Hogyan manipulálnak az egyes csillagjegyek?

2019. augusztus 11.
Mindenkinek megvan a képessége arra, hogy manipulálja a másik embert. Lehet, hogy észre sem vesszük, hogy megpróbáljuk befolyásolni az eseményeket, a horoszkópunk azonban elárulja, mivel manipulálnak leggyakrabban az egyes csillagjegyek.

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, ha onnan nézzük, hogy mindenki szeretné, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy neki a legjobb.

Kos (március 21. – április 19.)
A Kos sosem adja fel, és könyörtelenül addig győzköd, míg meg nem történik, amit szeretne. Makacs, és nem riad meg a konfrontációtól sem, így sosem aggódnak azon, hogy esetleg túl nyomulósnak tartják őket. Gyakori, hogy mosoly és vidám gesztusok mögé rejtik erőszakosságukat, ám ez ne tévesszen meg minket, egy Kos sosem adja fel, míg meg nem kapja, amit akar.


Bika (április 20. – május 20.)
A csillagjegy szülöttei hajlamosak bűntudatot kelteni másokban. Eljátsszák az áldozat szerepét, szomorú történetet adnak elő, vagy éppen nem mondanak semmit, csak úgy néznek, mintha az egész világ ellenük fordult volna. A Bikák erősek és két lábbal a földön állnak. Ha kijátsszák az áldozatkártyát, jó eséllyel elérik vele a céljukat.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Az Ikrek előszeretettel ferdítik el az igazságot, ráadásul racionalizálják hazugságukat, úgy tekintenek rá, mintha egy nagyobb jó érdekében tennék, ám csupán így akarnak manipulálni másokat. Gyakran mondanak, ígérnek dolgokat, de eszük ágában sincs úgy tenni végül. Szívesen dramatizálják is a helyzeteket, melyek korántsem olyan reménytelenek, mint amilyennek a csillagjegy szülöttei beállítják.

Rák (június 21. – július 22.)
A Rákok gyakran írják le katasztrofálisnak a helyzeteket. Nem hazudnak, nem játsszák az áldozatot, egyszerűen rosszabbnak festenek le valamit, mint amilyen valójában. Ők nem egyszerűen szomorúak, ha szakít velük a partnerük, a Rákokat teljesen lesújtja a dolog, és meg vannak róla győződve, hogy soha többé nem találnak párt. Aki találkozik szakítás után egy Rákkal, bármit megtenne, hogy felvidítsa.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A csillagjegy szülöttei hajlamosak kisebbnek beállítani a viselkedésük hatásait. Az Öroszlánok magabiztosak, ám néha az egojuk olyan dolgokra késztetik őket, melyek negatív következménnyel járnak másoknak. Ha olyat tesznek, ami számukra jó, ám másoknak kárt okoz, úgy forgatják a szavakat, hogy végül úgy tűnjön, mindenki jól járt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szüzek szeretnek bizonytalanságban tartani másokat. Nem mindig mondják meg nyíltan, mit akarnak, csupán nyomokat hintenek el, és homályos javaslatokkal utalgatnak, hogy a másik ember a végén úgy érezze, az ő ötlete volt, amit kitaláltak, és a Szüzeknek semmi köze hozzá. Okos, ám alattomos módszer.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mérleg előszeretettel tesz úgy, mintha nem értene a dolgokhoz. Eljátsszák, mintha nem tudnák, hogy kell megjavítani valamit, vagy nem értenének valamihez, és így érik el, hogy elvégezze valaki más helyettük a feladatot. A csillagjegy szülöttei gyakran vetik be elbűvölő személyiségüket és kedvességüket, hogy még jobb eredménnyel érjék el céljukat, miközben úgy tesznek, mintha halvány fogalmuk sem lenne róla, miről beszél a másik ember.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók azt éreztetik a másik emberrel, hogy végzetes hibát követnek el, ha nem úgy tesz valaki, ahogy ők szeretnék. Megzsarolják a másik embert, hogy egy életre elveszítik őket, ha szembe mennek a skorpiók akaratával. A csillagjegy szülöttei az érzelmi zsarolás nagymesterei.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilasok túlzott kedvességükkel manipulálják a másik embert. Ha azt szeretnék, hogy a másik ember megtegyen valamit, a csillagjegy szülöttei úgy hízelegnek, mint senki más. A kedvesség nem vár viszonzást cserébe, a hízelgés viszont nem ok nélkül történik.


Bak (december 22. – január 19.)
A tudásukat és professzionalizmusukat használják a bakok, ha azt szeretnék, hogy a dolgok az ő szájízük szerint történjenek. Gyakran éreztetik másokkal, hogy buták és irányításra van szükségük, hogy a bakok tervét kövessék.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A csillagjegy szülöttei gyakran hagynak faképnél másokat szó nélkül. Egyik pillanatban még jelen vannak, válaszolnak az üzenetekre, ám a következő pillanatban már totális csend van körülöttük. Egy darabig ez mehet így, aztán ha már nem bírja tovább a másik ember, és megígér bármit a vízöntőnek, csak jelentkezzen, megtörik a csendet, és megkapják, amit akarnak.

Halak (február 19. – március 20.)
A Halak nem szívesen vállal felelősséget tetteiért. Sosem az ő hibájuk, ha történik valami, vagy valakinek elrontják a napját. A csillagjegy szülöttei csak tették a dolgokat, és nem is figyeltek másokra. Gyakran elhiszik magukról, hogy nekik nem is kell semmiért felelősséget vállalni, hiszen olyan kreatívak és különlegesek.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash