Mi idegesíti legjobban a csillagjegyeket a másik emberben?

2020. január 27.
Miért ilyen férfival kezdett már megint a barátnőnk? Miért jön mindig ilyen közel hozzám? Miért tesz fel ilyen sok személyes kérdést? Mindenkinek megvannak azok a tulajdonságok, melyekkel ki lehet kergetni a világból. A csillagjegyünk elárulja, számunkra kik azok az emberek, akiket a legnehezebben viselünk.

Nem a másik ember hibája, ha valamiért számunkra nagyon zavaró és nehezen viseljük a közelségét. Másnak lehet, hogy mi vagyunk ilyenek valamilyen tulajdonságunk miatt, hiszen nem vagyunk egyformák. Számos oka lehet annak, miért találunk valakit idegesítőnek, a csillagjegyünk pedig segíthet, hogy feltárjuk, miért boldogulunk valakivel olyan nehezen, pedig láthatóan nincs semmi különösebb probléma az adott személlyel.

Kos (március 21. – április 20.)
A Kosok leginkább az inaktivitás és lustaság bosszantja. Mivel rendkívül versengő csillagjegyről van szó, folyton arra törekszenek, hogy javítsák a teljesítményüket, egyre jobbak és jobbak legyenek abban, amit csinálnak. Született vezetők, így képtelenek tisztelni azt, akivel kapcsolatban úgy érzik, csak visszahúzza, lelassítja őket a fejlődésben.


Bika (április 21. – május 21.)
A Bikák számára fontos, hogy számíthassanak arra, aki mellett letették a voksukat, így számukra a megbízhatatlanság és kiszámíthatatlanság a legirritálóbb emberi tulajdonság. Nem becsülik sokra azokat, akik folyton változtatják a véleményüket és könnyen befolyásolhatók. Fárasztja őket, ha valaki folyton lemondja a megbeszélt időpontot és nem tartja magát ahhoz, amit megígért. Ha valaki jóban akar lenni egy Bikával, annak törekednie kell a kiszámíthatóságra és megbízhatóságra.

Ikrek (május 22. – június 21.)
A monotónia az Ikrek legnagyobb ellensége. Mivel a csillagjegy szülöttei nem szeretik folyton ugyanazt csinálni, nem akarnak ugyanabba az étterembe menni minden hétvégén és ugyanazt a sorozatot nézni minden kedden, így ők azokat az embereket találják a legidegesítőbbnek, akik kiszámíthatóak és rutinszerűen élik életüket.

Rák (június 22. – július 22.)
Mivel a Rákok könnyen elbizonytalanodnak, így számukra a legidegesítőbb tulajdonság egy másik emberben a túlzott önbizalom. Különösen, ha valami olyan dologban mutatnak nagy magabiztosságot, amiben a csillagjegy szülöttei a legkevésbé mozognak otthonosan. Ha a Rákok a testükkel kapcsolatban vannak híján az önbizalomnak, akkor a rendszeresen sportoló és fitneszben járatos embereket találhatják különösen irritálónak, ha pedig az intelligenciájukkal kapcsolatban érzik úgy, hogy nem elég okosak, az intellektuális emberek lehetnek különösen zavaróak számukra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
Az Oroszlánok megragadják a figyelmet és imádják a teátrális, drámai jeleneteket. Ha úgy látják, hogy valakit nem érdekel az előadásuk, az rendkívül idegesítő számukra. Ha egy barátjuk vagy egy hozzájuk közel álló személy nem szentel elég figyelmet nekik vagy nem dicsőíti őket, könnyen kivívhatják a csillagjegy szülötteinek haragját.


Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)
A Szűzek szeretnek észrevétlenek maradni, így nem értik azoknak az embereknek a viselkedését, akik aktívan keresik mások figyelmét. Számukra könnyelműségnek és túlságosan kihívónak tűnik a gyengeségeiket és bizonytalanságaikat kirakatba tenni, így őket azok az emberek irritálják legjobban, akik túl harsányak és mindig a társaság középpontjába akarnak kerülni.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)
A Mérlegek szeretik a békét és kerülik a konfliktusokat, így ha valaki folyamatosan konfrontálódni akar, az rendkívül idegesítő számukra. Nagyon stresszesek és idegesek tőle, ha valaki mindig harcolni akar valamiért. Nem értik, miért kell folyton vitázni és mire jó ez a viselkedés.

Skorpió (október 24. – november 22.)
A csillagjegy szülöttei nagyon intelligens és magabiztos emberek, bár gyanakvóak és nehezen bíznak meg másokban. Emiatt idegesítik a Skorpiókat azok az emberek, akik manipulálni próbálnak másokat. Nem szeretik, ha úgy érzik, túl akarnak járni az eszükön és megpróbálják irányítani őket.

Nyilas (november 23. – december 21.)
A Nyilasoknak szükségük van a szabadságra. Nem szeretik, ha mások éreztetik velük, hogy szükségük van rájuk és számítanak valamiben a segítségükre. Az önállótlanság idegesíti legjobban a csillagjegy szülötteit, így biztosan nem akarnak olyan emberrel barátkozni, aki folyton azt érezteti, hogy segítséget vár valamiben tőlük.

Bak (december 22. – január 20.)
A Bakok gyakorlatias és megbízható emberek, a könnyelműség ezért bosszantja fel őket a végletekig. Nem szeretik az ostoba, kevésbé gyakorlatias megoldásokat, mindent a legegyszerűbben, legésszerűbben akarnak végezni. Ha beszélgetni akarnak, ahhoz nincs szükség a borosüvegre és karaokéra a Bakok olvasatában.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A Vízöntők igazi problémamegoldók, akik általában nagyon pozitívan állnak a világhoz. A pesszimizmus viszont nagyon felbosszantja őket. Ha valaki mindig a legrosszabbra készül és nem nyitott a megoldásokra, jobb, ha nem egy Vízöntővel akar barátkozni.

Halak (február 20. – március 20.)
A mindent jobban tudók és arrogáns, pökhendi emberek irritálják legjobban a csillagjegy szülötteit. Különösen, ha folyton bizonyítani akarják, hogy valaki mindent rosszul tud és még meg is szégyenítik a másikat. A Halak önzetlen és segítőkész csillagjegy, számukra nincs értelme annak, ha valaki folyton kioktat és megszégyenít másokat.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash