Mire nem tudnak nemet mondani az egyes csillagjegyek?

2019. november 02.
Egy ingyen termékminta vagy egy bevásárlókörút? A csillagjegyünk elárulja, mik azok a dolgok, amiknek biztosan képtelenek vagyunk ellenállni.

Mindenkinek megvannak a gyenge pontjai, megvannak azok a kérdések, amikre biztosan igennel felelünk. A csillagjegyünk természetesen sokat elárul arról, mik azok a dolgok, amikre nem tudunk nemet mondani.

Kos: “Úgysem tudod megcsinálni.”
A versenyszellemtől dagadó Kosok egy dolgot képtelenek elengedni a fülük mellett: ha kételkednek a képességeikben. Akár veszélyes vagy megalázó helyzetekbe is belemennek, ha bátorságukat kérdőjelezik meg. Képtelenek nemet mondani a kihívásokra, és mindent megtesznek, hogy elhallgattassák a kétkedőket.

Bika: “Kéred ajándékba?”
A csillagjegy szülöttei igazán értékelik az élet szép dolgait, ám spórolni legalább ennyire szeretnek: ennek folyományaként képtelenek visszautasítani, ha ingyen kínálnak valamit. Bár a minőség iránti igényük gyakran háttérbe szorul, ha az ajándékokról van szó, a Bikák akkor is nehezen utasítják vissza az ilyen dolgokat.


Ikrek: “Eláruljak egy titkot?”
Az Ikrek szeretik mindenbe beleütni az orrukat. Kíváncsi emberek, és szeretnek minden apró titkot tudni a másikról. Képtelenek nemet mondani, ha friss pletykákat ígér nekik egy barátjuk, és izgatottan várják, hogy szaftos részleteket tudjanak meg mások életéről.

Rák: “Maradjunk ma inkább otthon.”
A csillagjegy szülöttei amúgy sem azok, akik szeretnek gyakran kimozdulni otthonról, ezért biztosan kapva kapnak az alkalmon, ha párjuk vagy barátaik azt javasolják, hogy töltsék inkább otthon a péntek estét vagy a hétvégét. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretik az embereket, csupán nem tudnak jobb programot elképzelni annál, minthogy otthon, a kanapén beszélgessenek vagy filmet nézzenek a hozzájuk legközelebb állókkal egy pohár jó bor mellett.

Oroszlán: “Megyünk vásárolni?”
Akár maguknak, akár másnak vásárolnak, az teljesen biztos, hogy ez az Oroszlánok kedvenc elfoglaltsága. Ez számukra nem csak egyszerű tevékenység, terápia is. Amíg nem esnek át a ló túloldalára, nincs is baj ezzel!

Szűz: “Kikérhetném a véleményed?”
Praktikusan és logikusan gondolkodó csillagjegy, ezért a Szüzek szívesen adnak tanácsot másoknak. Képtelenek nemet mondani és magukban tartani véleményüket, ha valaki komoly dolgokról beszél velük. Nemcsak azért fontos ez számukra, mert így segíthetnek másoknak, egyúttal problémamegoldó képességüket is tesztelik.

Mérleg: “Szeretnél egy…?”
Nincs a világon olyan kérés, amire egy Mérleg ne mondana igent! A csillagjegy szülöttei nehezen határozzák el magukat, és mivel mindig kerülik a konfliktusokat, így szeretnének mindenkinek a kedvére tenni.

Skorpió: “Te most manipulálsz engem?”
A csillagjegy szülöttei semmit sem szeretnek jobban, mint amikor az ő kezükben van az irányítás, ám határozottan tagadják, ha bárki azzal gyanúsítaná őket, hogy visszaélnek a hatalmukkal. A Skorpiókat semmi sem állíthatja meg, hogy elérjék a céljaikat, ha ez azt jelenti, hogy kedvük szerint kell használniuk az embereket, ők arra sem mondanak nemet.

Nyilas: “Benne vagy egy jó kis kalandban?”
A Nyilasok ki nem állhatják az egyforma hétköznapokat, így ha tehetik, azonnal elszabadulnak és járják a világot. Nyitott és kalandvágyó jellemek, sosem hagynának ki egy remeknek ígérkező utat, ahol új helyeket és embereket ismerhetnek meg.


Bak: “Szeretnél egy kis pénzt keresni?”
A Bakok keményen dolgozó, rendezett és ambiciózus emberek, akik jól bánnak a pénzzel, és mindig azon vannak, hogy még többet keressenek. Ezért ha lehetőségük nyílik rá, hogy növeljék a bevételüket, biztosan nem hagyják ki az adandó alkalmat.

Vízöntő: “Beszélnél róla?”
A csillagjegy szülöttei a szavak emberei. Szeretnek új nyelveket megtanulni, folyamatosan bővítik szókincsüket, ismereteiket, ezért is fontos számukra, hogy folyamatosan új emberekkel ismerkedjenek és beszélgessenek. Ám azért sem mondanak nemet egy kiadós társalgásra, mert így megmutathatják saját kreativitásukat és hihetetlen képességeiket is.

Halak: “Elmondod, hogy érzel?”
Érzékeny, törődő és rendkívül ragaszkodó csillagjegy a Halak, akik képtelenek függetleníteni magukat érzelmeiktől. Nem esik nehezükre megnyílni, ezért ha az érzéseikről kérdezik őket, mintha egy gátat nyitnának meg, a csillagjegy szülötteiből ömlenek a szavak, és őket garantáltan nem kell faggatni, hogy elmondják, mit éreznek.

Forrás: Astrofame
Fotó: Unsplash