Hogyan lábalnak ki a szakításból az egyes csillagjegyek?

2020. május 18.
Egy párkapcsolat vége mindig kemény időszak, nehéz megtalálni a módját a szívfájdalom kezelésének. Mire van szüksége az egyes csillagjegyeknek, hogy túltegyék magukat a szakításon?

Rengeteg tanács elhangzik arra, hogyan lábalhatunk ki a szakításból, ám nincs egyetlen, mindenkire érvényes módszer. Ami az egyik embernek működik, a másiknak nagy valószínűséggel nem. A csillagjegyünk segíthet megtalálni, mi az, ami nálunk hatásos lehet.


Kos (március 21. – április 20.)

A csillagjegy szülöttei nem szeretnek az oldalvonalnál üldögélni. A Kosok szeretik tudni, hogy vár még rájuk újabb kapcsolat. Jót tehet a lelküknek, ha kimozdulnak a barátaikkal, találkozgatnak másokkal, hogy megtapasztalják, egy kapcsolat vége nem egyenlő az út végével.

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák számára létszükséglet a stabilitás, így a szakítás pont azért rendkívül nehéz időszak számukra, mert olyan, mintha kihúznák a lábuk alól a talajt. Fontos, hogy megtalálják a kényeztetést a hétköznapi dolgokban, egy finom ételben, kényelmes kanapéban, illatos fürdőben. Amire nem árt ügyelniük, hogy kerüljék a luxusdolgokat: a vásárlás nem segít annyit, mint amennyit várnánk tőle.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek rendkívül társasági ember, így remek stratégia számára, ha kimozdul otthonról, és barátaival tölti az időt, akár a közösségi oldalakon keresztül. A naplóírás szintén segíthet a csillagjegy szülötteinek. Azért nem szabad elhanyagolniuk a szakítás feldolgozását sem a bokros teendőik közepette.

Olvastad már?

Rák (június 22. – július 22.)

Egy újabb csillagjegy, amelynek szülöttei a biztonságot keresik, hasonlóan a Bikákhoz. A Rákoknak szükségük van a biztos helyükre ahhoz, hogy megbirkózzanak a szakítás fájdalmával, legyen az a saját otthonuk, a szülői ház vagy a barátaik lakása.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok számára a szakítás a büszkeségükön ejtett seb. A szakítás sokkal jobban fáj számukra, mint mutatják. Szükségük van valakire, akivel igazán őszinte a kapcsolatuk, akár egy háziállatra, aki segít begyógyítani ezeket a sebeket.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Néha úgy tűnhet, a Szűzek maguk sem tudják, mit éreznek, így a szakítás igazán félelmetes számukra, a gyógyulás pedig hosszú, még akkor is, ha vannak, akik támogatják őket. Fontos számukra, hogy precízen kibogozzák a történéseket, miért ment tönkre a kapcsolat, és tanuljanak belőle a jövőre nézve.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérlegek számára a párjukkal való szakítás olyan érzés lehet, mintha saját magukból veszítenének el egy darabot. Fontos számukra a szakításból való felépüléshez, hogy végiggondolják a helyzetet, az okokat, ám közben nem szabad, hogy befelé forduljanak, ne hanyagolják el barátaikat.


Skorpió (október 24. – november 22.)

A csillagjegy szülötteit gyakran félreértik szakításkor. A Skorpióknak szüksége lehet rá, hogy kiordítsák magukból a fájdalmukat, vagy az edzőteremben vezessék le az energiájukat, ami az érzelmek feldolgozásával jár. A víz is gyógyít, így a Skorpiókat egy hosszú fürdő vagy tóparti séta is megnyugtathatja.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A csillagjegy szülöttei legtöbbször könnyen túlteszik magukat a szakításon. Persze ettől még számot vetnek a veszteségeikkel, ám általában nem szomorkodnak sokáig, így számukra az a működő stratégia, ha folytatják élénk társasági életüket tovább.

Bak (december 22. – január 20.)

Bár mélyen érinti a Bakokat a szakítás, nehéz kimutatniuk érzéseiket, még saját maguknak sem vallják be, mekkora fájdalmat okozott számukra a párkapcsolat vége. A csillagjegy szülöttei gyakran a munkába menekülnek. Hasznos lehet számukra, ha valami teljesen új projektbe kezdenek, amely egyúttal valami új születését is szimbolizálja.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Általában nem vesznek el a részletekben a csillagjegy szülöttei, ám szakításkor nem biztos, hogy rossz ötlet megállni, és kicsit szemügyre venni, milyen érzéseket váltott ki belőlük a párkapcsolat vége. A továbblépésben segítheti a Vízöntőket, ha csatlakoznak számukra fontos társadalmi ügyekhez, és mások segítésével teszik hasznossá magukat.

Halak (február 20. – március 20.)

A csillagjegy szülötteinél sosem egyértelmű, mit vált ki belőlük a szakítás. Muszáj átélniük a fájdalmat és meggyászolniuk a kapcsolatot, mielőtt továbblépnének. Számukra is a víz lehet, ami átsegíti őket a legnehezebb pillanatokon, egy forró fürdő nem csak a test, a lélek fájdalmait is képes enyhíteni.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash