Melyik csillagjegy szülöttei csókolnak a legjobban?

2020. május 28.
Mindenki abban reménykedik, mielőtt egy randin elcsattanna az első csók, hogy aktuális kiszemeltje remekül csókol majd. Vannak olyan csillagjegyek, amelynek szülöttei ösztönösen jók a csókcsatákban, míg másoknak hosszú út és sok gyakorlás kell ahhoz, hogy elmondhassák, igazán jól csókolnak.

Az, hogy valaki mennyire jól csókol, nincs ráírva a homlokára. Ám ha kiderítjük, mi az aktuális kiszemeltünk csillagjegye, már közelebb juthatunk ahhoz, mire számíthatunk csókügyben tőle. Ugyanakkor ha az első csók nem olyan, mint amilyennek elképzeltük, akkor sem kell elcsüggednünk, hiszen mindenben lehet fejlődni, így a csókolózásban is.

Kos (március 21. – április 19.)

A Kosok épp úgy állnak a csókolózáshoz, mint az élet többi dolgához: energikusan és spontán módon. A csillagjegy szülötteivel párkapcsolatban élve sosem tudhatjuk, mikor vesznek le a lábunkról egy édes csókkal.

Bika (április 20. – május 20.)

A lassú víz partot mos stratégiát követő Bikák a csókolózásban is pont ilyen megfontoltak. Megadják a módját minden csóknak, nem kapkodják el. Teljes lényüket átadják a pillanatnak, és gyakran simogatják párjuk arcát is a csók közben.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Sosem tudhatjuk, mire számíthatunk a csillagjegy szülötteitől. Nincs két egyforma alkalom, nincs két egyforma csók, ha egy Ikrekről van szó. Lehetnek édesek és gyengédek, máskor tüzesek és intenzívek. Az biztos, hogy minden csók külön meglepetés.

Olvastad már?

Rák (június 21. – július 22.)

Gyakran tűnhetnek ijesztőnek a csillagjegy szülöttei, ám a rideg külső lágy belsőt takar. Nagyon érzékeny emberek, akiket sokan félreértenek. Ha igazán szeretnek valakit, az pontosan tudja ezt, már a szentimentális csókokból is, amelyet a Rákok nem osztogatnak mindenkinek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mivel szeretnek a figyelem középpontjában lenni, az Oroszlánok attól sem riadnak vissza, hogy nyilvános helyen, közönség előtt csókolózzanak. Nem számít a helyszín, gondolkodás nélkül húzzák magukhoz egy teátrális, ám annál romantikusabb csókra kedvesüket.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mivel rendkívül perfekcionisták a csillagjegy szülöttei, pontosan eltervezik előre azt is, milyennek kell lennie a tökéletes csóknak. Minden egyes nap, minden egyes pillanatban. A Szűzek ráadásul emlékeztetik is rá partnerüket, hogy szerintük milyennek kellene lennie a tökéletesen romantikus alkalomnak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Bár a legtöbb dologban nehezen döntenek a Mérlegek, a szeretetüket nem félnek kimutatni, például könnyed csókocskák sorozatával párjuk felé. Ám partnerüknek attól sem szabad meglepődniük, ha a vége mindennek egy hosszú, szenvedélyes csók.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió szerelmi képességeiről legendák keringenek, nem alaptalanul. Amikor ők csókolnak, abba mindent beleadnak. Olyan intenzív élményt jelent, amire partnerük örökké emlékszik majd.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Mivel szívük mélyén igazi kalandorok, a Nyilasok szívesen fedeznek fel új technikákat és módszereket, hogy megtalálják, melyik a legjobb, legélvezetesebb formája a csókolózásnak. Ha valaki egy Nyilassal randevúzik, biztosan nem lesz unalmas számára a csók soha többé.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok remek barátok és remek szeretők. Sok más csillagjegyhez hasonlóan szeretik kimutatni szerelmüket, és meghitt csókban adják a partnerük tudtára, hogy náluk otthonra talált.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A legbarátságosabb csillagjegy szülöttei szívesen adnak plátói csókokat akár barátaiknak is. Ám ez ne tévesszen meg senkit, ha mély érzései alakulnak ki valaki felé, biztosan észreveszi majd a különbséget a csókokban is.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak nagyon érzelmes és érzékeny ember, akivel az első csók valószínűleg még tétova, ám ahogy felenged egy kapcsolatban, úgy bontakozik ki a csókban is, és válik egyre vadabbá és temperamentumosabbá.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash