Ezt változtasd meg legközelebb a hajadon a csillagjegyed szerint!

2020. október 21.
Ha kétségeink támadnak, nyugodtan fordulhatunk tanácsért a csillagokhoz! Kevés dolog okoz több fejtörést, mint az, hogy milyen frizurát vágassunk legközelebb, vagy éppen hogyan frissíthetnénk fel jól bevált hajviseletünket. A csillagjegyünk segít eldönteni, mit kérjünk legközelebb a fodrásznál.

Bizonytalanság és nehéz döntések idején gyakran fordulnak az emberek tanácsért az asztrológiához. Bár nem életbe, hanem inkább hajba vágó kérdés, de a csillagjegyünk segíthet abban is, hogy könnyebben kitaláljuk, milyen változtatásokat kérjük frizuránkon legközelebb a fodrásznál.

Kos: válts vörösre

Vitán felül a legtüzesebb csillagjegy a Kos. Mindig tudja, hogyan irányítsa magára a figyelmet, ez lobogó vörös hajjal még sikeresebb lehet. Legyen sötét, gazdag gránit vagy élénk rezes árnyalat, a csillagjegy szülöttei közül mindenki megtalálhatja a hozzá illő vöröset. 

Bika: a modern bozont

Bár két lábbal a földön állnak, a luxust és kényelmet mindennél jobban szeretik a csillagjegy szülöttei. A Bikák ízig vérig érzéki teremtések, akikhez egy kócos, modern, bozontos haj illik legjobban, amivel kicsit mindig úgy festenek, mintha épp most keltek volna ki az ágyból, kicsit a rock’n’roll életérzést adja vissza, ugyanakkor a spontán és mindenféle mesterkéltségtől mentes stílus rajtuk kifejezetten elegáns és karakteres. 

Ikrek: függönyfrufru

Az Ikrek számára a változatosság a legfontosabb az életben, így a frizurában is. A függönyfrufruban pedig pont az a csodálatos, hogy kedvük és hangulatuk szerint alakíthatják a csillagjegy szülöttei: oldalra fésülve, francia lány stílusban vagy éppen kócosan összeborzolva is egyaránt remekül passzol az Ikrek személyiségéhez.

Olvastad már?

Rák: természetesség mindenekfelett

View this post on Instagram

M O N D A Y H O N E S T Y T I M E I recently started my product business, it's been a crazy couple of months and it is finally catching up to me. I delayed the launch of my products countless times, I was knocked down and I got back up. I found a date for my launch finally and I had to postpone, I've cried and screamed because of it. When I realized that I had no money to purchase my stickers for my jars, it broke my heart. I remember @itscaleb_dr telling me we'll make a plan. What other entrepreneurs fail to tell you about starting a business is that, it's tough, it will break you down and once you get up, it will break you down again. And it's hard when you don't have the support you need, not just for your business, for your soul. I finally understand why local businesses charge so much, it isn't for the products it's for their health, their self confidence that has been broken down and their spirit that has been dragged through the mud. The photo you see is not the business owner you know , in fact it's a facade. Here's why local businesses need your support! Captured by @itscaleb_dr

A post shared by _kaylindelcarme (@_kaylindelcarme) on

A hűséges és mélyérzésű Rákok mindig elfogadnak másokat olyannak, amilyenek, ám saját magukkal szemben gyakran nem ilyen elnézőek, és nem engedik meg, hogy valódi személyiségük és természetes valójuk szabadon tündököljön. Mindegy, hogy göndör, hullámos vagy éppen egyenes, viseljék természetesen hajukat a csillagjegy szülöttei, és arra kérjenek tanácsot fodrászuktól, milyen hajápolási rutinnal emelhetik ki saját adottságaikat leginkább. 

Oroszlán: látványos hajzuhatag

Az Oroszlán életfilozófiája – mindent vagy semmit – abszolút érvényes a frizuraválasztásaira is. Bombasztikus méretűre szárított sörénnyel garantált a csillagjegy szülötteinek drámai belépője, ráadásul otthon is könnyen újra elkészíthetik a hatalmas volumenű frizurát.

