Milyen illat illik hozzád a csillagjegyed szerint?

2019. július 19.
Nem viselünk el bármilyen illatot magunkon, csak az a parfüm válik a kedvencünkké, mely valóban illik a személyiségünkhöz. A rengeteg lehetőség közül nehéz választani, ám a csillagjegyünk segít, hogy megtaláljuk az igazit.

Az illatoknak megvan a hatalma, hogy visszarepítsenek az időben, eszünkbe juttassanak konkrét helyeket, személyeket. Ha megtaláljuk a hozzánk illő parfümöt, aki egyszer érzi, onnantól hozzánk kapcsolódik benne az illat. Ám nem könnyű megtalálni a személyiségünkhöz passzolót, hiszen rengeteg illatkombináció létezik. A csillagjegyünk segít megtalálni azokat az illatjegyeket, melyek igazán nekünk valók.

Kos (március 21. – április 19.)
A szenvedélyes és energikus Kosokhoz a fekete bors, neroli olaj, szegfűszeg és tömjén buja kombinációja illik. Frissítő és optimista illat, mely erőt sugároz, ugyanakkor nyugtatja az elmét, és segít nyugodtnak maradni a forrófejűségre hajlamos kosoknak.

Bika (április 20. – május 20.)
Az alma, lonc, magnólia, rózsa és tölgyfazuzmó aromái tökéletesen illenek a Bikák stabil és nyugodt természetéhez, ám kifejezik konokságukat is. A romantikus illatkombináció ellensúlyozza a csillagjegy szülötteinél gyakori földhözragadtságot, és segít felszínre törni felszabadultságuknak.


Ikrek (május 21. – június 20.)
Az Ikrek imádják a mókát és életet. A bergamott, menta, zöld tea, levendula, citromfű és a szagos bükköny illatjegyei mind segítenek kifejezésre juttatni a csillagjegy szülötteinek életszeretetét. Ezek az illatok játékosak és kíváncsiak, mint maguk az Ikrek.

Rák (június 21. – július 22.)
Egy édes illatkompozíció, mely kamillát, jázmint, citrusokat, liliomot, rózsát és közönséges cickafarkot tartalmaz kifejezi a Rákok gyengéd és érzelmes természetét. A romantikus, rendkívül nőies illatok illeszkednek a csillagjegy szülötteinek személyiségéhez a legjobban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlán szeret a figyelem középpontjában lenni, ezért olyan illatot válasszon, mely karakteres és erős. A bazsalikom, gyömbér, lime, rozmaring és boróka füstös, fűszeres illatjegyei nemcsak kiemelik a csillagjegy szülötteinek drámai személyiségjegyeit, de energiával töltik fel az Oroszlánokat akkor is, ha úgy érzik, fogytán az erejük.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szüzek híresek munkabírásukról, ám gyakran túlvállalják magukat. A zsálya, édeskömény, citrom és pacsuli illata segíthet nekik, hiszen a frissítő illatok egyszerre természetesek és nőiesek. Mindkettő roppant fontos az önmagával oly kritikus szűz számára.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mérleg számára az egyensúly a legfontosabb, így a kamilla és a nárcisz harmóniája remekül illik személyiségükhöz. A virágos, lágy, ugyanakkor vibráló, tavaszias illatok fejezik ki legjobban a mérlegek törődő, szeretetteli lényét.


Skorpió (október 23. – november 21.)
A jácint és tubarózsa kompozíciójából alkotott illat ideális a szenvedélyes és titokzatos Skorpiónak. Nem tolakodó, nem hivalkodó, ám rendkívül csábító illat, mely egyszerre játékos és biztosan nem felejti el senki, aki egyszer érzi.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A melegszívű, ám rendkívül kalandvágyó Nyilasok válasszanak összetett illatokat, mint amilyenek ők maguk. A bergamott, szegfűszeg, citrom, sáfrány és rozmaring fűszeres és gyógynövényes kombinációja pont olyan sokrétű, mint a nyilasok. Folyton új dimenziót tár fel és sosem lehet teljesen felfedezni.

Bak (december 22. – január 19.)
A csillagjegy szülöttei válasszanak olyan illatot, mely segít kompenzálni pesszimista természetét, előcsalogatja a gyakran merev és földhözragadt Bakokból a kreativitást és spontaneitást. A tulipán, mimóza, mirha, akác és vetiver aromái felvillanyozzák, élettel töltik meg a depresszióra gyakran hajlamos bakokat.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A Vízöntő nem szokványos csillagjegy, szeret kilógni a sorból. Olyan illat illik a csillagjegy szülötteihez, melyre mindenki felfigyel. A levendula, fenyő, ánizs és pacsuli erős jegyei biztosan nem maradnak észrevétlenek, emellett kiemelik a vízöntők művészi hajlamait és kreativitását is.

Halak (február 19. – március 20.)
Az alma, szantálfa, jázmin, gardénia és vanília édes keveréke remekül illik a Halak álmodozó, légies természetéhez, ugyanakkor segít közelebb hozni a realitást is a csillagjegy szülötteihez, hiszen azzal mindig hadilábon állnak. Az egzotikus illatkeverékek leginkább a halakhoz illenek az összes csillagjegy közül. 

Fotó: Unsplash