Júliusi horoszkóp – 2020

2020. július 01.
A fontos döntéseket még halogasd, de tervezni már elkezdhetsz – ez majdnem minden csillagjegyre érvényes lesz július hónapban.

KOS

Fellobbanások, olykor még hiszti is kísérheti a mindennapjaidat. Uralkodó bolygód, a Mars az érzelmes Halak jegyében jár, így a tettek helyett inkább az ideákat részesíted előnyben. A főnököd időnként elfelejti, hogy mit ígért, de ha figyelmezteted, akkor azt rosszul fogadja – próbálj meg szót érteni vele. A nyár közepén már minden fronton világosabb lesz a kép. Különösen a szerelem, a párkapcsolat területe lehet számodra kedvező.

julius-horoszkop

BIKA

Alaposan fontold meg, hogy kinek mit mondasz. Olyan csattanós választ kaphatsz, hogy hosszú időre megsértődsz. A te születési jegyedre elsősorban a türelem jellemző, ezért most sem érdemes kapkodni. Ami valóban fontos, az megvár. Kiemelkedően élénk lesz a fantáziád. Különösen július közepétől érdemes az új ötleteidet komolyan venned. Például a lakberendezésben is jeleskedhetsz. 

IKREK

Még néhány napig tiéd a pálya, hiszen a Nap a születési jegyedben jár. Élvezd az intellektuális kihívásokat, és ne utasíts el semmilyen felkérést, ahol a tudásodra lehet szükség. A nyári napforduló próbára teheti a türelmedet. Az átlagnál sokkal mozgékonyabb leszel, és mindenfélébe belekapsz. Semmit nem viszel végig. Anyagi területen, ha körültekintő vagy, sokkal több lehet a bevételed, mint amire számítottál.

RÁK

Már csak néhány nap, és kezdődik születésnapod hónapja. Amikor a Nap a Rák jegyébe lép, nemcsak az év, hanem te is egy fontos fordulóponthoz érkezel. A Nap és a számodra olyan fontos Hold együttállása érzékennyé tesz. Elsősorban a párkapcsolatban lehetnek feszültségek. Ezek azonban elillannak, és sokkal több lesz a közös élmény és a közös cél, amelyek összekovácsolnak titeket.

OROSZLÁN

Minden cél elérhető, ha megérted az önfegyelem szükségességét. Az előtted álló néhány hétben ebből a témakörből kaphatsz leckét. Az már csak rajtad múlik, hogy a képzeletbeli vizsgán jeles vagy csak elégséges eredményt tudsz felmutatni. A néhány nap múlva bekövetkező Nap és Hold együttállás számodra is kihívást tartogat. Te a Nap gyermeke vagy, így a gondolkodásmódod kerülhet a fókuszba.

SZŰZ

Hivatásod területén feszültebb, de egyben pezsgőbb is lesz a helyzet, mint általában. Nagy szükség lesz a tervezőképességedre. Ne hagyd, hogy mások türelmetlensége vagy túlzott optimizmusa tévútra vezessen. Saját intelligenciád és gyakorlati érzéked meghozza a kívánt eredményt. Támogatásra találsz a baráti körödben. Párkapcsolatban fontos a higgadt kommunikáció: előbb számolj háromig, csak utána szólalj meg.

Olvastad már?

MÉRLEG

Egész nyáron rajtad a világ szeme. Legalábbis nagyon sok nyilvános eseményen vehetsz részt, vagy olyasmivel foglalkozhatsz, ami nem marad a négy fal között. Párkapcsolati téren lehet néhány túlbuzgó vagy elhamarkodott lépésed, de szerencsére az idő neked dolgozik. A munkahelyeden beindul a helyezkedés, szerencsére a te pozíciód stabil, így csak szemlélődsz.

SKORPIÓ

A születési jegyed hagyományos ura a Mars, most kezébe is ragadja az irányítást. A szerelem és annak minden velejárója lesz számodra a legfontosabb. Hatalmas a vonzerőd. Főleg a nyár közepe hozhat új, romantikus kalandokat, esetleg olyan kapcsolatot is, ami hosszú távra kihat. Feltehetően megnyílik előtted az út, ha külföldre készülsz. Nem lesz egyszerű, de ha sikerül, emlékezetes marad.

NYILAS

Építkezésről szól a nyár. Az emberi kapcsolatokban, a hivatásban és a magánéletben is jelentős szerepet kap a kommunikáció, az egymás felé fordulás. Személyiséged pedig épül. Egyre szebb és jobb tulajdonságokkal gazdagodsz. Persze csak akkor, ha nem téveszted el az irányt. A nyári napforduló a túlzott aktivitást visszaszoríthatja. Itt az idő és az alkalom, hogy magadba mélyedj, és terveket szőj.

BAK

A Zodiákus jegyek sorából te vagy az, akinek legnagyobb a magányt tűrő képessége. Szívesen dolgozol egyedül, éppen ezért képes vagy arra is, hogy a vezető pozícióval együtt járó, magányos döntési helyzeteket is jól kezeld. Az elkövetkező hetekben a legfontosabb, hogy elfogadd a mások nyújtotta baráti jobbot. Sok értékes kapcsolatot építhetsz, amelyek hamarosan kamatozni fognak.

VÍZÖNTŐ

Soha ne vedd komolyan, ha valamelyik kolléga megjegyzésekkel illet. Mindig nézd meg, hogy kitől érkezik a vélemény. Sokan vannak jelenleg, akik alig várják, hogy meglássák a szemedben a sértettséget. Ha kreatív területen dolgozol, sok sikert tartogat számodra a nyár. Otthonodban is várnak feladatok, mégpedig, hogy lehetőséged szerint egy kicsit átrendezd, vagy más módon csinosítsd.

HALAK

Uralkodó bolygód, a Neptunusz egy nagyon lassú égitest. Évekig tartózkodik a születési jegyedben. Ennek ellenér nem lesznek unalmasak a napjaid, hiszen most éppen a jóval gyorsabb Mars érte utol, és teszi izgalmassá a napjaidat. Szívedet pedig megtölti erős érzelmekkel. Társasági életed is végre megélénkülhet, bár itt nem árt az óvatosság. Nem mindenki barát, aki annak nevezi magát.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!