Ezekben lehetetlen átverni az egyes csillagjegyeket

2020. október 30.
Nem létezik olyan, hogy valaki tökéletesen és teljesen naiv. Mindenkinek van valami, amiben kételkedik. Lehet, hogy arra vagy kihegyezve, ha valami túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen? Vagy a logikai bukfencek tűnnek fel? Egy egészséges adag szkepticizmus fontos, hogy ne verjenek át úton-útfélen. A csillagjegyek között is megvannak azok, akiket szinte lehetetlen becsapni, mert mindig, mindenben kételkednek.

Nem szabad mindig mindent elhinni csak azért, mert valaki más azt mondja, hogy az igaz. Fontos, hogy meglegyen bennünk az egészséges mértékű kételkedés, hogy ne éljenek vissza jólelkűségünkkel. A csillagjegyek között is megtalálhatók azok, akik természetüknél fogva mindig és mindenben kételkednek, míg a Zodiákus másik végén lévők jobban hajlanak arra, hogy higgyenek másoknak, akár bizonyítékok nélkül is. 

csillagjegy-szkeptikus-horoszkop-zodiakus-asztrologia

Kos (március 21. – április 19.)

A Kosoknak leginkább a vallással és vallásossággal kapcsolatban vannak kétségeik. Ez nem azt jelenti, hogy nem hisznek, ám nem egy csoportban vagy szervezett egyházban, hanem az egyén erejében. A szabad akaratban, önmeghatározásban, és hitüket inkább saját magukba helyezik. A csillagjegy szülöttei megkérdőjelezik a hatalmat, különösen az egyházi méltóságokét. Nehéz számukra csak azért hinni, mert valaki azt mondja nekik, hogy kellene, sőt, azt is előírja, hogyan. 

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák mindenben kételkednek, ami nem kézzel fogható, hiszen két lábbal a földön járnak. Nem hisznek az asztrológiában sem, hiszen nem látták bizonyítékát a két szemükkel, és nem fogták a kezükbe. Szerintük az egész horoszkóp csak mese. Hiába csodálkozik rá egy Bika, ha a kezébe adják tűpontos jellemzését, a heti horoszkópnak továbbra sem hiszi el egyetlen szavát sem. 

Ikrek (május 21. – június 20.)

A csillagjegy szülöttei leginkább a politikusokban és a politikában kételkednek. Nehezen hiszik el, hogy betartják az ígéreteiket, és azt teszik majd, amit mondanak beszédeikben, megnyilatkozásaikban. Az Ikrek sohasem hisz el semmit egyetlen politikusnak sem csak azért, mert ő mondja. Mindig utánanéz saját maga a tényeknek, és megkeresi a bizonyságokat. Ez nem azt jelenti, hogy a csillagjegy szülöttei pesszimisták lennének, hisznek abban, hogy lehet változás és minden lehet jobb, csupán nem hiszik el vakon. 

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákok leggyakrabban a szerelemben kételkednek. Ha egyszer összetörik a szívüket, hosszú időbe telhet, mire újra elhiszik, hogy megtalálhatják a szerelmet. Nem számít az sem, ha korábban nem okozott nehézséget számukra az ismerkedés, minden egyes szakítás olyan számukra, mintha a startmezőre kerülnének vissza. Ha randira hívják őket, még akkor sem merik elhinni, hogy valami jó is kisülhet a dologból, ha már a vacsoraasztalnál ülnek. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A csillagjegy szülöttei szkeptikusan viszonyulnak a földönkívüliek létezéséhez, és ahhoz, hogy létezik élet más bolygón is. Persze, szerintük is nagyszerű volna, ha más bolygó is alkalmas lenne az emberi létezésre, ám az Oroszlánoknak vannak kétségeik. Azt sem hiszik, hogy a földönkívüliek leszálltak volna a Földre, és embereket raboltak volna el. Szerintük ez csak a képzelet szüleménye, sci-fi a filmekből és könyvekből. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyűek egész emberiségbe vetett hite hiányzik. Nincsenek meggyőződve róla, hogy az emberek jók, kedvesek vagy egyáltalán jól akarják csinálni a dolgokat. Ha valaki szívességet tesz a csillagjegy szülötteinek, mindig tudni akarják, mit kér cserébe. Szerintük elképzelhetetlen az ingyen ebéd, és ha ennek az ellenkezője bizonyosodik be, akkor sem hisznek abban, hogy általános érvényű lenne az emberi jóság létezése. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A csillagjegy szülöttei nem hiszik el, amit hallanak. Muszáj kielemezniük a hallottakat, és levonni saját következtetéseiket. Amit a Mérlegek legkevésbé akarnak, hogy pletykákra és híresztelésekre alapozzák cselekedeteiket. Sokkal jobb számukra, ha elvégezhetik saját kutatásukat, és úgy hozhatják meg döntéseiket, ha valóban hihetnek annak igazában. 

Olvastad már?

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók nem hisznek az összeesküvés-elméletekben. Szerintük az események gyakran valóban úgy történnek, ahogy látjuk, nincs semmi titok a háttérben. Marilyn Monroe-t nem gyilkolták meg Kennedy elnökkel folytatott viszonya miatt, a Holdra szállás nem átverés, és az ufók nyomait sem kell eltüntetni, mivel nem léteztek. Ezek mind csak a vad emberi képzelőerő szüleményei, nem tényeken alapulnak a csillagjegy szülöttei szerint. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Saját képességeikben és tehetségükben kételkednek leggyakrabban a Nyilasok. Úgy tűnhet, hogy buzog bennük a versenyszellem és hatalmas önbizalommal rendelkeznek, ám valójában hajlamosak megkérdőjelezni saját magukat, és azt, hogy meg tudnak oldani bizonyos helyzeteket, feladatokat. Hajlamosak elhárítani a felkéréseket, egy előléptetést, ha nem teljesen biztosak abban, hogy elegendő tudással rendelkeznek hozzá. 

Bak (december 22. – január 19.)

A természetfelettiben feltétlenül kételkednek a csillagjegy szülöttei. Persze, valószínűleg létezik a lélek, ám a démonokban, kopogó kísértetekben és szörnyekben egyáltalán nem hisznek. Úgy vélik, ezek legtöbbje csak kitalált történet, és mindenre van tudományos magyarázat. 

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A reklámoknak sosem hisznek a Vízöntők. A nagy ígéretek sohasem teljesülnek a csillagjegy szülöttei szerint, és sem a tanúk, sem az ingyen ajándékokra feljogosító kuponok nem győzhetik meg őket arról, hogy az adott termék megváltoztatja az életüket. Szerintük ezeknek a promócióknak egyetlen célja van, hogy becsalogassák az embereket a boltba, és sokkal drágábban adjanak el olyan termékeket nekik, mint amennyibe valóban kerülnek, és amire igazából semmi szükségük. 

Halak (február 19. – március 20.)

A csillagjegy szülöttei nem hisznek az orvoslásban – sem az alternatív, sem a hagyományos változatban. A Halak sohasem követi vakon a protokollokat, csak mert az orvosa tanácsolt valamit: másod-, sőt harmadvéleményt kér. Ugyanakkor nem próbál ki más, alternatív gyógymódokat anélkül, hogy ne nézett volna utána alaposan annak tudományos hátterének. A csillagjegy szülöttei nagyon óvatosak, amikor az egészségükről van szó. 

Olvass tovább!

Forrás: Yourt Tango
Fotó: Unsplash