Augusztusi horoszkóp – 2019

2019. augusztus 01.
Dinamizmus és tettrekészség szövi át ezt a hónapot.

KOS

Az információk áramoltatása tesz boldoggá. Mint általában, ezzel a tevékenységgel is túlzásokba eshetsz. Szellemileg kimerülsz, de fizikailag kicsattanó formában érzed magad. Itt az idő, hogy végrehajtsd a nagyobb elhatározásaidat. Használd azokat az energiákat, amelyek mélyről, valahonnan a tudatalatti szintjéről jönnek. Kitűnően szervezel, így a hétköznapi dolgok is jól haladnak.

BIKA

Érzelmeid egyre mélyebbek. Nem teszel különbséget egy komoly kapcsolat vagy egy felszínes ismeretség között. Egyforma intenzitással kezeled mindegyiket. Önbizalmad is megnő. A családdal kapcsolatban egyre több jó hírt kapsz. Egy közös nyaralás vagy egy nagy elhatározás most hatalmas örömet okoz. Több ízben is lehetőséged nyílik másokon segíteni. Ezt nagy odaadással teszed.

IKREK

Horoszkópodban az anyagi javakat jelző terület lesz kiemelkedő. Nagyon jó érzékkel nyúlsz a pénzügyekhez. Megalapozhatod a jövődet, ha az intuíciók mellett a józan eszedre is hallgatsz. Párkapcsolatodban tele vagy optimizmussal. Úgy érzed, te vagy, aki irányít és a kapcsolat nagyon jó irányba fejlődik. Társasági életed is megélénkül. Valószínűleg a nyár, a napsütés az, ami feltölt és nyitottá tesz.

RÁK

A Vénusz és a Merkúr is a születési jegyedben jár. Kedvességed, előzékenységed határtalan és némi szentimentalizmus is erőt vesz rajtad. Mindezt le tudod vezetni a társasági életben: te lehetsz a legnagyobb mesemondó. Ez a hónap sem múlik el munka nélkül. Olyan remek felkérést kaphatsz, amelyet nem szabad kiengedni a kezedből, és amely anyagilag is sokat jelent.

OROSZLÁN

A hagyományosan legmelegebb nyári hónap szülötteként megcsillogtatod hatalmas szíved. Nagyvonalúan bánsz a hozzád fordulókkal. Nemcsak a Naphoz kapcsolódó Jupiter segít, hanem a szerencsebolygó összeköttetést létesít a születési jegyedben járó Marssal is. Energikus, hatékony és remek szervező leszel. Most elsősorban azon töröd a fejed, hogyan is lehetne emlékezetesebbé tenni a születésnapodat.

SZŰZ

A Szűz jegy szülöttét általában szerénységéről ismerjük. Most sem lesz ez másképp. Érzelmileg valaki megérint, de a világért sem adnád a tudtára, hogy fontos neked. Amennyiben van párod, az érzelmek egy fontos és jó cél felé vezetnek. Elsősorban olyasmiben gondolkodj, ahol a kitartásodra és a szaktudásodra lehet szükség. Ne restelld azt, hogy valamihez sokkal jobban értesz, mint más.

MÉRLEG

Uralkodó bolygód, a Vénusz most egy erősen intuitív jegyben, a Rákban jár. Segít, hogy a hivatásod területén zökkenőmentesen haladjanak a dolgok. Alig kell valamit tenned, hogy sikeres legyél. Adj magadnak időt a napi meditációra. Tarts kisebb, ám rendszeres pihenőket. Megtapasztalhatod, hogy milyen jól működik az intuíciód. Mindössze egy kis csendre van hozzá szükség.

SKORPIÓ

Mindent elkövetsz annak érdekében, hogy csak minőségi dolgokkal kelljen foglalkoznod. Most elsősorban külföldi utazáson töröd a fejed, de nem ugrasz bele az első ajánlatba. Olyan helyekre és körülmények közé vágyakozol, amelyek régóta szerepelnek a bakancslistádon. Minden esély adott, hogy teljesüljön az óhajod. Anyagilag kitűnő a hónap, tehát már csak az alapos szervezés következik.

NYILAS

Neked még a szórakozottság is jól áll. A születési jegyedben járó, neked mindenben kedvező Jupiter megtréfál, ugyanis kapcsolatba lép a ködösítő Neptunusszal. Ettől kezdve jobb, ha még a legapróbb dolgokat is feljegyzed valahová, és igyekszel ígéreteidet a minimumra csökkenteni. Ugyanakkor, ha külföldi utat tervezel vagy más országokban élő barátaid kerülnek képbe, első osztályúan teljesítesz.

BAK

Többször keveredhetsz olyan helyzetbe, amikor nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is segíteni tudsz másokon. Okos döntéseiddel hívhatod fel magadra a figyelmet. Párkapcsolatodban érzékeny, kissé sértődős, de egyúttal érzelmekkel teli időszak vár. Néha olyan, mintha elbeszélnétek egymás mellett, pedig valójában mindketten a legjobbat szeretnétek a másiknak. Önálló lépéseidet dinamizmus kíséri.

VÍZÖNTŐ

Aki a te jegyedben született, gyakran hallhatja, hogy ő a kor embere. Lényegében ez így is van, hiszen gyorsan alkalmazkodsz a korszerű kihívásokhoz, ugyanakkor a belső világodban sok a borongós gondolat, az önbizalom hiánya. Ebben a hónapban kizárólag pozitív impulzusok érnek. A Mars és Jupiter remek kapcsolata az elérhető vágyak, célok mindegyikét neked ajándékozza.

HALAK

Nagy kedvvel, lendülettel indítod a hónapot. Azt gondolod, számodra nincs lehetetlen. Mások számára ez a szabadságok ideje, neked azonban a hivatásodban éppen most gyorsulnak fel az események. Érdemes élni a lehetőségekkel. Olyasmi is sikerülhet, ami korábban nem. Az újdonságok varázsa pedig még nagyobb lendületet ad. Hamarosan érkezik az elismerés is.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images