7 csillagjegy, akik hírnévre születtek

2020. január 15.
Híressé válni lehet véletlenül, hosszú évek kemény tervezőmunkájának és építkezésének eredményeképpen, ám bárhogy is történjen, a hírnév mindig vonzó és varázslatos. Az is tény, hogy nem való mindenkinek az ismertség. Melyik csillagjegyek azok, akiknek jól áll a hírnév, és a leginkább lubickolnak benne?

Vannak bizonyos karakterjegyek, melyek a figyelem középpontjába repítik az embert, ahonnan már csak egy lépés a hírnév kapuja. Természetesen nem csak ők tehetnek szert hatalmas ismertségre, de bizonyos csillagjegyek nagyobb eséllyel válnak híressé.

1. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Mindannyian tudjuk, hogy az Oroszlánok keresik a hírnevet, ám az nem ennyire köztudott, hogy a csillagjegy szülöttei nem csak áhítoznak a figyelemre és a reflektorfényre, hanem ha egyszer megszerezték, nagyon jók a hírnév megtartásában is, hiszen képesek folyamatosan szállítani azokat a híreket saját magukkal kapcsolatban, amik ébren tartják irántuk az érdeklődést. Ez jelentős erőfeszítést és sok munkát igényel, így meg is érdemlik a sikert, hiszen természetüknél fogva igyekeznek megadni az embereknek, amit akarnak. Nem kaphatod meg mindig, amit akarsz, mondta Mick Jagger, egy jól ismert Oroszlán, ám ha elég keményen próbálkozol, megkaphatod, amire szükséged van.


2. Nyilas (november 22. – december 21.)
Az Oroszlánokhoz hasonlóan a Nyilasok is könnyen magukra irányítják a figyelmet, és kihasználják az előnyeit. Nem félnek attól, hogy a középpontba kerülnek, és bár nem viselik a legjobban, ha elutasítják őket, annyira nagy az önbizalmuk, hogy el se tudják képzelni, hogy velük ilyen előfordulhat, így megragadnak minden alkalmat, hogy hírnévre tegyenek szert. A híres Nyilas jegyű énekes, Frank Sinatra nem is törődhetett volna kevésbé azzal, mások mit gondolnak róla, mivel egyszerűen boldog volt, ha énekelhetett. “Úgy csináltam, ahogy jó nekem” – mondta.

3. Kos (március 21. – április 19.)
A Nyilas mellett a Kos a másik tűz jegy, amely elég kiegyensúlyozott és erős ahhoz, hogy sikeres és híres legyen. A csillagjegy szülöttei igazi harcosok, irányítók, így ők nem olyasféle könnyű hírnévre vágynak, amit a közösségi oldalak adhatnak. A híres Kosokat hatalommal járó pozíciókban és a politikában kell keresnünk, ilyen például Nancy Pelosi, az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának képviselőházi elnöke.

4. Skorpió (október 23. – november 21.)
A hírnév gyakran együtt jár a kontroll igényével, ezért nem meglepő egy híres Skorpió esetében ha azt látjuk, hogy nemcsak kifinomult módszerekkel lavírozik a hírnév irányába, de ő menedzseli és népszerűsíti is saját magát, nem engedve ki a kezéből egyetlen darabkáját sem az események irányításának. Gondoljunk csak Bill Gates-re, aki szintén a saját sikerének kovácsa volt, egy személyben.


5. Rák (június 21. – július 22.)
Bár a csillagjegy szülötteit mindenki úgy ismeri, mint igazi otthonülőket, ám vannak rejtett tartalékaik, és ők azok, akik számára az internet ad remek lehetőséget, hogy kibontsák szárnyaikat, ha nem akarnak tovább a világ elől bújkálni. Az egyik leghíresebb Rák, Frida Kahlo is akkor kezdett művészileg kiteljesedni, mikor ágyhoz kötötten feküdnie kellett súlyos sérülései után.

6. Ikrek (május 21. – június 20.)
A csillagjegy szülöttei egyrészt hihetetlenül híresek akarnak lenni, másrészt azt szeretnék, ha azért értékelnék őket, amit tesznek. Az Oroszlánokhoz hasonlóan szeretnek a figyelem középpontjában állni, ám amikor a dolgok komolyra fordulnak, az Ikrek gyakran elbuknak. Bár szeretik a hírnevet, ugyanennyire ragaszkodnak privát szférájukhoz, így nem ritka, ha a híres Ikrek szülöttek küzdenek hírnevükkel, vagy nem éppen a jó és tisztelettudó viselkedésüket emelik ki velük kapcsolatban – elég csak Donald Trump amerikai elnökre gondolnunk.

7. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szűzek nemcsak a figyelemre vágynak, azt akarják, hogy meg is fizessék őket, így nem adják olcsón magukat. Nem viselik el, ha megkérdőjelezik érdemeiket, ilyenkor megvédik magukat, és általában győznek. A Szűz erős jegy, tudják, mik a gyenge pontjaik, és előnyt kovácsolnak belőle. Kérdezzük csak meg a csillagjegy híres szülöttét, Tim Burtont. 

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash