Februári horoszkóp – 2020

2020. február 01.
A folyamatban lévő tervek különösen jól alakulnak ebben a hónapban.

KOS

Az energiádat elsősorban különféle utazások előkészítésére fordítod. Tele vagy konstruktív ötletekkel. Jelenleg a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmedet. Barátaidat is kellő intelligenciával közelíted meg. A jellegzetes Kos tempó most kissé a háttérbe szorul. Izom helyett meggyőzéssel, kellemes stílussal éred el az eredményeket.

BIKA

Dinamizmus szövi át ezt a hónapod, vagy legalább az első felét. Személyiséged legvonzóbb oldalával fordulsz a főnököd felé, így ha bármilyen plusz feladat adódik, abból te csak a pozitívumokat kapod. A rutin vagy éppen unalmas munka másokra marad. Vadászod a sikert. Amikor mégsem éred el, inkább feladod a küzdelmet. Vonzerődre jó hatással lesz a két szexuál bolygó kapcsolódása.

IKREK

Semmi nem maradhat titokban. Részben, mert te magad fecseged ki a másoktól kapott bizalmas információkat, másrészt a saját titkaidat sem zárod el lakattal. Pároddal ez utóbbiból akár konfliktushelyzet is kialakulhat. Bármilyen tanulmányt folytatsz, esetleg vizsgázol, a logika és az intuíció kéz a kézben jár majd. A hónap második felében sokat jelent számodra egy nagyon kellemes érzés.

RÁK

Egy régebbi barátság kaphat új színt. Lehet, hogy közös munkára hív valaki, de ezt jobb lenne elkerülni. Gyakran mondod, hogy csak az van készen, amit te csinálsz. Ez most többszörösen is igaz. Fektess egyre több energiát a személyiséged építésébe. Ritka jó lehetőségek adódnak, hogy jobban megismerd magadat. Ezáltal mások is sokkal inkább tiszteletben tartanak.

OROSZLÁN

Amíg uralkodó bolygód a Nap a szemközti jegyben, azaz a Vízöntőben jár, a megszokottnál is barátságosabban viszonyulsz az emberekhez. Ha a munkában vezető pozíciót töltesz be, ebben az időszakban a beosztottak aranyba foglalják a nevedet. Magánéletben a végletek között mozogsz. Lehet egy villámcsapással is felérő találkozás,de lehet, hogy csak plátói érzelmek színesítik a napjaidat.

SZŰZ

Elsősorban a párkapcsolatodra fókuszálsz. Lehet, hogy neki éppen segítségre, útmutatásra van szüksége, de az is elképzelhető, hogy csak élvezi azt a gyengédséget amit most tőled kaphat. Legjobban teszed, ha kipuhatolod a legtitkosabb gondolatait és azok mentén teszed őt boldoggá. Az élet legkülönfélébb területein energikusnak, ötletesnek érzed magad. Ráadásul valóban az is leszel.

MÉRLEG

Uralkodó bolygód, a Vénusz most egy kissé harciasabb kapcsolatba kerül a Marssal. Ennek ellenére sokat használ neked a munkahelyi kapcsolatokban. Határozott leszel és szókimondó. A Mérleg jegy szülöttre jellemző hezitálást egy időre a sutba dobod. A legbonyolultabb helyzetekben is feltalálod magad. Kreativitásod is előtérbe kerül.

SKORPIÓ

Ebben a hónapban inkább belül éled meg az eseményeket. Kevesebb időt töltesz másokkal. Többet foglalkozol magaddal. A leírtak ellenére sok eredményt könyvelhetsz el. Elsősorban anyagi vonalon lehetnek változások. Lehet, hogy elsőre nem tartasz mindent kedvezőnek, de ahogy telnek a napok, egyre világosabb lesz előtted a követendő út. Ami a te ötleted, az mind használható.

NYILAS

Uralkodó bolygód, a Jupiter most a szigorú Bak jegyében jár. Az asztrológia nem mindig kedveli ezt a helyzetet, te azonban másképpen leszel vele. Számodra anyagi területen kifejezetten jó lehetőségeket, eredményeket hoz. Beérik néhány korábbi munkád, így onnan is érkezik bevétel. Változatos emberi kapcsolataid és első osztályú kommunikációd is hasznot eredményez.

BAK

Egy különleges találkozás még a te nagyon hűséges szívedet is erősen megdobogtatja. Az sem lehetetlen, hogy az illető segítségével egy érdekes pénzügyi folyamat is elindulhat. Óvatosságodat egy percre se add fel, de ne is utasíts el elsőre mindent. A pro és kontra érvek felsorakoztatása megadja a választ. Jelenleg mindkét sorsbolygó a születési jegyedben jár. Segítik a helyes döntési folyamatokat.

VÍZÖNTŐ

A Nap még majdnem három hétig a születési jegyedben jár. Élvezd a jótékony hatását. Engedd szabadjára a kreativitásodat. Tartsd meg a humánus vonásaidat. Gyakran gondolod azt, hogy kevesen értékelik a valódi teljesítményedet. Ezekben a hetekben megtapasztalod, hogy több döntéshozónak is kinyílik a szeme és ráébred, milyen innovatív egyéniség vagy.

HALAK

Az asztrológia tanítása szerint a Neptunusz a Vénusz felsőbb oktávja. Ez a kifejezés azt jelenti, hogy minden amit tud a Vénusz, azaz a szépség, szerelem, jó érzések, barátság, területeinek gondozása az a Neptunusz esetében még finomabban jelentkezik. Jelenleg mindkét égitest, szoros közelségben a születési jegyedben jár. Csupa jót hoz. Örömet, újdonságokat, sok lehetőséget.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images