Milyen ajándékot adjunk az egyes csillagjegyeknek?

2019. december 14.
Nem mindig könnyű megajándékozni még a hozzánk közel álló személyeket sem, így különösen nagy fejtörést okozhatnak a munkahelyi karácsonyozások. A csillagjegyek azonban segíthetnek olyan ajándékot választani, aminek biztosan örül majd a másik ember.

Miért pont az ajándékok ügyében ne fordulnánk segítségért a csillagjegyekhez? A személyiségjegyek alapján olyan ajándékot választhatunk közelebbi vagy távolabbi ismerőseinknek, ami garantáltan célba talál.

Kos (március 21. – április 19.)
Ha egy Kosnak szeretnénk ajándékot adni, számára a legnagyobb öröm, ha élményt kap. A mozijegytől a hőlégballonozásig vagy éppen az állatkerti belépőjegyig a csillagjegy szülöteti mindent imádnak, ami új élményeket adhat számukra. Ha ez nem praktikus lehetőség esetünkben, készítsünk saját, személyre szabott társasjátékot vagy vicces videót számukra. A Kosok nagyon független személyiségek, így minden olyan ajándék megmozgatja őket, amin törhetik a fejüket, így egy nyomozós, fejtörős játéknak is nagyon örülnek.

Bika (április 20. – május 20.)
Minden csillagjegy közül a Bika az, amelyik a legjobban értékeli a tárgyi ajándékokat és imádja a gyűjteményeket. Ha tudjuk például, hogy a megajándékozni kívánt Bika rajong bizonyos sportokért és gyűjti az azzal kapcsolatos relikviákat, tökéletes ajándék lehet számára egy újabb darab a kollekciójába. De mindig remek ajándék a csillagjegy szülötteinek valami finom étel, illatos krém vagy egy kényeztető ajándékokat tartalmazó kis ajándékkosár.

Ikrek (május 21. – június 20.)
A legtöbb Ikrek jegyű ember imád olvasni és naplót írni, így egy újabb szép füzet és menő toll, vagy a kedvenc szerzőjének legújabb regénye nagy örömet szerezhet számukra. Mivel a csillagjegy szülöttei imádják a híreket, egy előfizetés a kedvenc magazinjukra vagy egy ajándékkártya, mellyel kedvenc zenéiket tölthetik le a zenelejátszójukra tökéletes ajándék lehet számukra.

Rák (június 21. – július 22.)
A csillagjegy szülöttei mindig mindenkiről gondoskodnak, így ha ajándékozásra kerül a sor, gondoljuk át, mi milyen kényeztetéssel tudjuk viszonozni, amit eddig tőlük kaptunk. A pedikűrkezeléstől a masszázskuponig mind remek ajándék lehet egy Rák szülöttnek. A kozmetikumok, fürdősók, egy puha köntös és illatos gyertyák is biztosan nagy örömet szereznek, mivel az otthoni wellness-nél kellemsebbet nem igen tudnak elképzelni a csillagjegy szülöttei.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlánok imádják a luxust és rendkívül drága az ízlésük. A számukra legmegfelelőbb ajándék valamelyik dizájner márka terméke vagy egy rendkívül igényes ruhadarab, például sál vagy zokni. Az ékszer is jó választás az Oroszlánok számára, a csillogó arannyal nem lehet melléfogni náluk. Ha kevésbé drága ajándékot szeretnénk adni a csillagjegy szülötteinek, egy jó minőségű olívaolaj vagy különleges csokoládédesszert is jó választás.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A csillagjegy szülöttei rendkívül egészségtudatosak, nagyon vigyáznak a testi-lelki jóllétükre. Egy új jógamatrac, gyümölcscentrifuga vagy sportruházat biztosan jó ajándék számukra. De egy kupon a kedvenc jógastúdiójukba vagy edzőtermükbe szintén örömmel tölti el őket. A Szűzek örülnek egy inspiráló szakácskönyvnek is, mely új távlatokat nyithat az egészséges ételek elkészítéséhez.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mérlegek kreatív emberek, így a kézműves hobbijukhoz illő ajándékok bármikor nagy sikert aratnak náluk. Egy ajándékkártya fazekasfoglalkozásra vagy desszertkurzusra remek ötlet, ha egy Mérleget szeretnénk megajándékozni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A csillagjegy szülöttei szeretnek játszani és közben problémákat megoldani, így a társasjáték, fejtörő vagy egy puzzle tökéletes ajándék számukra. A Skorpiókat meglephetjük egy ajándékkártyával a város legjobb szabadulószobájába is, ott igazán élesben gyakorolhatják a problémamegoldást és a titkok megfejtését.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilas a legkalandvágyóbb csillagjegy, mindene az utazás, így ha olyan dolgokat veszünk nekik, amit tudnak hasznosítani következő kalandjukon, biztosan nem fogunk mellé. Mivel imádják a természetjárást, a kempingfelszerelés, hátizsák és hasonló eszközök biztosan jó ajándékok a csillagjegy szülötteinek.

Bak (december 22. – január 19.)
A Bakok mindig keményen dolgoznak, a karrierjüknek élnek, így egy laptoptáska, szép toll vagy egy kiegészítő az otthoni irodájukhoz remek ajándék számukra. Mivel nagyon praktikus gondolkodásúak, egy kényelmes pizsama vagy zokni is örömet szerezhet a csillagjegy szülötteinek.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
Minden, ami nem szokványos, örömet szerez a Vízöntőknek. Egy vicces zokni, tréfás só- és borsszóró vagy valamilyen mókás elektromos kütyü remek ajándék a csillagjegy szülötteinek. Az élményajándékok közül válasszunk olyat a Vízöntő ismerősünknek, amiről tudjuk, hogy előtte még sosem próbált ki.

Halak (február 19. – március 20.)
A csillagjegy szülöttei roppant kreatívak és bármilyen ajándéknak örülnek, ami segíti az önkifejezésüket. Mivel nagyon szeretik a zenét, egy jegy a kedvenc zenekaruk következő koncertjére nagy örömet szerez a Halaknak. Erősen vonzódnak az ezotériához és a spiritualitáshoz, így egy szép kristály, himalájai sólámpa vagy meditációs párna is remek ajándék számukra. 


Forrás: The Huffington Post
Fotó: Unsplash