Szeptemberi horoszkóp – 2019

2019. szeptember 01.
Ebben a hónapban a kitartó munka és az egyéni megoldások váltakoznak.

KOS

Többször lesz hiányérzeted. A hivatásodban és a társas kapcsolatokban hajszolni szeretnéd az életet, ám erre jelenleg nincs reális esélyed. Az ilyen, csendesebb időszakokban töltekezz fel. Sok lesz a rutinmunka, de ezeket gond nélkül elvégzed. A többi időt fordítsd a szellemi fejlődésedre. Az utóbbi hónapokban több könyv is összegyűlt, most itt az idő, hogy elővedd őket. Meglepetéssel tapasztalod, hogy minden kérdésedre ott a válasz.

BIKA

Kreativitásod erősödik. Ne félj az új ötleteidet a nyilvánosság elé tárni. A kitaposott utat időnként el kell hagyni. Azt is fogadd el, hogy minden új vállalkozás eleinte inkább viszi, mintsem hozza a pénzt. Az otthonoddal kapcsolatban jók az elképzeléseid. A gondos tervezés mindig meghozza a jutalmát. Tartsd szem előtt mások érdekeit is. Birtoklási vágyad jelenleg a megszokottnál is erősebb.

IKREK

Egy kicsit elszabadul a fantáziád. Amíg csak szűk körben mesélgetsz, addig nincs baj. Ellenben, ha a munkahelyeden is fecsegsz, akkor könnyen rád kerül a bélyeg: pletykásnak tartanak majd. Foglald el magad otthoni dolgokkal, például rendrakással. Még egy kisebb felújítás se riasszon el. Lényeg, hogy az illúziók kergetése és a valótlan történetek kreálása helyett tedd hasznossá magad.

RÁK

Igyekezz koncentrálni. Kardinális, azaz kezdeményező jegybe születtél. Ez sokszor együtt jár azzal is, hogy hamarabb cselekszel, mint gondolkodsz. Ráadásul uralkodó égitested a nagyon gyors mozgású Hold. Így összességében minden adott, hogy kapkodóvá válj. Gyűjtsd össze a lezáratlan feladatokat. Készíts tervet, napi menetrendet, és haladj a céljaid felé. Minden megnyugtató módon oldódik meg.

OROSZLÁN

Barátságok bárhol, bármilyen körülmények között köttethetnek. Veled könnyű megtalálni a közös hangot – már ha valaki kellő tisztelettel közelít. Ebben a hónapban fontos szerepet kapnak az anyagiak is. Ezen a területen lesz öröm, de lesz olyan hét is, amikor alaposan meg kell gondolnod, mire költesz. Különleges élménnyel kísérve, akár még a szerelem is rád találhat.

SZŰZ

Erős, sikeres hónapra számíthatsz. A Nap mellett a Vénusz és a Mars is a születési jegyedben jár. Most te vagy az ünnepelt. Ne elemezd, egyszerűen csak fogadd el a lehetőségeket, amelyeket az élet felkínált. Komolyabb feladatok esetében még a felettesednek is feltűnik, milyen rátermett vagy. A jövőd építése szempontjából kiemelkedő időszak előtt állsz. A tehetségedet családi vonalon is kamatoztathatod.

MÉRLEG

Régi, lezáratlan ügyeknek is pont kerülhet a végére. Semmi más nem kell a sikerhez, csak koncentráció és kitartás. Lehet, hogy az utóbbi időben lazán kezelted a személyes ügyeidet. Elfelejtettél találkozókat, vagy éppen nem a megfelelő stílusban tárgyaltál emberekkel. Ennek most vége. Szépen, csendben rendbe tudod hozni az elmaradásaidat.

SKORPIÓ

Barátságok területén tudsz nagyon beerősíteni. Nemcsak neked van szükséged rájuk, hanem ők is keresik most veled a kapcsolatot. Jelenleg a kölcsönösség mindennél többet ér. Ösztöneid ragyogóan működnek. Szükség van ugyan céltudatra, de minden döntés előtt a belső hang iránymutatása legyen az első, amely vezérel. Néhány különleges dolgot is megalkothatsz.

NYILAS

A születési jegyedben járó Jupiter nem csak jót tud hozni. Jelenlegi kapcsolataid inkább a túlzott optimizmust, lazaságot, nemtörődöm magatartást támogatják. Próbálj jóval összeszedettebb lenni. Hamarosan meglátod az eredményt is. Néhány hét alatt kitisztulnak a célokhoz vezető utak. Most elsősorban a hivatásod, annak emberi és anyagi vonatkozásai kerülnek a középpontba.

BAK

Az előtted álló hetekben kizárólag pozitív irányba visznek a gondolataid. Megfontolt alaptermészeted most lazábbá válik. Ezzel az új arcoddal sokkal eredményesebb lehetsz. Engedj teret minden pozitív kezdeményezésnek. Akkor lehetsz a legsikeresebb, ha az első lépést te teszed meg. Ha van elhalasztott vizsgád, akkor ebben a hónapban jó eredménnyel teheted le.

VÍZÖNTŐ

Merj álmodni! Ötleteidet szereted szinte a végsőkig kidolgozni, jelenleg azonban az áll nyerésre, aki a talajtól elrugaszkodva képes alkotni. Keresd segítő szándékú emberek társaságát. Hallgasd meg őket, de a döntést mindig a saját gondolataid szerint hozd meg. Nagyszabású céljaid egyértelműek és stabilak. Most már csak a hozzájuk vezető utat kell kijelölnöd.

HALAK

Kedvező időszak a mostani arra, hogy társakat, barátokat állíts magad mellé. Tervezz sokat, foglalkozz a jövőddel. Ezúttal minden nap és minden esemény sokkal többet jelent, mint gondolnád. Várhatóan a napi rutinod változik. Ennek örülj, hiszen ahol mozgás van, ott minden esély adott, hogy valami jó dolog történjen. Párkapcsolatban a kötődés és a szabadságvágy is utat keres magának.

szerző: Molnár Éva asztrológus fotó: Getty Images