Hogy állnak a romantikával az egyes csillagjegyek?

2019. augusztus 08.
Van, aki imádja a nagy gesztusokat, hatalmas virágcsokrokat, míg mások egy finom vacsorával fejezik ki imádatukat párjuk felé. Még, jó, hogy az asztrológia segít megmondani, milyen romantikus cselekedeteket várhatunk az egyes csillagjegyektől!

A zodiákus minden csillagjegye komolyan veszi a romantikát, ám máshogy mutatják ki. Lássuk, kiknek az élete illik egy hollywoodi szerelmes filmbe, és kik maradnak a gyakorlatiasság talaján.

Kos (március 21. – április 19.)
Ha egy Kos romantikus érzelmeket táplál irántunk, azt garantáltan észrevesszük, ugyanis látványosan kimutatják szerelmüket. A csillagjegy szülötteinek egója nem hagyja, hogy alulmaradjanak a gesztusokban. Nem hajlamosak a spontán akciókra, ám mindent megtesznek, hogy felkeltsék az áhított személy érdeklődését, és lenyűgözzék. Gyakran szerveznek például olyan közös programot randevúnak, ahol megcsillogtathatják tehetségüket és képességeiket.


Bika (április 20. – május 20.)
Ha egy Bika szerelmes lesz, akkor az hosszú évekre szól. A csillagjegy szülöttei a szavak specialistái, szerelmes üzenetek és levelek, sőt, akár versek is gyakran születnek általuk. Ha szerelmesek lesznek, azt biztosan elmondják a kiválasztottnak.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Érezze magát nagyon szerencsésnek, akibe egy Ikrek jegyű személy beleszeret, és készüljön fel a legromantikusabb jelenetekre, amiket valaha látott. A csillagjegy szülöttei akár az éjszaka közepén is a párjuk fülébe suttogják a kedves szavakat, csábítanak, a karjaikban tartják szerelmüket. Sőt, arra is készek, hogy bolondot csináljanak magukból a kedvesükért.

Rák (június 21. – július 22.)
A Rákok igazi otthonülők lévén, pompás vacsorával, romantikus, gyertyafényes terítékkel, rózsaszirmos fürdővel és meghitt fényekkel várják párjukat. Nem lehet nem szeretni a zodiákus legromantikusabb, legédesebb csillagjegyét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Teátrális gesztusokat és luxust emlegetett valaki? Akkor biztosan egy Oroszlánról beszélt. Ha ők beleszeretnek valakibe, a legmenőbb étterembe viszik a legmenőbb autóval, a legmenőbb ruhában. Heroikus tetteiket pedig szeretik úgy időzíteni, hogy a lehető legtöbben lássák, milyen nagyvonalúak a szerelemben.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Ha a Szüzek szerelmesek lesznek, nem bírják abbahagyni a beszédet. És a legtitkosabb fantáziáikat is megosztják partnerükkel. A csillagjegy szülöttei képesek elhitetni partnereikkel, hogy ők a főnyeremény, a legszebbnek és legjobbnak érezhetik magukat egy szűz mellett.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A csodálatos, elbűvölő, csábító Mérleg tele van meglepetéssel, és mind olyan, amelyre partnere garantáltan nem számított. Bármit megtesznek, hogy partnerük jól érezze magát, kedvességükkel és gyengédségükkel bárkit elcsábítanak.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiónak teljesen más elképzelései vannak a romantikáról, mint a többi csillagjegynek. Ha szerelmes kedvükben vannak, már egyetlen csókjuk is a mennyekbe repíti párjukat, ám ugyanekkora eséllyel bántják meg szerelmüket zárkózottságukkal. A Skorpiók számára a romantika netovábbja természetesen a szex.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ha egy Nyilas szeret, akkor hosszútávra képzeli el a kapcsolatot. Ha pedig romantikára kerül a sor, biztosan eltúlozza kicsit a dolgokat. Számukra a romantika életstílus. A közös utazás során garantáltan mindent együtt akar csinálni partnerével, és hajlamos átvenni párja szokásait.


Bak (december 22. – január 19.)
A munkamániás és perfekcionista Bakok a pénzzel fejezik ki szerelmüket is. Az ajándékozás az, ami számukra a romantika nyelve, ám partnerüktől is elvárnak legalább akkora gesztusokat cserébe, mint amiket ők tettek párjuk felé.

Vízöntő (január 20. – február 19.)
A finomlelkű Vízöntők gyakran félénken hozzák a másik tudomására gyengéd érzelmeiket, a romantikát kedvességgel ötvözik. Egy vízöntő biztosan nem érkezik virágcsokor vagy apró, személyre szóló ajándékok nélkül a randevúra. De gyakran próbálnak párjuk kedvében járni kedvenc süteményeikkel, ételeikkel is.

Halak (február 19. – március 20.)
A Halak szeretik megadni a módját a romantikázásnak. Leülni, koktélozni, beszélgetni, mielőtt a hálószoba felé vennék az irányt. A romantikus vacsora és séta egyértelműen a csillajegy szülötteinek stílusa.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash