Mitől félnek legjobban az egyes csillagjegyek?

2019. július 29.
Mindenki fél valamitől, fóbiáink és bizonytalanságaink pedig remekül kirajzolódnak a csillagjegyünk alapján.

Mindig érdekes megnézni, milyen kapcsolat van a csillagjegyünk és bizonyos személyiségjegyek között. A zodiákus segít feltérképezni félelmeinket és bizonytalanságainkat is.

Kos (március 21. – április 19.)
A szenvedélyes kosok néha elveszettnek érzik magukat, ám büszkeségük nem engedi, hogy tanácsot kérjenek másoktól. Ám olyankor mindig rendkívül boldogok, ha ők adhatnak tanácsot másoknak. Nehezen győzik le azt a szorongásukat, hogy mások gyengének lássák magukat, pedig ha sikerül ezen túllépniük, és engedik, hogy segítsenek nekik, könnyebben boldogulnak a nehéz helyzetekkel.


Bika (április 20. – május 20.)
A bikák számára nagyon fontos a stabilitás és a rendszer, így legnagyobb félelmük, hogy olyan irányba változik életük, mely teljesen felforgatja a világukat. Hajlamosak azon rágódni, hogy mi történik a jövőben, szeretik befolyásuk alatt tartani az eseményeket. A kontroll elvesztése számukra a legrémisztőbb dolog a világon.

Ikrek (május 21. – június 20.)
A rendkívül intellektuális, kommunikatív csillagjegy nagyon kíváncsi, és szívesen keres fel új helyeket és embereket, hogy bővítse tudását. Legnagyobb félelme, hogy benne ragad a napi rutinban, vagy elveszíti szabadságát. Az egyedüllét szintén megrémíti az ikreket.

Rák (június 21. – július 22.)
A rák az egyik legérzelmesebb csillagjegy, rettentően fél az elutasítástól, vagy hogy mások nem kedvelik. Érzékeny lelkek, nehezen viselik a kritikát, vagy ha mások rossz véleménnyel vannak róluk. Ha pedig így érzik, az nagyon összetöri és letargiába taszítja a csillagjegy szülötteit.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az oroszlánok nagylelkűek, kreatívak és karizmatikus egyéniségek. Ám rettegnek tőle, hogy semmibe veszik vagy elfelejtik őket. Általában helyén van az önbizalmuk, ám a szívük mélyén előfordulhat, hogy valójában kevesebbnek érzik magukat, mint amennyit érnek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A szűzek igazi perfekcionisták, ám ez azzal jár, hogy túl kritikusak nemcsak másokkal, hanem saját magukkal is. Nem bírják elviselni a szervezetlenséget és rendetlenséget. Legnagyobb félelmük, hogy nem tudnak úgy élni, ahogy azt elvárnák saját maguktól. Emellett az is hatalmas stresszt jelent számukra, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy előre eltervezték.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A mérlegek nehezen hoznak döntéseket, diplomatikusak, és nagyon romantikus lelkek. Imádják a barátokat, társaságba járni és könnyen elbűvülik az embereket. Ám rettegnek tőle, hogy rossz döntéseket hoznak, ezért hajlamosak túl alaposan kielemezni, túlgondolni minden szituációt, ami szorongással tölti el őket. Emellett túlságosan fontos számukra, hogy mások mit gondolnak róluk, és nehezen dolgozzák fel, ha valaki nem kedveli őket.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A csillagjegy szülöttei gyakran titokzatosak, nem szeretnek túl sok információt megosztani magukról, főleg, ha faggatják őket. Rettegnek tőle, hogy mások hátba támadják őket. A bizalom széthullása számukra komoly traumát jelent. Emellett attól is nagyon tartanak, hogy megszégyenítik, rosszul ítélik meg őket, ezért inkább megtartják maguknak a privát szférájukat.


Nyilas (november 22. – december 21.)
Az optimista, kalandozó és nyíltszívű nyilasok gyakran vitatkoznak másokkal. Legnagyobb félelmük, hogy elvesztik szabadságukat, hiszen a függetlenség mindennél többet ér számukra, csak akkor lehetnek igazán boldogok, ha nem szegik szárnyukat.

Bak (december 22. – január 19.)
A bakok ambiciózus, gyakorlatias emberek, keményen dolgoznak, hogy elérjék céljaikat. Általában remek stratégák, és el is érik, amit akarnak. Viszont nagyon félnek a kudarctól, vagy hogy nem sikerül teljesíteni álmaikat.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A szeszélyes csillagjegy szülöttei nem szeretik, ha megmondják nekik, mit csináljanak. Gyakran túl sok kockázatot vállalnak, ám ilyenkor is optimistán szemlélik az életet. Rettegnek tőle, hogy elveszítik egyéniségüket, és beállnak a szürke tömegbe. Akkor a legboldogabbak, ha saját szabályaik szerint élhetnek.

Halak (február 19. – március 20.)
Önzetlen, mások felé empátiával forduló csillagjegy a halak. Szeretnek törődni másokkal, pont ezért rettegnek a magánytól, és attól hogy nem találnak rá arra az emberre, aki szereti őket. Emiatt az önbizalmuk is alacsony lehet, és gyakran kételkednek magukban.

Fotó: Unsplash