Szűz: minden hajszál a helyén

A perfekcionista Szüzek bár nem akarnak feltétlenül a figyelem középpontjába kerülni, azt viszont elvárják, hogy észrevegyék, mennyi befektetett energia van munkájuk végeredményében. Vagy éppen frizurájukban. Az ő fodrászuknak – legyen szó bármilyen fazonról – az a legfőbb feladata, hogy minden tincs és hajszál tökéletesen a helyén legyen a végén.

Mérleg: vállig érő bob

View this post on Instagram

We can’t get enough of this lived in bob haircut! ✨ Swipe to see before hair and the side! 👉 Cut + Style by @raularaujohair created this lived in lob with movement inspired by the @curatedcutting with @anhcotran on beauty @bbbbbailey Color by our Balayage Specialist @natalieprivesalonorlando Photo @jessiedeexx ••• #Oribe #OribeObsessed #Orlando #OrlandoFlorida #OrlandoFl #CentralFlorida #WinterParkFl #ManeAddicts #ModernSalon #AmericanSalon #BehindTheChair #HairBrained #HairGoals #CraftHairDresser #EffortlessHair #LivedInHair #LivedInColor #CuratedCutting #NuWave #LivedInWaves #Lob #orlandobalayage #balayageorlando #longbob #orlandohairsalon #lobhaircut #longbobhair #winterparkhairsalon #winterparksalon

A post shared by Orlando's Best Hair Salon (@privesalon_orlando) on

Imádják a különböző szépségápolási trükköket, praktikákat és termékeket, a Mérlegek mégis nehezen döntenek. A vállig érő bob fazon azért remek választás számukra, mert ha akarják, összekötik, ha akarják, kiegyenesítik vagy éppen hullámos alkalmi frizurát varázsolhatnak belőle. És ha egyik sem válik be, csak felkötik kontyba, és már indulhatnak is.

Skorpió: klasszikus hollywoodi hullámok

A legszexibb csillagjegynek a Skorpiót tartják. Hírnevéhez nagyban hozzájárul titokzatossága és az őt körüllengő érzékiség. Ha hosszú hajuk van, tökéletesen illik ehhez a személyiséghez a lágy hullámokban leomló haj, amelyet akár egyik vállukra húzhatjnak a még drámaibb hatás érdekében –pont, mint a régi hollywoodi dívák. 

Nyilas: kontrasztos festés borz módra

A kalandvágyó és társasági életet mindenek felett imádó Nyilasok nem állnak meg a hétköznapi, kispolgári frizuráknál. Festessenek fekete-fehér kontrasztos hajat, amelyet a borzok bundája ihletett. Biztos, hogy minden szem feléjük fordul, amit a csillagjegy szülöttei cseppet sem bánnak.

Bak: finom ombré

Gyakorlatias, kötelességtudó csillgjegy a Bak, gyakran fél a változástól és a változtatástól. Egy olyan apró lépés a frizuráján, mint az ombré festés, pont belefér a csillagjegy szülötteinek mércéjébe is, és bármilyen apró is a változtatás, ahhoz pont elég, hogy kiemelje a hajuk természetes tónusait és ragyogását. 

Vízöntő: kusza bob

Független és öntörvényű csillagjegy a Vízöntő, aki nem szeret sokat vacakolni a hajával sem. Nincs más hátra, mint hogy levágassa haját a világ legkönnyebben kezelhető frizurájára: a bobra. Ha a vágás a Vízöntők hajának természetes adottságaihoz igazodik, nem igényel sok munkát, egy gyors mosás és szárítás után már haladhatnak is tovább. 

Halak: mézes karamella haj

A szívük mélyéig álmodozó Halak számára a legtökéletesebb hajszín a szintén álomszép mézes karamella. A gazdag barna alapszínbe vegyülő karamellás és kávés árnyalatok olyanná varázsolják a csillagjegy szülötteinek haját, mintha a nap szívta volna ki a tengerparti nyaraláson. Meseszép.

Olvass tovább!

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Unsplash