Melyik sport való igazán az egyes csillagjegyeknek?

2019. augusztus 14.
Vannak, akiknek egy aerobic óra remek móka, másoknak inkább könny és szenvedés - ők inkább a szabadban szeretnek futni. A csillagjegyünk megmutatja, milyen mozgásforma illik hozzánk legjobban.

Sokan azért nem mozognak rendszeresen, mert nem találják azt a sportot, amit igazán szeretnek és élveznek. A csillagjegyünk segít eldönteni, milyen mozgásformát érdemes kipróbálni ahhoz, hogy a sport az életünk részévé váljon.

Kos (március 21. – április 19.)
A Kosok erősek és dinamikusak, nekik olyan mozgásforma való, ami pont olyan pörgős mint ők maguk. A kickbox például tökéletes a csillagjegy szülötteinek, mivel az edzésen szabadon engedhetik minden érzéküket. Az ütések és rúgások kombinációi igazi csemegét jelentenek a kosoknak.


Bika (április 20. – május 20.)
A futás a Bikáknak való sport. Erősek és kitartóak, a hosszabb távokhoz is megvan a motivációjuk. Az olyan kihívások pedig, mint a félmaraton vagy a maraton, segítenek fenntartani a mozgás izgalmát a csillagjegy szülöttei számára.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Az Ikrek ha csak tehetik, ússzanak. A kardiomozgás és a technika szükséges ahhoz, hogy az ikreket érdekelje a mozgás, ugyanakkor szabadnak érezhetik magukat a vízben. Az úszásnemek váltogatása hosszú távon is érdekessé teszi ezt a sportot a csillagjegy szülötteinek.

Rák (június 21. – július 22.)
A Rákok imádják az olyan mozgásformákat, melyekhez szükség van a megfeszített koncentrációra és erőre egyaránt. A TRX kötél tréning mindezt tudja, így biztosan elég érdekes és élvezetes mozgásforma ahhoz, hogy a rákoknak egy héten többször is kedve legyen elmenni az edzőteremig.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlánok erősek és büszkék, olyan mozgásformára van szükségük, mely elég erőteljes számukra. A Taekwondo művészetének tanulmányozása és művelése remek választás a csillagjegy szülötteinek. Azok a képességek, melyeket a harcművészetből szerezhetnek örökre a mozgásforma rajongójává teszik az oroszlánokat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szüzek folyamatosan gondolkodnak, így nekik olyan mozgásformára van szükségük, mely segít ellazulni. Ha a jógát túl passzívnak találják, tegyenek egy próbát a pilates-szel. Az alaposan és tudományosan kidolgozott, célorientált mozgások segítenek tökéletesen megismerni és használni a testüket, ez pedig rendkívül fontos a perfekcionista csillagjegy szülötteinek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Az életszerető és roppant kommunikatív csillagjegy szülötteinek a zumba lesz a kedvenc sportjuk, ha egyszer kipróbálják, hiszen az órák sokkal inkább hasonlítanak egy hatalmas bulira, mint egyhangú edzésre. A vidámság és az egészség pedig a mérlegek életének két legfontosabb eleme.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók szenvedélyes emberek, olyan sportra van szükségük, mely visszatükrözi ezt. A kerékpározás vagy spinning a tökéletes választás a csillagjegy szülötteinek. Atletikusság és elhivatottság szükséges a biciklizéshez, ám a kemény munka és a motiváció megtartása nem lesz gond a skorpiók számára.


Nyilas (november 22. – december 21.)
A klasszikus step aerobic óra tökéletes választás a nyilasoknak. A csillagjegy szülöttei imádják a szabadságot, a mozgást, a step aerobic órák pedig pont olyan lendületesek, mint ők maguk.

Bak (december 22. – január 19.)
A felelősségteljes Bakok számára az evezés a tökéletes sport. Erős koncentrációt és elhivatottságot igényel ez a mozgásforma, nincs helye a lazsálásnak. A Bakok pedig pont ezt szeretik benne.

Vízöntö (január 20. – feburár 18.)
A Vízöntők intellektuális személyiségének pont megfelelő egy olyan mozgásforma, mely átgondoltságot és előzetes kalkulációt igényel, mint például a súlyzós edzés. A csillagjegy szülöttei imádják a különböző sorozatokat és módszereket, melyekkel a különböző izomcsoportokat külön mozgathatják át. Az edzőterem miliője ráadásul közösségi igényeiket is remekül kielégíti.

Halak (február 19. – március 20.)
A Halak testmozgás közben sem akarják elveszíteni a kapcsolatot érzelmeikkel, számukra a jóga és a meditáció a tökéletes választás. A jógagyakorlás remek lehetőséget nyújt számukra, hogy még jobban elmerüljenek saját gondolataik világában, miközben erősebbek és egészségesebbek lesznek.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash