Októberi horoszkóp – 2020

2020. október 01.
Hullámzó hangulat jellemzi a hónapot, de a kezdeményezések pozitív irányba visznek.

KOS

Ennek a hónapnak az egyik legfontosabb mozgatórugója vagy. Szenvedélyesen vágsz bele mindenbe, elsősorban önálló kezdeményezésekre gondolj. Uralkodó bolygód, a Mars még egy darabig a születési jegyedben jár, ami nyomatékot és óriási energiát ad minden cselekedetedhez. Hivatásodban, ha akarod, ha nem, előrelépés közeleg. Olyan helyzet áll elő, amelyben nálad van a megoldás kulcsa.

horoszkop-oktober-2020

BIKA

Hivatalos, esetenként jogi ügyeket kell megoldanod. Szerencsére a kitartás soha nem esetet nehezedre. Erre a tulajdonságodra most nagy szükséged lesz. Alaposan ismerd meg a lehetőségeket, az új szabályokat. Igaz, hogy számodra minden újdonság egyenlő egy veszélyhelyzettel, de hidd el, ha odafigyelsz, semmi baj nem érhet. A családi kapcsolatokban romantikus időszak vár.

IKREK

Igazán szerelmes heteknek nézel elébe, néha túl is lőhetsz a célon. A szenvedély és az intellektus verseng egymással. Kizárólag olyan partnerrel tudod jól megérteni magad, aki a szellemi igényeidnek is megfelel. A Hold a Nyilas jegyében halad a hónap elején, ez a pozíció pedig megzavarhatja a tartós kapcsolatokat. Új kihívásokat keresel. Ennek a társad nem nagyon örül, ám néhány nap után teljes lesz a béke.

RÁK

A Vénuszról a legtöbb embernek a szerelem jut eszébe. Ám az asztrológia a megszerezhető és az elkölthető pénzt is a fennhatósága alá sorolja. Ebben a hónapban egy ritka bolygókapcsolat a pénzügyeidre helyezi a hangsúlyt. Az említett Vénusz nagyvonalúvá tesz. Olyan szituációt élhetsz meg, amelyben a céltudat és a remény egymást segítik, valamint az anyagi helyzetedet javítják.

OROSZLÁN
A Vénusz a születési jegyedben jár, romantikus hangulatba kerülsz. Ez persze könnyelművé is tesz. A legkisebb kedvességet is hatalmas bóknak hiszed, és ennek bűvkörében élsz. Fantasztikus vonzerővel rendelkezel. Ebben az időszakban szinte semmit sem tagadsz meg magadtól: vásárolsz, ruhákra és ékszerekre költesz. Időnként tedd jól zárható helyre a bankkártyádat.

Olvastad már?

SZŰZ

Elsősorban az otthonodban és a párkapcsolatban történhetnek események, visszatérhetnek a korábban már ismert témák. Az égitestek lehetőséget adnak, hogy ha valamit eddig nem sikerült befejezned, végigvinned, most módod lesz újból nekiveselkedni. Uralkodó bolygód, a Merkúr éppen a Mérleg jegyében halad, ez pedig leginkább az anyagiak és a kommunikáció területére hat. Kissé lelassít.

MÉRLEG

Ebben a hónapban te vagy az ünnepelt. A Napot semmi nem zavarja meg, hogy kiegyensúlyozottá, tapintatossá, romantikussá tegyen. Akadályok nélkül élheted meg a születési jegyedre jellemző legszebb tulajdonságokat. Otthonodban, a családtagokkal lesz a legtöbb dolgod. Bármilyen kihívás ér, találékonyan oldod meg. Reménnyel telve nézel a jövő felé.

SKORPIÓ

Továbbra is jól építed a kapcsolataidat. A Skorpió havában született ember a legtöbb esetben képes maga köré gyűjteni másokat. Te is pont ilyen vagy. Olyan ellenállhatatlan bűverővel rendelkezel, amely megkönnyíti a társasági életedet. Egy titkos rajongó is felbukkanhat, de szinte biztos, hogy nem derül fény a kilétére. Neked persze jó lehetőség egy kis nyomozásra, és a hiúságodat is legyezgeti a siker.

NYILAS

Izgalmas szellemi kihívást tartogat számodra a hónap eleje. Óriási optimizmussal kezeled a pénzügyeidet, ám egy kicsit érdemes lenne visszafogni magadat. Az anyagi javak területét a horoszkópodban most három, a sorsot erősen befolyásoló égitest szállta meg. Már néhány hónapja érezhetted a nevelő hatásukat. Most minden esemény olyan, mintha a korábbiak ismétlőjelbe kerültek volna. Legyél megfontolt.

BAK

A sok befektetett munka most térül meg. Bármivel foglalkozol, kitisztul a kép. A kötelességtudatod és a kissé borúlátó hangulatod általában nem engedi, hogy felszabadultan örülj, de hidd el, ez már másképpen lesz. Tartsd nyitva a szemed, és meglátod, az élet több területén is felcsillan a fény. Születési jegyed a benne tartózkodó több égitest hatására központi szerepet kap.

VÍZÖNTŐ

Kommunikációs gondjaid adódhatnak, mivel makacsul ragaszkodsz a nézeteidhez. Pedig ha kicsit is rugalmasabb lennél, különösen a főnököddel szemben, a helyzet egyszerűbb lenne. Az Oroszlán jegyében járó Vénusz pontosan a születési jegyeddel szemben mosolyog rád, és sok kellemes napot ad a párkapcsolatodban. Ne lepődj meg, ha a társad néhány dolgot nem beszél meg veled. Kímélni szeretne.

HALAK

Olyan, munkával kapcsolatos ajánlatot kaphatsz, amelyet képtelen vagy visszautasítani. Derűlátó leszel. Nem létezik, hogy bármi is beárnyékolja a jó hangulatodat. Tele vagy tervekkel. Remélhetőleg ezek nem csak tervek – legalább néhány megvalósul. Ügyelj arra, hogy ne vállald túl magadat. Ha buzog benned az energia, inkább keress lazításként valamilyen sportot. Abból baj sosem lehet.

szerző: Molnár Éva asztrológus fotó: Getty Images

Olvass tovább!