Milyen a lelki társa az egyes csillagjegyeknek?

2019. november 14.
A lelki társról úgy tartjuk, tökéletesen kiegészít, szavak nélkül is megért, mintha az ikerpárunk lenne. Szeretjük azt hinni, hogy mindenkinek van egy rokonlelke, csupán idő kérdése, míg rátalálunk valahol. Vagy ő ránk. A csillagjegyünk megmutatja, milyen jelekre figyeljünk, hogy ha végre találkozunk, ne szalasszuk el életünk párját.

A definíció szerint az a személy a lelki társ, aki életfelfogásban, temperamentumban és célokban is tökéletesen illik hozzánk. A legnagyobb szurkolónk és rajongónk. Segít elérni álmainkat, és mi is tűzön-vízen keresztül támogatjuk őt. A csillagjegyünk segít, hogy felismerjük, ha találkozunk ezzel az emberrel, legyen szó párkapcsolatról vagy barátságról.

Kos (március 21. – április 19.)
Olyan lelki társra van szüksége a csillagjegy szülötteinek, aki mindig mellette áll, ugyanakkor újabb és újabb kihívásokkal ösztönzi őket. A Kosok nem érzik jól magukat egy olyan emberrel, aki szó nélkül nézi, mikor épp forrófejűen döntenek valamiről. Igazi partnerre van szükségük, aki a növekedésüket, fejlődésüket szolgálja, akihez felnőhetnek.

Bika (április 20. – május 20.)
A Bikáknak szükségük van arra, hogy kirobbantsák őket a megszokott világukból. A lelki társuk tökéletesen látja a Bikákban rejlő lehetőségeket, és nem hagyja, hogy a csillagjegy szülöttei elpazarolják tehetségüket a kényelmes állóvízben.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Olyan emberre van szüksége a csillagjegy szülötteinek, aki visszahúzza őket a szilárd talajra. Az Ikreknek rengeteg ötlete van, gondolatai folyton ide-oda szálldosnak, ám nehezen fókuszál egyetlen dologra. Olyan emberre van szüksége, aki segít a kreatív ötleteket mederben tartani és biztosítja a stabilitást számukra. Az Ikrek lelki társa egy szikla, aki biztos alapot ad a csapongó csillagjegynek.Rák (június 21. – július 22.)
A Rákoknak olyan lelki társra van szükségük, akivel megoszthatják érzelmeiket, és aki nem ítélkezik. Lelki társuk a legjobb barátjuk, a pszichológusuk és anyjuk helyett anyjuk, apjuk helyett apjuk egy személyben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlánok lelki társa segít megszabadulni a csillagjegy szülötteinek a maszkjuktól, mellettük igazán önmaguk lehetnek. Látja a valódi énjüket, és elfogadja a hibáikat is. Így a lelki társuk mellett az Oroszlánok is képesek elfogadni magukat olyannak, amilyenek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szüzek rendkívül nehezen dolgozzák fel, ha hibáznak, így olyan lelki társra van szükségük, aki megmutatja nekik, milyen értékes a szeretet és odaadás, így a csillagjegy szülöttei nem fecsérlik energiáikat vélt vagy valós félelmeikre, bizonytalanságaikra.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Mivel a csillagjegy szülöttei számára az egyedüllét felér egy rémálommal, lelki társuk segít átlendülni ezen, és megmutatja, milyen remek dolog lehet magukban lenni. A Mérlegek szeretik, ha sok ember veszi körül őket, a párkapcsolataikban is a végletekig ragaszkodók. Lelki társuk bebizonyítja számukra, hogy egyedül is elegendőek, és ugyanolyan értékes, boldog emberek lehetnek.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A legfontosabb tulajdonság, amivel a Skorpiók lelki társának rendelkeznie kell, a megbízhatóság. A csillagjegy szülöttei nehezen bíznak meg másokban. Félnek, hogy hibáznak, és nem szeretnék, hogy ezt bárki meglássa. A lelki társuk olyan ember, akit elég értékesnek találnak ahhoz, hogy esélyt kapjon arra, hogy a Skorpió megnyissa előtte a szívét.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilasok lelki társa rendkívül rugalmas és nem fél a változástól, sőt, kimondottan élvezi. A csillagjegy szülöttei nem bírnak egy helyben ülni, így  lelki társuknak rendkívül nagy türelemmel kell rendelkeznie. Olyan emberre van szükségük, aki ugyanúgy szomjazik a kalandra és értékeli az új tapasztalatokat.


Bak (december 22. – január 19.)
Bár a Bakok konzervatív emberek, akiknek jól megjósolható a viselkedése, valójában azonban sokkal több értéket rejt a lelkük. Lelki társuk a kéreg alá lát, és értékeli azt, amit talál. A csillagjegy szülötteinek lelki társa segít kitárni a világot előttük.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A Vízöntő lelki társa akkor is támogatja a csillagjegy szülötteinek ötleteit, ha azok teljesen irracionálisnak tűnnek, és mások már rég elpártoltak mellőle. A csillagjegy szülötteinek lelki társa partnerük szószólója és ügyvédje egy személyben, aki sosem kételkedik a Vízöntőben.

Halak (február 19. – március 20.)
Inspiráló és támogató lelki társa van szüksége a Halaknak. A csillagjegy szülöttei könnyen teremtenek kapcsolatot másokkal, kifejezik érzéseiket és rendkívül kreatívak, ám időnként elborítja őket a bizonytalanság és a pesszimizmus. Különösen az ilyen időszakokban van szükségük lelki társukra, aki elűzi a kétséget a Halak mellől, és visszaadja hitüket.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash