Melyik csillagjegyek találhatnak párt legsikeresebben online?

2020. június 07.
Vannak csillagjegyek, akiktől az igaz szerelem lehet, hogy csupán néhány kattintásnyira van. Míg sokan gondolkodás nélkül húzzák jobbra vagy balra a profilokat, és csak gyűlnek náluk az olvasatlan üzenetek, más csillagjegyeknek kifejezetten előnyös az ismerkedésnek ezen formája.

Mindannyian tanulhatunk azoktól a csillagjegyektől, akik remekül használják a virtuális világ adta lehetőségeket a randizásban is. De kik azok, akik a legsikeresebbek lehetnek az online párkeresésben?

1. Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák egyszerűen kivirulnak, ha a saját, biztonságos környezetükben lehetnek. Ez azt jelenti, hogy otthonról ismerkedni a tökéletes forgatókönyv számukra. Sokkal könnyebb számukra megnyílni és önmagukat adni úgy, ha ehhez nem is kell elhagyniuk a lakást. Földjegyként nagyon fontos számukra a stabilitás, így hosszas levelezést követően érezhetik annyira biztonságosnak a helyzetet, hogy beleegyezzenek a személyes találkozóba.

A csillagjegy szülöttei az online párkeresés során is képesek teljes figyelmükkel a másik felé fordulni, nem hagyják olvasatlanul órákig az üzeneteket, és nem néznek tévét a videohívások alatt titokban. A Bikák emellett egyenesek és őszinték, gyorsan kiismerik az embereket, ami különösen hasznos tulajdonság az online ismerkedésnél. Nem félnek tőle, hogy elköszönjenek, ha úgy érzik, hogy csak az idejüket pazarolják valakire.

2. Ikrek (május 21. – június 20.)

A csillagjegy szülöttei remekül értenek a kommunikációhoz és ahhoz, hogyan maradjanak érdekesek mások számára – akár online, akár a való életben. Könnyen ráhangolódnak a másik ember hullámhosszára, ami azt jelenti, hogy könnyedén lubickolnak a virtuális ismerkedés világában is. Mivel az Ikrek érdeklődése könnyen tovaszállhat, így számákra a nagy távolság a másik embertől a kapcsolat kibontakozásának buktatója is lehet egyben.

3. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A tűzjegyek imádnak flörtölni, aminek a távolság sem állhat az útjába. Az Oroszlánok elég magabiztosak ahhoz, hogy eligazodjanak az online ismerkedés útvesztőiben. Ők a nyitómondatok nagymesterei, mindig van a tarsolyukban olyan indítás, amire garantáltan válaszol a címzett. A csillagjegy szülöttei valószínűleg nem is egyetlen randioldalon vadásznak, az Oroszlánok gyakran tartanak több vasat is a tűzbe egy időben.

Olvastad már?

4. Bak (december 22. – január 19.)

Legyen szó tanulásról, munkáról vagy szerelemről, a Bakok száztíz százalékot akarnak nyújtani. Pontosan tudják, hogy a jól működő párkapcsolat rengeteg befektetett munkát igényel, és ők sosem riadnak vissza a kihívásoktól. A csillagjegy szülöttei remek hallgatóságok, mindig odafigyelnek a másik problémáira és jó tanácsokat adnak. A spontaneitás a gyenge pontjuk, a Bakok nem szeretik a spontán és váratlan videohívásokat, szeretnek felkészülni, mint egy igazi randira.

5. Halak (február 19. – március 20.)

A Halak imádják a románcokat. Még fizikai kontaktus nélkül is, hiszen a spirituális, érzékeny oldaluk akár a képernyőn keresztül is képes beleszeretni valakibe. Odafigyelnek a másik emberre, törődnek a másikkal és nagyon empatikusak. Emellett a csillagjegy szülöttei nagyon kreatívak, képesek gyertyafényes randivá alakítani egy videohívást is.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash