A legjobb reggeli rituálé az egyes csillagjegyeknek

2019. július 12.
Teljesen meghatározza a napunkat, hogy telik az ébredés utáni első pár óra. Milyen reggeli rituálé alapozza meg úgy a csillagjegyek napját, hogy egészen a lefekvésig jókedvvel és energiával tegyék a dolgukat?

Minden reggel ugyanazt a rutint követve kezdődik a napunk, ám mindenkinek más rituáléra van szüksége ahhoz, hogy megalapozza a nyugodt és kiegyensúlyozott induláshoz. A csillagjegyünk segít megtalálni a hozzánk illő tevékenységet.

Kos
Az energikus Kos számára a legmegfelelőbb, ha egy gyors tornával indítja a napot. Mivel a csillagjegy szülöttei már az ébredés pillanatától vibrálnak az energiától, számukra egy kis edzés a legjobb arra, hogy a megfelelő mederbe tereljék azt. Emellett a sport csökkenti a stresszt és a mindennapi feszültséget. Előbb a cselekvés, aztán a gondolkodás – ez a Kosok alapelve, és ha testmozgással indítják a napot, segít összpontosítani a gondolataikat, és megelőzni a meggondolatlan tetteket.

Bika
A csillagjegy szülöttei számára a legfontosabb, hogy egy igazán jó reggelivel indíthassák a napot. Ez nem csak arról szól, hogy fizikailag tápanyagokat juttassanak a szervezetükbe, maga a rituálé, a terítés és az étkezés teljessége legalább annyira, ha nem fontosabb számukra. Ez a néhány pillanat feltölti és kényezteti a Bikákat már a nap indításakor.


Ikrek
A meditáció a legjobb napindítás a lelkes Ikrek számára. A csillagjegy szülötteinek elméje a briliáns gondolatok, új ötletek és kreatív kíváncsiság dzsungele. Ez a rengeteg, cikázó ötlet és gondolat megterhelő lehet az Ikrek számára, ám a reggeli meditációval, ha csak tíz percig tart is, lecsendesítheti elméjét és rangsorolhatja a teendőket fontosságuk szerint.

Rák
A mélyérzésű Rákok számára fontos, hogy megadják maguknak az időt arra minden reggel, hogy kapcsolódjanak az érzelmeikkel néhány pillanatra. Elmélkedjenek az élet nagy kérdésein, vizualizálják, ami foglalkoztatja őket, és rájöjjenek, mi lesz a napjukban az, ami leginkább motiválja őket.

Oroszlán
A csillagjegy szülöttei számára fontos, hogy az önmegerősítésre fordítsanak időt reggelente. Tudatosítsák magukban, hogy gyönyörűek és okosak, és bármi történik, elegendőek ahhoz, hogy megoldják a problémákat. Ez megvédi őket attól, hogy a nap során elbizonytalanítsák őket a külsejükkel vagy szakmai kompetenciájukkal kapcsolatban.

Szűz
A mindig rendezett Szüzek a tennivalóik listájának elkészítésével indítsák a reggelüket. Számukra nagyon fontos, hogy tisztában legyenek vele, milyen feladatok várnak rájuk, így fontossági sorrendbe rendezhetik őket, és felkészülten vághatnak bele a napjukba.

Mérleg
A legbékésebb csillagjegy szülöttei számára nagyon fontos, hogy reggelente végiggondolják, miért lehetnek hálásak saját maguknak. Olyan sokat foglalkoznak mások érzéseivel és jóllétével, hogy tudatosítaniuk kell magukban a saját fontosságukat is.

Skorpió
A naplóírás remek reggeli rituálé a csillagjegy szülötteinek. Ha leírják a reggeli gondolataikat, segít tisztán látniuk a napjukat és azokat, akikkel dolguk lesz. Ráadásul ha visszatekintenek az elmúlt hetekre, megtalálhatják azt a mintázatot, amit másképp nem fedeznének fel olyan könnyen a gondolataik tengerében.

Nyilas
A mindig kalandra kész nyilasok szakítsanak időt egy kis olvasásra, mielőtt belevetik magukat a napjukba. Ez segít az elméjüknek, hogy új izgalmakat és nézőpontokat fedezzenek fel. Ha valaki nem egy nagy könyvmoly, töltsön a következő nagy utazásával kapcsolatos álmodozással, tervezgetéssel egy kis időt.


Bak
A legösszeszedettebb csillagjegy számára fontos a munka és a prioritások. A légzőgyakorlatok sokat segíthetnek számukra, hogy kapcsolódjanak a testükhöz. Ez segít megtalálni a fókuszt, erősíteni az akaraterőt a nap további részére, így teljes energiájával az akadályok legyőzésére koncentrálhatnak.

Vízöntő
A Vízöntők számára az elmélkedés gyakran menekülés a mindennapokból. A napi vizualizáció jó lehetőség, hogy megbarátkozzanak a félelmeikkel, és leszámoljanak az irreális aggodalmaikkal.

Halak
Az álmodozó Halak számára a művészi tevékenység a legjobb reggeli rituálé. Tegyenek be egy jó zenét, hallgassanak közben egy inspiráló interjút, miközben festenek, rajzolnak vagy épp verseket írnak.

Forrás: StyleCaster
Fotó: Unsplash