Júniusi horoszkóp – 2020

2020. június 01.
A júniust a megértés és a mások iránti figyelem fogja leginkább jellemezni. Lássuk, mit tartogat ez a hónap az egyes csillagjegyek számára.

KOS 

Érzelmeidet, bár áradnának, inkább elfojtod mindet. Nincs elég bátorságod, hogy kimutasd őket. Az sem lehetetlen, hogy egy titkos kapcsolat veszi kezdetét. Ezt valóban nem lenne szerencsés a nyilvánosság orrára kötni. Hivatásod területén előrelépés várható. Keményen kell dolgoznod a sikerért, de az nem marad el. Főnököd, ha eddig nem, most majd értékeli a teljesítményedet.

BIKA 

A költekezés ideje következik. Szinte számolatlanul szórod a pénzt. Más esetekben minden fillért meggondolsz, most azonban az ellenkező oldalra billen a mérleg. Szomszéddal, testvérrel is sok dolgod lesz. Törekedj helyes és türelmes kommunikációra. A másik ember problémájával való azonosulás nemes tulajdonság. Amennyiben sikerül elutaznod valahová, nagy türelemre lesz szükséged.

horoszkop

IKREK 

Javában a születésnapod havában járunk. A Nap és a Vénusz mindent megtesz annak érdekében, hogy kellemesen, jó hangulatban teljenek a napjaid. Megnövekszik a vonzerőd. Ha szingli vagy, hatalmas sikereket könyvelhetsz el. Anyagi ügyekben egy hullámvasúton érzed magad. Jön a pénz, de megy is. Elsősorban családodra vagy otthonodra költesz.

RÁK 

Otthonodban, családod részéről minden támogatás adott. Szükség lesz néhány beruházásra is, de ezeket sikerül zökkenőmentesen megoldani. Amennyiben munkád külföldhöz köt, vagy olyasmivel foglalkozol, ami idegen kultúrákat érint, sikeres leszel. Kitűnő memóriádat most minden nap használhatod, csiszolhatod. A párkapcsolatban lesznek kihívások, de bölcsességgel minden megoldható.

Olvastad már?

OROSZLÁN 

Barátokra nagy szükséged van. Hosszabb ideig nem találkoztál a számodra fontos emberekkel, most már elérkezettnek látod az időt, hogy társasági életet élj. Egyre emelkedettebb a hangulatod. Uralkodó égitested, a Nap most szoros közelségbe kerül a szépségért felelős Vénusszal. Vonzerőd támogatásával szépszámú sikert könyvelhetsz el magadnak.

SZŰZ

Párkapcsolatban olyan napokat élhetsz meg, amelyek csak ritkán adódnak. Alapvetően visszafogott, szégyenlős természeted most kicserélődik. Kedvében jársz a párodnak, és a szép szavak mellett tettekkel is bizonyítod az odaadásodat. Munkatársakkal nagyon szívesen töltöd az időt. Igyekszel egyensúlyt teremteni a munka, a barátságok, szórakozás és a biztonságos otthonlét között.

MÉRLEG 

Te, aki a Zodiákus leginkább ingatag jegyében születtél, legalább néhány napig megfontolt, a döntésekért felelősséget vállaló lány leszel. Érdekes és egyáltalában nem kellemetlen tapasztalatokkal gazdagodsz. Minden, a következő időszakban történő esemény a későbbiekre is nagy hatással lehet. Elképzelhető, hogy baráti körödből valaki arra biztat, hogy vállalkozz egy eddig ismeretlen feladatra.

SKORPIÓ 

Sokat foglalkozol mások, többnyire rokonok ügyeivel. A segítőkészség dicséretes, ám vannak határai. Semmiképpen ne engedd, hogy valaki visszaéljen a  jóindulatoddal. Amennyiben szeretnél egy érdekes helyen nyaralni, egyelőre jobb, ha csak tervezel. Alaposan járd körbe a lehetőségeket, és hallgasd meg mások, tapasztaltabbak véleményét is. Nincs okod kapkodni.

NYILAS 

Tüzes Zodiákus jegybe születtél. Ennek ellenére most néhány napig egy vizes jegyből érkező égitest, a Hold lesz a legfőbb iránymutatód. Nagyon jó hatással lesz a szellemi képességeidre. Elsősorban akkor segít, ha vizsgázol, vagy éppen olyan elfoglaltságod van, ahol az intellektus és a diplomatikus magatartás elengedhetetlen. Sikeres kommunikációddal nemcsak elismerést, de pénzt is szerezhetsz.

BAK 

Hirtelen nagyon sok dolgod akad. Talán nem is darabszámra lesz sok, hanem annyira meg akarsz felelni az elvárásoknak, hogy mindent többszörösen ellenőrzöl és a végtelenségig csiszolsz. Hajlamos leszel elfelejteni, hogy a nap csak huszonnégy órából áll. Ebbe az időbe pihenés, feltöltődés is bele kell, hogy férjen. Amikor ennyire túlhajszolod magad, a párodnak is sokszor csípősen reagálsz.

VÍZÖNTŐ

Sikereket akkor érsz el, ha mindent nagyon komolyan veszel. Valószínűleg egyszerre többféle területen is helyt kell állnod. Kísérletező természetednek nagyon megfelel ez a helyzet, de fontos, hogy ne csak a felszínt is merd meg, hanem mindennek járj utána alaposan. Külfölddel kapcsolatban, akár munka, akár utazási tervek, informálódj, és tartsd be a szabályokat.

HALAK 

Az erőszakos Mars halad éppen a születési jegyedben. A te személyiségedtől távol áll minden, ami durva. Sokkal inkább a megértés az, ami jellemez. Most azonban segítségül hívhatod ezt a harcias égitestet. Sokat lendít az elhatározásaid kivitelezésén, és akkor is partner, ha valaki túlságosan ki akar használni. A tüzes Mars a szerelem és a szeretet között is képes hidat kialakítani.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images