Melyik mondat idegesíti fel legjobban az egyes csillagjegyeket?

2019. július 27.
Minden embernél megvan az az egy dolog, amivel azonnal fel lehet idegesíteni. Összeszedtük, mit ne mondjunk soha az egyes csillagjegyeknek, hacsak nem akarjuk, hogy azonnal dühbe guruljanak.

Kos: Hé, nyugodj le, barátom!
A kosok utálják, ha atyáskodnak felettük, különösen ha passzív-agresszív módon teszik. Nem viselik el, ha nem veszik őket komolyan, például ha meg akarják győzni őket valamiről, amit ők nem szeretnének. Bárki, aki félresöpri az érzéseiket, a kosok haragjával kell, hogy szembenézzen.

Bika: Nem vagyok éhes, szóval csak egy falatot adj a sülkrumplidból!
A legbirtoklóbb csillagjegy a zodiákusban a bika, és az ételeket mindennél jobban imádják. Ha egy bikával ebédelünk, jobb, ha külön rendelünk saját magunknak, mert a csillagjegy szülöttei nem osztoznak az ételen. És arra még csak ne is gondoljunk, hogy lopunk a tányérjukról egy falatkát.


Ikrek: Valaki mérges rád, de nem mondhatom el, hogy ki és miért.
Az ikrek mindent tudni akarnak, a legapróbb részletekig. Számukra felér a legkegyetlenebb kínzással, ha nem áruljuk el nekik a teljes igazságot, különösen, ha róluk van szó benne. Egészen addig mennek majd, míg ki nem derítik a legapróbb titkokat is.

Rák: Változtassunk egy kicsit, most menjünk másik kávézóba!
A rákok imádnak otthon maradni, és nagyon nehezen viselik a változást. Így ha kimozdítjuk a komfortzónájából, csak hogy valami új dolgot tapasztaljon meg, számoljunk vele, hogy nem a legvidámabb énjével találkozunk.

Oroszlán: Egy luxus szépségcsomagot néztem ki neked, ez pont olyan, csak egy kicsit olcsóbb.
Az oroszlánt nagylelkűségéről ismerik barátai, és az oroszlánok is szeretik, ha nagy gesztusokat tesznek velük szemben, így látják, hogy ismerőseik értékelik őket. Nem várnak kevesebbet cserébe annál, mint amit ők adtak másnak.

Szűz: A részleteket beszéljük meg később.
A csillagjegy szülöttei igazi perfekcionisták, akik szerint az ördög a részletekben lakozik. Ha úgy érzik, valaki félvállról veszi a számukra fontos kérdéseket, egyrészt az szűrik le belőle, hogy nem értékeli a szűzek kemény munkáját, másrészt félnek, hogy a halogatással és a részletek figyelmen kívül hagyásával elrontják az addigi művet, és majd a csillagjegy szülötteinek kell kijavítania. 

Mérleg: Szavazzunk!
A mérlegek szeretik, ha boldogok a környezetükben élők, nehezen viselik a konfliktusokat, és mindig a konszenzusra törekszenek. Így a várható egyet nem értés és vita gondolatától is a hideg veríték ül ki a homlokukra.

Skorpió: Ne aggódj, megígértettem a barátommal, hogy titokban tartja a jelszavadat.
A csillagjegy szülöttei rendkívül titoktartók, így ha megbíznak valakiben annyira, hogy elmondják a számítógépük jelszavát, akkor elvárják, hogy az hétpecsétes titok maradjon. Ám ha megtudják, hogy továbbadtuk a titkot, az számukra a valóra vált rémálom. És ha még hozzá is tesszük, hogy ne aggódjanak, jobb, ha menekülőre fogjuk.


Nyilas: Túl fáradt vagyok, maradjunk inkább otthon.
A nyilasok a zodiákus kalandorai, a kíváncsiság örökké hajtja őket. Ha találkozót beszélünk meg velük, ám mégis lemondjuk, jobb, ha ajánlunk valami jó programot nekik, mert rendkívül nehezen viselik, ha semmittevésre kényszerítik őket.

Bak: Beszélhetünk valami személyes dologról?
A bakok még a barátaikkal szemben is távolságtartók. Ha úgy érzik, valaki túl közel kerül hozzájuk, belép az intim szférájukba, mikor ők nem hívták a másik embert, az elég rosszul érinti őket, és nemtetszésüknek hangot is adnak.

Vízöntő: Nem nagyon érdekel a politika.
A csillagjegy szülötteinek mindenről megvan a véleményük, és ha a másik embernek nem, akkor örömmel osztják meg a saját álláspontjukat. Ha a beszélgetőtársuknál azonban érdektelenséget tapasztalnak, garantáltan kihozza a vízöntőket a sodrából.

Halak: Nem hiszek neked.
A halak hajlamosak elhatárolni magukat a realitásoktól, túl kemény lehet nekik időnként a valóság. Jobban szeretik felépíteni a saját, képzeletbeli világukat, ehhez pedig szükségük van emberekre, akik hisznek nekik. Ha valaki nem teszi, az azonnal visszarántja őket a Földre, ahol nem szeretnének lenni.

 

Forrás: PureWow
Fotó: Unsplash