A tökéletes ruha első randira a csillagjegyed szerint

2019. július 14.
Miután elmúlt az eufória, hogy végre összejött a randi a kiszemelt partnerrel, a helyére bekúszik a stressz: milyen ruhát vegyek fel? A csillagjegyünk segít dönteni, melyik szettben jelenjünk meg az első randin!

Az első benyomás nagyon sokat számít, nem csoda, ha tanácstalanul állunk a szekrény előtt a randira készülődve. Ha hallgatunk a csillagjegyünkre, nagy eséllyel lenyűgözzük partnerünket.

Kos
Nem vitás, hogy a piros a szenvedélyes és elszánt Kosokhoz tökéletesen illő szín. Viseljük bátran a legcsinosabb piros ruhánkat, és senki sem tud ellenállni nekünk. A vörös rúzs és a fantasztikus fülbevaló sem maradhat ki egy kos szettjéből. Ezek kiemelik csinos arcát, így biztosan ő lesz az est hercegnője.

Bika
A Bika a legérzékibb csillagjegy, így válasszon olyan anyagokból készült darabokat, melyek körülölelik idomait, mint például a selyem vagy a kasmír. A virágos ruhák csodásan állnak neki, melyet ékszerekkel, sálakkal is egészítsen ki, hogy tovább fokozzák a hatást.

Ikrek
A csillagjegy szülöttei szeretnek eredetiek és mindenki mástól eltérők lenni. Ne fogják vissza magukat, bújjanak bele vibrálóan színes tervezői ruhába, ami úgy simul a testükre, mintha a bőrük volna. Néhány karpereccel egészíthetik ki outfitjüket.

Rák
A Rákok szeretik az eredeti ruhákat, melyek kifejezik személyiségüket. A nőies körvonalak remekül állnak nekik, így válasszanak klasszikus szabású darabokat, melyek nyakvonala vonzza a figyelmet. Ezt érdekes nyakláncokkal egészíthetik ki a hatás fokozása érdekében.


Oroszlán
Vörös, narancs és sárga az Oroszlán színei. Válasszon légies darabokat, melyek jól illenek eleganciájához. Az Oroszlán választása mindig kifejezi energiáját és luxus iránti vonzódását, ám nem csak a ruhájára ügyel egy randi előtt, hanem a hajára és sminkjére is legalább akkora figyelmet fordít.

Szűz
A csillagjegy szülöttei szeretik a letisztult, minimalista stílust. A kis fekete ruha mindig bejön, ráadásul a Szüzek ellenállhatatlanok benne. Övvel emelje ki derekát, így kifejezheti nőiességét. Az óráról se feledkezzen el, hiszen a pontosság a csillagjegy szülöttei számára rendkívül fontos.

Mérleg
A Mérleg szereti az arisztokratikus darabokat, melyek kiemelik alakját, nem véletlenül, hiszen csodálatosan festenek az ilyen ruhákban. Könnyed eleganciával viselik bármelyik darabot, természetesen árad belőlük az igényesség. Bármilyen szett stílusosan mutat rajtuk.

Skorpió
Bár nem látszik, de a Skorpiók nem indulnak el randira a szexi vörös vagy fekete fehérneműjük nélkül. Ez stílusuk alapja, mely magabiztosságukat is adja. Válasszanak hozzá bőr vagy szatén ruhát, mellyel garantáltan zavarba hoznak bárkit, és élvezik.

Nyilas
A csillagjegy szülötteinek megvan a képessége hozzá, hogy a legegyszerűbb darabokat is divatossá tegyék az apró részletekkel. A Nyilasok mutassák meg a lábukat, vegyék fel a magassarkút és egy csinos ruhát az első randira.



Bak
A Bakok számára a jó minőség és a remek szabás a legfontosabb a ruhákban. Szabadnak és nőiesnek szeretik érezni magukat. Válasszanak olyan darabot az első randira, ami lágyan hullámzik, miközben bevonulnak az étterembe, így biztosan minden szem rájuk szegeződik.

Vízöntő
A csillagjegy szülöttei mindenképp viseljenek színeket. Vegyenek fel bátran narancsot lilával, így pont olyan különleges lesz a megjelenésük, mint ők maguk. A vintage ruhákat a Vízöntőknek találták ki, akik pontosan tudják, hogyan hozhatják ki a legtöbbet magukból.

Halak
A csillagjegy szülöttei imádják a cipőket, főleg azokat, melyek hosszabbnak mutatják a lábakat. A víz különböző árnyalatai, a türkiz, világoskék, tengerzöld a halak színei. Egy akvamarinkék bársonyruha szép magassarkúval remek választás számukra az első randira.

Fotó: Unsplash