Ez az 5 legerősebb csillagjegy az asztrológia szerint

2020. október 25.
Az erő annyi mindent jelenthet, és mindenkinek mást. A legtöbbször azonban attól függően tartunk valakit erős személyiségnek, milyen és mekkora hatással van másokra jelenléte. A csillagjegyünk sokat elárulhat arról, mi is az erőteljes személyiségű, karizmatikus emberek közé tartozunk-e.

A Földön több mint 7 milliárd ember él, így nem lehet általánosítani, igazságtalan is lenne. Még ha a csillagjegyünk alapján nem is tartozunk azok közé, akiket erős személyiségnek tartanak, az önkontrollunk, fizikai képességeink sorolhatnak minket az erős emberek közé. A társadalmi érdekérvényesítő képesség és az, hogy másokra milyen hatással van valaki, csak két dolog azok közül, amelyek miatt erősnek tartunk valakit. De miért pont az alábbi öt csillagjegyet tekinti az asztrológia a legerősebb öt jegynek?

5-eros-csillagjegy-asztrologia

1. Bika (április 20. – május 20.)

A Bika számos olyan személyiségjeggyel rendelkezik – türelem, gyakorlatias gondolkozás, megbízhatóság, elszántság és felelősségtudat –, amelyek rendkívül erőssé teszi. Ez az ideális személyiségtípus ahhoz, hogy valaki elég erős legyen ahhoz, hogy keresztülsétáljon az élet minden nehézségén úgy, hogy közben megőrzi szilárd lelki békéjét és egészségét. Mindegy, hogy munkáról, baráti társaságról van szó, ha a csillagjegy szülöttei besétálnak a terembe, érezni az erőt, ami belőlük árad. Ez jó szolgálatot tesz számukra mind a karrierben, mind a magánéletben: sziklaszilárdan képesek állni a viharokat minden helyzetben, ebből pedig a körülöttük élők is erőt meríthetnek.

2. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok domináns, ugyanakkor bonyolult személyiségű emberek, ám erejük leginkább a személyes kapcsolataikban mutatkozik meg. Ahhoz nem fér kétség, hogy a csillagjegy szülöttei időnként arrogánsak, ám ezt az okozza, hogy született vezetőként nagy hatással és befolyással vannak az emberekre. Tudják, hogyan ragadják meg az irányítást, és érvényesüljenek. Ezt az erőt pedig nem félnek használni. Az egyetlen veszély, hogy ne essenek át a ló másik oldalára, és ne éljenek vissza vele.

Olvastad már?

3. Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedélye és remek vezetői képességei teszik a Skorpiót erős csillagjeggyé, rögtön a Bika és az Oroszlán után. Elszánt és mindenre képes természete nagy esély ad számára, hogy a karrierjében érvényesítse ezt az erőt. Mivel a bátorság és a konokság általában senkinek sem fáj, a Skorpiók a bonyolult kihívásokkal is hatékonyan tudnak boldogulni.

4. Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok optimista, idealista és lelkes emberek, mindezt remek humorérzékkel és hatalmas adag lelki erővel párosítják. Nincs még egy olyan csillagjegy, amely olyan stabil és erős lenne érzelmileg, mint ő. Ugyanakkor bármit megtennének, hogy elérjék céljaikat, nem számít, milyen nehezek vagy milyen távoliak. Végigküzdik magukat az akadályokon, és sosem adják fel. Ez újabb bizonysága annak, milyen lelki erővel rendelkeznek a csillagjegy szülöttei.

5. Bak (december 22. – január 19.)

Az ötödik legerősebb csillagjegy a Bak. Ezt a kitüntetett helyet remek önkontrolljának és céltudatosságának köszönheti. Senki sem ismeri önmagát jobban a csillagjegy szülötteinél, ami nagy fegyvertény az ember kezében. A testi egészségüket is a Bakok őrzik meg legjobban, mivel nem rémülnek meg a szigorú diétáktól vagy edzéstervektől sem. Akaraterejük átlendíti őket a nehézségeken.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash