van szó, mint a Kosok, bármit megtenne a győzelemért. Ezért tökéletes választás ez a film a csillagjegy szülötteinek.

Bika: Micsoda nő!
A mindig tapintatos és mély érzésű Bikák mi mást nézhetnének meg, mint az örök klasszikust Richard Gere és Julia Roberts főszereplésével? Hiszen a film mindkét főszereplője tiszta és őszinte karakter, mint maguk a Bikák.

Ikrek: Harry és Sally
Az Ikreknek pont olyan film való, melyben a két szereplő hosszú barátság után rájön, hogy szerelmesek egymásba. Billy Crystal és Meg Ryan alakítása ráadásul roppant szórakoztatóvá és meghatóvá teszi a road movie-t.


Rák: Bazi nagy görög lagzi
A családközpontú Rákoknak egy olyan film való, melyben a szereplők családjának is nagy szerep jut, nem csak a két főhősnek. A Bazi nagy görög lagzi pedig pont ilyen film. Hiszen a Nia Vardalos alakította nő, Toula esküvőjére a világ minden szegletéből érkeznek a családtagok, hogy hatalmas lagzit csapjanak – rendkívül vicces és szórakoztató jelenetekkel.

Oroszlán: A szürke ötven árnyalata
A szexuális túlfűtöttségéről híres-hírhedt film tökéletes választás az Oroszlánoknak. A luxus, a szenvedély pont olyan szerves része a mozinak, mint az oroszlánok életének. És ha tetszett az első rész, akár a másodikat is megnézhetik.

Szűz: Aludj csak, én álmodom
A Sandra Bullock és Bill Pullman főszereplésével készült film mára a romantikus vígjátékok egyik klasszikusa lett. A hűséges, keményen dolgozó Szüzek biztosan remekül bele tudják élni magukat a főszereplő helyébe. Nem csak karácsony táján remek választás egy csajos estéhez.

Mérleg: Moulin Rouge!
A Mérlegeknek kell a zene, a dráma, a szerelem és a katasztrófa, szóval ők a Moulin Rouge! című látványos musicalt nézzék meg Nicole Kidman és Ewan McGregor főszereplésével. A tragikus szerelmi történet biztosan megríkatja a széplelkű csillagjegy szülötteit.


Skorpió: Nász-ajánlat
A remek humorérzékkel rendelkező Skorpiók imádják majd Sandra Bullock és Ryan Reynolds szórakoztató komédiáját, melyen könnyesre nevethetik magukat a barátnőik és pár pohár bor társaságában.

Nyilas: Levelek Júliának
A Levelek Júliának az egyik legédesebb, igazán szívet melengető mozi. A titkokkal és kalandokkal tűzdelt szerelmi történet remekül illik a Nyilasok minden kalandra nyitott természetéhez. Akkor pedig különösen ajánlott számukra ez a film, ha éppen rosszkedvűek és szomorkásak valami miatt, hiszen ez a történet biztosan visszaadja az igaz szerelembe és az emberi jóságba vetett hitüket.

Bak: Szeretném, ha szeretnél
Ezen a filmen garantáltan nevethetünk, sírhatunk és szerelembe eshetünk. Újra és újra megnézzük majd ezt a kortalan történetet Jennifer Lopez és Matthew McConaughey főszereplésével.

Vízöntő: A szerelem hálójáb@n
Egy Vízöntő-mozidélutánra tökéletes film Meg Ryan és Tom Hanks örökzöldje. A könyvesbolt-tulajdonosok szövevényes és meglepő fordulatokban gazdag történetét mindenki imádja, különösen a csillagjegy szülöttei, hiszen mindkét főszereplő magán viseli a Vízöntő jegy tulajdonságait.

Halak: Az 50 első randi
Ez a romantikus komédia mindent magába foglal, ami a Halak jegy jellemzője. A Drew Barrymore által megformált főszereplő művészi hajlamai, romantikus és kedves személyisége mind-mind megtalálható a csillagjegy szülötteinél is. Ráadásul rendkívül szórakoztató és megható ez a klasszikus romantikus mozi.

Fotó: Profimédia/Red Dot