Mit hoz a nyári napforduló a csillagjegyeknek a szerelemben?

2020. június 11.
A nyári napforduló az év leghosszabb napja, ezen a napon bukik alá a látóhatáron legkésőbb a Nap az északi féltekén. Különleges időpont ez az asztrológiában is, amely hatással van az egyes csillagjegyek életére, így a párkapcsolataira is.

A nyári napforduló június 21-én lesz, a Nap ekkor lép be a Rák jegyébe, ami az asztrológia szerint hatással van az egyes csillagjegyek otthonára, érzelmeire és párkapcsolatára. Már a régi, ókori civilizációk is a nyár beköszöntével, az örömmel és az élvezetekkel azonosították a nyári napfordulót, az ezt ünneplő hagyományok pedig még ma is velünk élnek, gondoljunk csak Szent Iván éjszakájának szokásaira. Érdemes megnézni tehát, hogy mit tartogat az egyes csillagjegyek szerelmi élete szempontjából a nyári napforduló.

Kos (március 21. – április 19.)

A csillagjegy szülöttei könnyebben lépnek a párkapcsolatuk következő lépcsőfokára az évnek ebben az időszakában. Úgy érezhetik a Kosok, hogy ez a tökéletes időpont érzelmeik kifejezésére, a megnyílásra. Ez az az időszak tehát, amikor nagy beszélgetésket folytathatnak jövőjükről, a kapcsolatuk irányáról. Ha mindketten megnyílnak, sokkal könnyebben építhetik tovább a párkapcsolatot. 

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák úgy érezhetik, hogy egy kicsit nagyobb térre van szükségük, szeretnének a nyár beköszöntével magukra koncentrálni. A nagyobb távolság még jót is tehet saját maguknak, a párjaiknak és a kapcsolatuknak is, így legyenek őszinték a csillagjegy szülöttei, és mondják el nyíltan, mire van szükségük. Mindenki számára jó, ha a Bikák megtalálják a békéjüket céljaikat beteljesítve.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A csillagjegy szülöttei úgy érezhetik a nyári napforduló környékén, hogy nincs szerencséjük a szerelemben, még akkor is, ha úgy tűni, hogy rendben van minden. Ne hagyják, hogy emiatt az érzés miatt megelégedjenek a kevesebbel, ne adják fel a keresést.

Olvastad már?

Rák (június 21. – július 22.)

Nem meglepő, hogy a Rákok számára ez az időszak csupa jókedv és boldogság. Remek alkalom számukra, hogy játékosságot vigyenek párkapcsolatukba, apró meglepetésekkel kényeztessék párjukat. Sokkal vidámabban láthatják az életet a csillagjegy szülöttei, mint máskor, így élvezzék ki a nyári napforduló idejét. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ha a csillagjegy szülöttei éppen párt keresnek a nyári napforduló idején, könnyen lehet, hogy ebben az időszakban lép be az életükbe az a személy, akitől eláll a lélegzetük. Ha párkapcsolatban élnek, remek időpont számukra, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat. Ám bárhogy legyen is, az biztos, hogy az Oroszlánok rendkívül romantikus, szenvedélyes hangulatban vannak ilyenkor, ugyanakkor sokkal sérülékenyebbek és érzékenyebbek lehetnek, mint máskor. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzeknek nehéz lehet párjuk szemébe nézni bizonyos helyzetekben. Bár máskor nyíltan és őszintén kommunikálnak, kiállnak a véleményükért, most nehezen viselik a konfliktusokat, és inkább kerülik a kellemetlen szituációkat. Békével és kedvességgel szeretnék inkább elsimítani a nézetkülönbségeket.  

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A csillagjegy szülöttei számára ez a remek alkalom, hogy felvállalják érzéseiket egy másik ember előtt. Bár félhetnek, hogy visszaélnek vele, ha nyíltan kimondják, mit éreznek a másik iránt, ám emberismeretük nem hagyja cserben a Mérlegeket.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A komoly beszélgetések idejéhez érkezett az esztendő a Skorpiók számára. Mivel el nem kerülhetik, jobb, ha nem köntörfalaznak tovább. Bármiről is legyen szó, a párjuk szeretettel és megértéssel fogadja majd. Jó esély van rá, hogy most inkább erősödik a kötődésük egymás iránt, minthogy lyukakat üssön kapcsolatukon a probléma.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A csillagjegy szülöttei, ahogy mindig, most is a céljaik elérésén dolgoznak teljes erőbedobással, ám a nyár remek alkalom számukra is, hogy szünetet tartsanak. Itt az idő, hogy kicsit elfelejtsék a karrierjüket, és a párkapcsolatukkal foglalkozzanak. Hívják fel a régi barátaikat, és mutassák ki, mennyire törődnek velük. 

Bak (december 22. – január 19.)

A csillagjegy szülöttei sokkal flörtölősebb és kezdeményezőbb hangulatban lehetnek, mint általában. Ezzel sokat lendíthetnek előre párkapcsolatukon is, gyorsabban érhetik el a következő lépcsőfokot, mint egyébként. Figyeljenek azonban rá a Bakok, hogy ne helyezzenek nyomást a partnerükre, hagyják, hogy természetesen alakuljanak a dolgok.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő érzelmei sokkal kuszábbak lehetnek a nyári napforduló idején, mint egyébként. Nehéz lehet szavakba öntenie és kifejeznie párja felé, mit érez, mit gondol, még akkor is, ha belül pontosan tudja, mi a helyzet. Bízzanak benne a csillagjegy szülöttei, hogy párjuk jobban megérti őket, mint gondolnák, így a megnyílásra tett bármilyen apró gesztus elég lehet. 

Halak (február 19. – március 20.)

Rendkívül érzékeny csillagjegyről lévén szó, a Halakat idegességgel töltheti el ez az időszak. Próbálják meg ezt a feszültséget izgalmas várakozássá alakítani magukban, hiszen csak rajtuk múlik, milyen felfogással állnak hozzá az adódó helyzethez. Nagy előnyük származhat belőle, ha megpróbálják az elkövetkező időszak jó oldalát nézni, és bízni abban, hogy minden jól alakul a párkapcsolatukban is.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash