Novemberi horoszkóp – 2020

2020. november 01.
Érzékenység, vonzerő és kutatószellem jellemzi a hónapot.

KOS

Megsokszorozódnak a feladataid. Aki Kosnak született, minél több kihívással találja szembe magát, annál élénkebbé válik. Rád is ez lesz jellemző. Esetenként elveted a sulykot, és mértéket nem ismerve veted bele magad a munkába. Igazi versenyzőként csak a cél lebeg a szemed előtt. Ismerősökkel, munkatársakkal őrizd meg a jó viszonyt. Vedd figyelembe mások igényeit is.

BIKA

Bánj óvatosan a párkapcsolatoddal. Változó hangulatod, következetlenséged felboríthatja az egyensúlyt. Próbáld vita nélkül megoldani a közös dolgokat. A pénzügyek területén legyél megfontolt, megnövekedhetnek a költségeid. Egy külső személy nyomására olyan dologra adsz ki pénzt, ami sokba kerül, és egyáltalán nincs rá szükséged.

november-horoszkop-2020

IKREK

Párkapcsolatban és minden egyéb, érzelmileg vezérelt helyzetben nem bírsz magaddal. Túl sokat követelsz, és szinte állandóan kritizálsz. Az Ikrek jegyében születettek erős kommunikációs készséggel rendelkeznek. Szerencsésebb lenne, ha ennek a tulajdonságnak inkább a pozitív oldalát csillogtatnád meg. Otthonodban szükség lehet némi beruházásra, erre készülj.

RÁK

Ennek a hónapnak te lehetsz az egyik nyertese. Őszintén, egyszerűen közeledsz mások felé. Ennek a stílusnak különösen akkor veszed hasznát, ha van valaki az életedben, aki nagyon fontos, de eddig nem nagyon merted ezt a tudtára adni. Mindig az egyenes a legrövidebb út, és ez most is bejön majd. Külső megítélésed egyre jobb. Most olyanok is elismernek, akiknek eddig fenntartásai voltak.

OROSZLÁN

A hivatás és otthon között feszül a húr. Talán egy új felkérés az, ami sokat elvesz a szeretteiddel együtt tölthető idődből. Élvezed, ha magasabb pozícióba kerülsz, és azt hiszed, te mindenre képes vagy. Keresd meg az egyensúlyt a szakmai dicsőség és a családi tűzhely melege között. Okos, megfontolt döntéseidet látva fordulhat a kocka, és akár még rokoni tanácsokra is számíthatsz.

SZŰZ

Uralkodó bolygód, a Merkúr jelenleg a Skorpió jegyében halad. Számodra ez sok lehetőséget tartogat, különösen akkor, ha feltett szándékod távolabbi, valószínűleg még soha nem látott rokonok felkutatása. Pontos, precíz gondolkodásoddal terveket dolgozol ki. Aprólékos kutatással töltöd az idődet. Egyéb esetben pedig egy kedves, szimpatikus személy bukkanhat fel az életedben, akivel sok közös vonásotok van.

MÉRLEG

A pénz kerül a középpontba. Lehet szó meggondolatlan költekezésről, esetleg arról, hogy ellopnak tőled valamennyit. Mindenképpen érdemes költségvetést készítened a hónap elején, és a váratlan kiadásokra félretenni legalább egy kisebb összeget. Családi események is várhatóak. Igyekszel mindenhol és mindenkinek eleget tenni. Ez ugyan fárasztó, de a kedvező fogadtatás és a sok szeretet mindenért kárpótol.

Olvastad?

SKORPIÓ

A Nap és a Merkúr kart karba öltve halad a születési jegyedben. Kíváncsivá tesznek, érdekesebbé alakítják a napjaidat. Nincs is másra szüksége egy születésnaposnak. Sokan köszöntenek majd. Elképzelhetően olyanok is előkerülnek, akiket hónapok, esetleg évek óta nem láttál. Társasági eseményekben sem lesz hiány. A párkapcsolatodban néha előfordulhatnak viták, ennek elsősorban a partnered az oka.

NYILAS

Ne érjen meglepetésként, ha a munkahelyeden alakul ki flörtszituáció, esetleg még annál is több. Tartós kapcsolatok esetében azonban előfordulhatnak parázsviták. Az ok leginkább a pénz. Nehezen viseled, ha nem nálad van a kassza kulcsa. A nézeteltérések elsimítására keress indokot az ünneplésre. Készíts finom ebédet vagy vacsorát a nagy napra, és máris szent a béke.

BAK

Négy égitest tartózkodik egyszerre a születési jegyedben. Ezek sorából a Hold egy-két nap alatt odébb áll, addig azonban jótékony hatást vált ki. Higgadt, nyugodt leszel, semmivel nem lehet kihozni a sodrodból. Bármilyen külföldi ismeretséged vagy külfölddel kapcsolatos dolgod van, az most olajozottan halad. Érdemes a kreativitásra is koncentrálni. Ami ma még ötlet, holnap valósággá válik.

VÍZÖNTŐ

A főnököddel nem felhőtlen a viszonyod. Túlságosan irányít, és elképzelhető, hogy még a szabadidődben is rád telepszik. Te, aki a legfüggetlenebb vagy az összes csillagjegy közül, ezt nagyon nehezen viseled. Itt az idő, hogy kinyilvánítsd a véleményedet. A Kosban járó Mars a kommunikációdat határozottá, egyértelművé teszi. Bizalmadba ne fogadj senkit – kivétel a párodat, aki ellenben mindenben segít.

HALAK

Igazán kedvező helyzeteket tartogatnak számodra a csillagok. Az együttérzés és a szeretet a legfőbb mozgatód. Elsősorban a barátaid számíthatnak rád, de pár új ismerőst is utadba sodorhat az élet. Elsőre talán nem is érted, mi vonz hozzájuk, de felébred benned a kíváncsiság, és egyre jobban élvezed az új kapcsolatokat. Költségvetésedet néhány kiadás megtépázhatja, de a jó hangulat kárpótol.

Szerző: Molnár Éva asztrológus
Fotó: Unsplash

Olvastad már?