Hogyan reagálnak a csillagjegyek, ha köddé válik a párjuk?

2019. november 08.
Nagyon gyakori jelenség, hogy néhány randi után a partnerünk egyszerűen köddé válik. A ghostolásnak nevezett jelenségre nem reagál mindenki egyformán, hiszen mindenki más habitusú ember. De a csillagjegyünk elárulja, mit lépünk, ha az addig ideálisnak tűnő párjelölt szó nélkül felszívódik.

Nagy valószínűséggel mindenki megtapasztalta már, milyen, amikor a párjelölt egyszerűen felszívódik, és nem ad életjelet magáról. Van, aki könnyebben veszi, ám vannak, akiknek ez súlyos trauma. A csillagjegyünk megmutatja, hogyan reagálunk a ghostolásra, azaz arra, ha szó nélkül köddé válik a párunk.

Kos (március 21. – április 19.)
A Kosok könnyen méregbe gurulnak, ha úgy érzik, tévedtek. Ha valaki szó nélkül eltűnik az életükből, nagy valószínűséggel dühösek lesznek, mert úgy érzik, az idejüket rabolták. A Kosok számára rendkívül értékes az idejük: ha valakire áldoznak ebből, és a másik fél végül felszívódik, nagyon rosszkedvűek lesznek.


Bika (április 20. – május 19.)
A Bikák a leghűségesebb csillagjegy. Nehezen esnek szerelembe, ezért ha ghostinggal verik át, mélyen érinti őket. A csillagjegy szülöttei biztosan nem hagyják szó nélkül, és kérdésekkel bombázzák a másik felet, hogy minden rendben van-e köztük. Ha válasz nélkül marad a kérdés, az rendkívül nagy csalódás a Bikák számára.

Ikrek (május 20. – június 21.)
A csillagjegy szülöttei kicsit maguk is bűnösnek érzik magukat, ha a párjelölt szó nélkül eltűnik, hiszen ők maguk is számtalanszor megtették másokkal. Az Ikrek jegyűek hajlamosak ugyanis a leginkább a ghostolásra. Imádnak beszélni, ugyanakkor kerülik a konfliktusokat. Ha valaki velük teszi meg, magukban úgy tekintenek rá, legalább megtudták ők is, milyen érzés másnak, mikor ők válnak köddé.

Rák (június 21. – július 22.)
A Rákok érzékeny, édes és egy kissé visszahúzódó csillagjegy. Ha valaki megsérti az érzéseiket, azt tudatják a másik féllel. A ghostoló fél nagyon őszinte, nyílt és maró gúnnyal megírt üzenetre számíthat a Rákoktól. Nem mérgesek, inkább kiábrándultak lesznek tőle, ha valaki képes velük megtenni, hogy szó nélkül faképnél hagyja őket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlánok menők, és ezt ők is tudják. Ezért ha valaki képes mellőlük csak úgy köddé válni, az kissé összezavarja a csillagjegy szülötteit. Az Oroszlánok sosem könyörögnek senkinek a figyelméért, mert tudják, hogy más majd értékeli őket.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szűzek rendkívül érzékeny, intuitív emberek, ezért valószínűleg már azelőtt érzik, hogy partnerük mire készül, hogy megtenné. A célorientált csillagjegy szülöttei mindig szeretik tisztázni a dolgokat, így ha megéreznek bármit a párjukban érlelődő érzelmekből, kész tények elé állítják őket. Ám ha mégis megtörténik velük, hogy ghostol mellőlük partnerük, a Szűzeket nem kell félteni, nagyon jók a csalódásaik racionalizálásában, és helyén kezelik ezt is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mérleg a másik csillagjegy, aki előbb tudja, hogy a párja ghostolni fog, minthogy annak eszébe jutna. A csillagjegy szülöttei kerülik a konfliktusokat, így nagy valószínűséggel ők tűnnek el szó nélkül hamarabb a másik életéből, minthogy velük tennék meg.


Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók erős védőfalat építenek maguk köré, hogy megóvják magukat a csalódásoktól. Ha legkisebb jelét tapasztalják annak, hogy párjuk ghostolásra készül, visszahúzódnak csigaházukba, míg be nem gyógyulnak sebeik. Ám jó, ha van a közelben egy barát, akiben megbíznak és akivel meg tudják beszélni a szívfájdalmaikat.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilasok a régi mondásban hisznek: ha igazán szereted, engedd el. A csillagjegy szülöttei nem harcolnak vagy próbálják visszaszerezni a ghostoló felet. Inkább valami kreatív hobbiba kezdenek, hogy így birkózzanak meg a csalódással.

Bak (december 22. – január 19.)
A Bakok büszkék magukra, felnőttségükre. Nagyon frusztrálónak találják, ha valaki nem képes megfogalmazni az érzéseit, így a ghostolás a szemükben rendkívül gyerekes cselekedet. Ha valaki ilyet tesz velük, úgy tekintenek rá, hogy úgysem tudtak volna hosszú távon együttműködni, hiszen nem voltak egy szinten érettségben.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A csillagjegy szülöttei elég távolságtartók néha. Számukra nagyon ismerős érzés, ha az aktuális partnerük egyszerűen eltűnik, hiszen ők maguk is tettek már ilyet, és velük is megtörtént korábban. Kívülről úgy tűnhet, hogy felette állnak a csalódásnak, ám belülről rendkívül mély érzések kavarognak bennük. A Vízöntők nagyon érzelmes emberek, ám a szomorúságukat nem mutatják ki.

Halak (február 19. – március 20.)
A csillagjegy szülöttei túláradó érzelmeikről híresek, így ha a párjuk köddé válik, igazán összetöri a szívüket. A legszomorúbb szakítós dalokat hallgatják, átélik a fájdalmat, ha akarnák sem tudnák titkolni csalódásukat. 


Fotó: Unsplash