Milyen szépségtrükköt próbáljanak ki az egyes csillagjegyek?

2019. augusztus 16.
Az életünk rengeteg területén segíthet eligazodni a csillagjegyünk a párkapcsolatoktól az utazáson át a karrierig. Miért pont a szépségápolás maradna ki? Nézzük meg, milyen szépségtrükköket javasolnak a csillagok az egyes jegyeknek!

A megfelelő és jól alkalmazott szépségápolási trükkök még jobban kiemelhetik személyiségünket. A csillagjegyünk megmutatja, milyen szépségfortélyokat érdemes kipróbálnunk.

Kos (március 21. – április 19.)
A Kosok természetes, belső ereje az arcukra van írva. Ezt erősíthetik a kontúrozással. Az okosan alkalmazott kontúrozás kiemeli, amit kell, és csökkenti, amit szeretnénk elrejteni. A Kosok nem szeretnek semmiben közepesen jók lenni, így szakember segítségét is kérhetik, hogy elsajátítsák a fényekkel és árnyakkal való játékot az arcukon.

Bika (április 20. – május 20.)
A Bikák teste, bőre és arca csak úgy ragyog, ha megfelelően ápolják. Bánjanak bőkezűen kedvenc krémjeikkel és testápolóikkal. Kezdjék a bőr megtisztításával a napi rutinjukat, majd töltsék fel bőrük raktárait hidratálóval. A legfontosabb, hogy legyen egy jó highlighterük, amivel még jobban kiemelhetik bőrük csodás ragyogását.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Teljesen mindegy, mennyire tűnik lehetetlennek egy divatirányzat, a csillagjegy szülöttei könnyedén illesztik be stílusukba. Tökéletesen alkalmazzák a highlightert, majd bezsebelik a bókokat. Az Ikrek az egyetlen jegy, aki még a halványlila hajfestést is nyugodtan kipróbálhatja, mert az is remekül áll neki.


Rák (június 21. – július 22.)
Ha a Rákok megtanulják az arcpirosítás minden apró fortélyát, kiemelhetik lágy és érzékeny személyiségüket sminkjükkel is. Kísérletezzenek a színekkel bátran, és a felvitel trükkjeivel is érdemes megismerkedniük közelebbről.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlánok egyik védjegye csodás hajkoronájuk, használják hát ki minden előnyös tulajdonságát. Fordítsanak figyelmet a mindennapi hajápolásra, a vitaminok és szérumok megadhatják azokat a tápanyagokat sörényüknek, amelytől ragyogó és egészséges lesz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A letisztultság és tökéletesség híveként a Szüzek bármit megtennének a hibátlan bőrért. Próbálják ki a természetes alapú kozmetikumokat, melyek nem terhelik felesleges vegyszerekkel a csillagjegy szülötteinek bőrét.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A csillagjegy szülötteinek a köröm ápolására kell nagyobb hangsúlyt fektetnie. Próbáljanak ki valamilyen vidám, körömlakkot, mely igazán illik a Mérlegek vidám, könnyed személyiségéhez. Kérjék ki a manikűrösük és pedikűrösük tanácsát, melyek a legújabb színek, és legyenek bátrak, vállalják be ezúttal a legélénkebb színeket is!

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nincs még egy olyan érzéki csillagjegy, mint a Skorpió. Hogy még jobban lenyűgözzék az embereket, kísérletezzenek a rúzsokkal! Találják meg a kedvenc színüket, mely mindig lapuljon a táskájukban.


Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilasok született flörtölők. Ezt tökéletesíthetik a szempillák hangsúlyozásával. Próbálják ki a műszempillát, gyakorolják be a szem kihúzásának művészetét. Fontos, hogy megtalálják a számukra tökéletes szempillaspirált, amely egyszerre hosszabbítja, elválasztja, ám ugyanakkor sűrűbbnek mutatja a pillákat.

Bak (december 22. – január 19.)
Az erős személyiségű Bakok karakterét a formázott, határozott szemöldök még jobban kiemelheti. Egy szakember segíthet megtalálni a csillagjegy szülötteinek arcformájához illő alakot és formát, és nem árt, ha beszerzik a megfelelő ceruzát és kefét is az otthoni formázáshoz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A Vízöntők senki mással össze nem téveszthető egyéniségek, így fontos, hogy megtalálják azt az illatot, mely eltéveszthetetlenül őket juttatja majd mindenki eszébe. Mielőtt elindulnak otthonról, fújják be magukat a tökéletes parfümmel, ám azt mindig tartsák szem előtt, hogy a kevesebb ebben az esetben több.

Halak (február 19. – március 20.)
A csillagjegy szülöttei képesek azt éreztetni mindenkivel a környezetükben, hogy ők a legfontosabb személyek az univerzumban számukra. Mivel az emberek gyakran elvesznek a szemükben, tökéletesítsék a szem sminkelését. Ne vigyék túlzásba a sötét tónusokat, ám próbálják ki a kontúrozást és találják meg a szemformájukhoz tökéletes tusvonalat.

Fotó: Unsplash