Hova utazzunk 2020-ban a csillagjegyünk szerint?

2020. január 09.
Ha elkezdjük tervezgetni, hova utazzunk idén, játsszunk el a gondolattal egy kicsit és nézzük meg, mit javasolnak a csillagok! Lehet, hogy segítségükkel kapunk egy lökést ahhoz, hogy végre ellátogassunk oda, ahova már oly régóta szerettünk volna.

Rengeteg helyre utazhatunk 2020-ban is, ám hogy megtaláljuk azt az úticélt, ami igazán nekünk való, nézzük meg, mit javasolnak a csillagok. Afrikától a Karib-térségen át Európáig, mindenkinek tartogat valami felfedeznivalót a világ.

Kos (március 21. – április 19.)
Az energikus Kosok számára új kalandokat tartogat 2020. Utazzanak egzotikus, ám az aktivitást sem nélkülöző helyre, amilyen például a perui Machu Picchu. Itt kedvükre kalandozhatnak az ősi templomok, spanyol katedrálisok és az inkák szent helyei között a csillagjegy szülöttei.


Bika (április 20. – május 20.)
Föld jegyűként a Bikák imádják a kempingezést, különösen ha olyan csodás kilátással rendelkező helyen tehetik, mint a Grand Canyon. A csillagjegy szülötteinek azonban fontos a kényelem is, így ha szeretnének egy cseppnyi luxust is csempészni az utazásba, a közelben található wellness-lehetőségeket se hagyják ki.

Ikrek (május 21. – június 20.)
A vidámparkokkal, vásárlási és izgalmas kulináris élményt tartogató lehetőségekkel Tokió a tökéletes úticél a mindig kíváncsi Ikrek számára. A japán főváros idén rendkívül népszerű, mivel itt rendezik a 2020-as olimpiai játékokat, így rengeteg új hotel is nyílt. A csillagjegy szülöttei számára nagyon fontos, hogy az utazás közben tanuljanak is, ehhez pedig a japán kultúra tökéletes célpont.

Rák (június 21. – július 22.)
A csillagjegy szülöttei számára az utazás egyet jelent a víz közelségével, így számukra a Maldív-szigetek lehet ideális nyaralóhely idén. Mivel hajlamosak az otthonülésre, válasszanak olyan szállodát, ahonnan a lábukat sem kell kitenniük, elég csak belógatni a tökéletesen kék vízbe.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Olyan úticél a legmegfelelőbb az Oroszlánok számára, ami igazi luxussal kápráztatja el őket. Ilyen például London. A brit fővárosban mindent megtalálhatnak a csillagjegy szülöttei, ami kellőképpen királyi számukra, a Buckingham-palotától a West End színházain keresztül a történelmi ereklyékig.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A csillagjegy szülöttei szeretik megtervezni az utazásaik minden percét, erre pedig egy afrikai szafari tökéletes alapot ad. Látogassanak el Dél-Afrikába a Szűzek, ahol a szafarikon kívül Fokváros is remek élményeket tartogathat perfekcionista lelküknek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A legromantikusabb csillagjegy szülötteinek mi más lenne a tökéletes úticél, mint Párizs, a szerelem és szerelmesek városa. Bárhol és bármikor álmodozhatnak egy tökéletes croissant mellett, ráadásul a francia főváros tele van édes hotelekkel, ahol a szobaszerviz azonnal a Mérlegek szolgálatára áll, amikor csak szeretnék.


Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók ha egyszer rászánják magukat az utazásra, teljesen kikapcsolnak, még az e-mailjeikre sem néznek rá. A Karib-szigetek egyik eldugott szegletében, Dominikán vagy Arubán tökéletesen feltöltődhetnek a csillagjegy szülöttei.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilasok akkor boldogok, ha a szabadban lehetnek és újabb kalandra indulhatnak a természetben. A kanadai Alberta tartomány tökéletes helyszín lehet számukra ehhez. Kajakozás és hegymászás is szerepelhet a csillagjegy szülötteinek programjában, akár egyedül vágnak bele, akár barátaikkal.

Bak (december 22. – január 19.)
A csillagjegy szülöttei elegánsak, klasszikusak és előkelőek. Szentpétervár remek választás a Bakok számára, hiszen itt a cári orosz kultúra minden szegletébe bepillanthatnak a képtáraktól a baletten át a színházig.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A Vízöntők imádnak új emberekkel megismerkedni, ám utálják a turistacsapdákat. Ha Finnország és Lappföld mellett döntenek, csodás élményekben lehet részük. A téli időszakban a sarki fény, nyáron pedig a tóvidék és az erdők lenyűgöző világa tartogat felejthetetlen látványt.

Halak (február 19. – március 20.)
A csillagjegy szülöttei a vízparton találják meg az igazi belső békéjüket. Hawaii meleg vízzel, csodás strandokkal és szállodákkal hívogatja a Halakat. Itt egy helyen megtalálnak mindent a vizek szerelmesei, amire csak szükségük lehet a tökéletes pihenéshez.

Forrás: Popsugar
Fotó: Unsplash