6 csillagjegy, aki nem tud adrenalin nélkül élni

2019. augusztus 04.
Vannak olyan emberek, akiket az adreanlin és a kaland éltet. Ők azok, akik megmásszák a Mount Everestet, leugranak ejtőernyővel vagy búvárkodnak cápák között. A csillagjegyünk sokat elárul arról, mennyire vagyunk kalandvágyók, és milyen típusú kihívásokat élvezünk leginkább.

A kaland nem feltétlenül jár együtt azzal, hogy valaki kockára teszi az életét, vagy lehetetlen célokat tűz ki maga elé. Összeállításunkból kiderül, melyik hat csillagjegy szomjazza leginkább a kihívásokat, kik nem tudnak élni adrenalin nélkül.

1. Kos (március 21. – április 19.)
“Miért várjak, ha megtehetem most is?” – szól a Kosok életfilozófiája. Minden alkalmat kihasználnak, nem hagynak ki egyetlen lehetőséget sem. Nem hagyják, hogy a félelem, túlgondolás vagy a veszélyek megállítsák őket. Ha kétségek és ellenvetések merülnek fel, a csillagjegy szülöttei egyszerűen figyelmen kívül hagyják őket. A kaland és az izgalom élteti őket, így aki megpróbálja visszahozni őket a racionalitás talajára, csak azt éri el, hogy feldühíti a kosokat.
A csillagjegy szülöttei imádnak utazni, szeretik a kockázatot, a fizikai kihívásokat. Sohase mondd egy kosnak, hogy nem tudod megcsinálni, vagy hogy ez túl rizikós, mert csak még jobban izgatja majd őket a kaland.


2. Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilasok a lehető legtöbbet látni szeretnék a világból. Az utazás élteti őket, látni és átélni izgalmas dolgokat, amiket korábban el sem tudtak képzelni, mindeközben találkozni új és különleges emberekkel. A Nyilas bárhol képes új barátokra szert tenni. Amennyire szeretik és szükségük van az új városok megismerésére, a Nyilasok legalább annyira igénylik a természet közelségét is időnként, itt tudnak feltöltődni, és innen szereznek inspirációt. A kaland és tapasztalás elengedhetetlen a nyilasok boldogságához és általános jóllétéhez. Sokkal jobban rettegnek az unalomtól, mint attól, hogy leugorjanak egy szikláról.

3. Ikrek (május 21. – június 20.)
Az Ikrek azok a típusú álmodozók, akik valóra is váltják, amit kitalálnak. Ha arról ábrándoznak, hogy keresztülutaznak Kínán, vagy hogy Washingtonban tüntetnek az igazságért, megteszik, majd új álmokat tűznek ki maguk elé. A csillagjegy szülöttei kíváncsiak a világra, és remekül kommunikálnak bárkivel, akivel út közben találkoznak, így a világ minden pontján rendelkeznek barátokkal, amerre csak megfordultak.

4. Vízöntő (január 20. – február 18.)
A Vízöntők szeretik kombinálni az utazás szeretetét világjobbító küldetéstudatukkal, így gyakran önkéntesként utazzák be a világot. Számukra nincs is jobb annál, mint úgy világot látni, hogy közben segíthetik a helyieket. Ha lehetőségük van, hogy egy elmaradott ország lehetőségeihez a fejlődésükhöz szükséges eszközökkel járuljanak hozzá, a Vízöntőkre biztosan számíthatnak, mert nincs számukra jobb érzés, mint látni, ahogy a saját kezük által lesz jobb hely a világ.


5. Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mérlegek azért utaznak, hogy megismerjenek más kultúrákat, illetve harcoljanak a társadalmi egyenlőtlenségek ellen. Hisznek abban, hogy az élet mellettük áll, ha ők is kiállnak másokért. Rendkívül inspirálóan hat rájuk az egzotikus kultúra és élet. Szeretik a szokásos rutinjukat időről időre valami újjal feldobni. Ha nincs kihívás az életükben, ellustulnak, ám tudják, hogy csak rajtuk múlik, mikor engedik szabadon ismét személyiségük kalandvágyó oldalát.

6. Skorpió (október 23. – november 21.)
A csillagjegy szülöttei szomjaznak a tudásra, és vonzza őket az ismeretlen. Szeretnek új dolgokat kipróbálni, az utazás az egyik szenvedélyük. Mivel rendkívül versengő személyiségek, nem meglepő, hogy szívesen vállalnak olyan kihívásokat, melyektől mások megrémülnek. Így gyakran vonzódnak az extrém sportokhoz, a turisták által ismeretlen úti célokhoz és a spirituális utazásokhoz. Nem maradnak sokáig egy helyen, időről időre útra kelnek, ez tölti fel őket energiával. A skorpióknak sem sikerül minden kihívást teljesíteni, ám ez nem töri le őket, tanulnak a hibáikból, és addig próbálkoznak, míg nem ugorják meg az akadályokat.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash