Hogyan szilvesztereznek az egyes csillagjegyek?

2019. december 31.
Az év utolsó éjszakájának általában nagy elvárásokkal indul neki az ember, hiszen nemcsak az óév végét, az újév kezdetét is jelenti, ami tényleg jó ok az ünneplésre. A csillagjegyünk megmutatja, milyen szilveszteri mulatságban búcsúztathatjuk igazán személyiségünkhöz illően az elmúlt esztendőt.

Bár a szilveszterről elsőre a hatalmas mulatság jut eszünkbe, nagyon sokan vannak, akik inkább az otthon kényelmében vagy szűk baráti körben búcsúztatják az óévet.

Kos (március 21. – április 19.)
A Kosok igazán élvezik az év végi ünnepeket, hiszen aktív, energikus emberek, akik imádnak együtt mulatni másokkal, legyen szó családról vagy barátokról. Szilveszeter éjszakája megkoronázza az egész szezont számukra, ekkor csapják a legnagyobb, legforróbb bulit a barátaikkal. A Kosok képtelenek csendben ülni, így mindig ők az elsők a táncparketten. Bárhol is legyenek, biztos, hogy itallal, jó ételekkel és szeretteikkel búcsúztatják az óévet.


Bika (április 20. – május 20.)

A kifinomult ízlésű Bikák biztos, hogy egy jó vacsorával búcsúztatják az óévet közeli barátaikkal és családtagjaikkal. A szilvesztert nagy éjszakai beszélgetésekkel, viccelődéssel, finom, csodás ételekkel és egy jó pohár bor kortyolgatásával töltik, akár egy menő étteremben vagy otthon.

Ikrek (május 21. – június 20.)
A csillagjegy szülöttei mindig készek egy jó bulira. Mivel könnyen alkalmazkodnak, mindegy, milyen buliban kötnek ki végül, biztosan rengeteg új barátot szereznek pillanatok alatt. Ha ők szervezik a partit, mindenki rajta akar lenni a vendéglistájukon, ők pedig szívesen hívnak meg teljesen különböző embereket, akik nem ismerték korábban egymást, hogy megnézzék mi sül ki belőle.

Rák (június 21. – július 22.)
A Rákok igazi otthonülők, akik imádják az ünnepeket. Nagyon érzékeny emberek, mélyen kötődnek a szeretteikhez, ami azt jelenti, hogy a szilvesztert is velük szeretnék tölteni, különösen a párjukkal. Félénkek lehetnek új emberek társaságában, így ahelyett, hogy buliba mennének, inkább közeli hozzátartozóikkal töltik az év utolsó estéjét, közösen főzőcskézve, kedvenc italaikat iszogatva, filmeket nézve és társasjátékozva.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A csillagjegy szülöttei igazi vezetők, akik szilveszterkor a leglátványosabb partit adják a városban. Ez nagyszerű alkalom az Oroszlánoknak, hogy a figyelem középpontjában fürdőzzenek. A csillagjegy szülöttei szenvedélyesek, nagylelkűek és szerethetőek, amit ki is mutatnak minden meghívottjuk felé. Mivel imádják az élénk színeket és elég drága az ízlésük, biztos lehet benne mindenki, hogy ez a szilveszter felejthetetlen lesz mindenkinek.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A csillagjegy szülöttei keményen dolgoznak és gyakorlatias emberek, így ők mindenre gondolnak, ha partit szerveznek. Az egyetlen probléma, hogy könnyen elvesznek a részletekben, így elfelejtik élvezni a saját bulijukat. A Szűzeknek meg kell tanulniuk lazítani, és elfogadni a segítséget, hogy számukra is örömteli legyen a szilveszter.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bár a Mérlegek semmit sem utálnak jobban az egyedüllétnél, az őrült szilveszteri buli mégsem az ő világuk, hiszen a harmónia és a béke alapszükséglet számukra. Nem szeretik a vad, hangos partikat, így az év utolsó éjszakáját inkább a kanapéjukon töltik egy finom pezsgő, isteni ételek és legközelebbi hozzátartozóik körében.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A csillagjegy szülöttei nagyon szenvedélyes és titokzatos emberek, akik az újév ünneplésekor nem szeretnének semmi drámát és teátrális jeleneteket, ugyanakkor szeretik magukat teljesen elengedni. Ám mivel azt szeretnék, hogy ennek minél kevesebb szemtanúja legyen, így ezt szűk baráti körben teszik.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Energikus, kalandvágyó csillagjegy lévén a Nyilasok utálják a kötöttségeket. Imádnak bulizni és általában rengeteg barátjuk van, akik értékelik a csillagjegy szülötteinek remek humorérzékét és extrovertált személyiségét. Hangos zene, sok ember és tánc biztosan lesz a Nyilasok szilveszteri buliján, amit nagy eséllyel valamilyen egzotikus helyen tartanak.

Bak (december 22. – január 19.)
A csillagjegy szülöttei rendkívül megbízható, keményen dolgozó emberek. A családi hagyományok fontosak számukra, így az újévet is a családjukkal és közeli barátaikkal ünneplik. Ha csak otthon maradnak, akkor is csodás ételekkel készülnek, hogy mindenki remekül érezze magát az év utolsó estéjén.

Vízöntő (január 21. – február 18.)
A Vízöntők gyakran félénkek és csendesek, így eszükbe sem jut egy hatalmas bulin ünnepelni az újév beköszöntét. Helyette inkább családjuk körében relaxálnak otthon, esetleg házibulit rendeznek, hiszen remek humorérzékük van és a jó beszélgetések számukra is nagyon fontosak.

Halak (február 19. – március 20.)
A csillagjegy szülöttei álmodozó, érzelmes és romantikus emberek, így szilveszterkor is szeretik tündérmesében érezni magukat. Mivel nagyon fontos számukra a zene, egy remek koncert tökéletes élmény a Halaknak az év utolsó éjszakájára.

Forrás: Culture Astrology
Fotó: Unsplash