Áprilisi horoszkóp – 2021

2021. április 01.
Az energikus Kos jegyében kalandoznak a fontos égitestek. Éppen ezért a legtöbb csillagjegy számíthat rá, hogy izgalmas hónap elé néz.

KOS

Szerencsésnek, akár a hónap nyertesének is mondhatod magad. Uralkodó bolygód, a Mars most kitűnő kapcsolatba kerül a születési jegyedben haladó Nappal. Energia, akaraterő, feldobott hangulat a jutalmad. Anyagi területen kissé könnyelmű vagy, de a Kos jegyűek amúgy sem verik fogukhoz a garast. Szomszéddal vagy rokonokkal szemben nem fogod vissza magad. Ami a szíveden az a szádon.

aprilisi-horoszkop-2021

BIKA

Párkapcsolatban jó lenne nyugvópontra jutni. Kimondva vagy kimondatlanul, de mindketten egymást hibáztatjátok. A születési jegyedre jellemző türelmed csak egy-két hét múlva tér vissza. Hivatásodban érdekes fejlemények várhatók. Sok a feladat, de meg is becsülik a kitartásodat. A jó pozíciódat megőrizheted, ha nem akarod bebizonyítani a felettesednek, hogy okosabb vagy, mint ő.

IKREK

Uralkodó bolygód, a Merkúr most elsősorban a hivatásod területét élénkíti. Szerencsére az egyik legbékésebb zodiákusban, a Halak jegyében halad, így ellensúlyozni tudja a születési jegyedet éppen megtisztelő Marsot. Mit profitálhatsz ebből? Az energikus Mars segít a kapcsolatteremtésben, a lágyabban működő Merkúr pedig elsimítja az esetleges félreértéseket.

RÁK

Születési jegyed ura, a Hold most szépen felpörgeti az érzelmi életedet. Szenvedély ébred benned, ha egyedülálló vagy, de a kapcsolatban élők számára is sok szép szerelmi élményt ígér. Amennyiben a párod munkahelyváltásban gondolkodik, az együtt gondolkodás helyett viták alakulhatnak. Hivatásodban megnyílhat az a kapu, amelyen keresztül nemcsak lehetőség, de pénz is az utadba kerülhet.

Ezt már láttad?

OROSZLÁN

Az otthon, a kreativitás és a napi munka köt le. Ezek így mind egyszerre. Szerencsés, aki éppen a lakását alakíthatja, de az is jól jár, aki a napi rutinban is képes a szépet meglátni. Baráti társaságban te lehetsz a békebíró, hozzád fordulnak tanácsért. Ez a helyzet legyezgeti a hiúságodat. A párkapcsolatodban is előfordulhat, hogy te leszel az, aki kimondja a döntő szót. Legyen ez a pont minden vita végén.

SZŰZ

Minden külső kapcsolatban, lehet az partner- vagy üzleti, sokat segít a higgadt helyzetfelismerés és a jó kommunikáció. Az elkövetkező két-három hétben szükséged is lehet ezekre a tulajdonságokra. Ha párkapcsolatban élsz, a párod rokonai okozhatnak feszült pillanatokat. Pénzügyek területén kétszer is gondold meg, hogy mire költesz. Könnyen lehet, hogy rábeszélnek valamire, ami értéktelen.

MÉRLEG

Uralkodó bolygód, a Vénusz a tüzes Kos jegyében halad. Pontosan szemben a születési jegyeddel. Szenvedélyes, vonzó, a kapcsolatokban sokszor követelődző lehetsz. Nehéz dönteni, ha válaszút elé kerülsz. Most olyan a helyzet, hogy hiába is intenélek türelemre. Ösztöneid hajtanak előre, vagy éppen sodornak valahová, ismeretlen vizekre.

SKORPIÓ

Most a Hold a kalauzod. Eleinte érzelmileg befolyásol, majd a pénzügyeidet öleli körbe. Otthonodra vagy családtagokra költesz. Ez nem okoz gondot, sőt inkább a biztonság tudatát adja. Kis idő elteltével a kapcsolataidat kezded megvizsgálni. Lehet, úgy érzed, túl sok gondolatodat adtad ki. Akkor, ezután másképpen lesz. A megfontoltság az élet minden területén hasznodra válik.

NYILAS

Élvezd ki a helyzetet, hogy a születési uralkodód, azaz a Jupiter segít, hogy újabbnál újabb, érdekesnél érdekesebb kapcsolatokat alakíts ki. Ezek elsősorban nem személyesen, hanem az online térben köttetnek, de talán éppen ez adja meg azt a pluszt, ami téged jelenleg éltet. A Nap a tüzes Kos jegyében járva nálad a szerelem területét érinti. Mi lehet nagyobb öröm egy szép tavaszi hónapban?

BAK

A zodiákus jegyek sorából te vagy az egyik, aki a legjobban gazdálkodik. Most lesz is miből. Meglepő helyről érkezhet pénz. Ha kisebb, ha nagyobb az összeg, te mindenképpen jól használod majd fel. A pénzre elsősorban az otthonodban lehet szükség. Amennyiben kreatív területen dolgozol, néhány otthoni munkaeszköz beszerzésére kerülhet sor.

VÍZÖNTŐ

Felerősödik esetedben a kommunikáció. Nagyon fontos ügyekben kell döntened. Azt is mondhatjuk, hogy sorsszerű események indulnak el most el az életedben: a két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz még mindig a születési jegyedben vándorolnak. A kommunikáció területén pedig a Nap ragyog, és mellette ott a segítő Vénusz. Valami nagyon komoly újdonság van készülőben az életedben.

HALAK

A Merkúr és a Neptunusz kéz a kézben haladnak a születési jegyedben. Jó kapcsolatot ápolnak a változatosságot biztosító Holddal. Semmi akadálya, hogy a megszokottnál sokkal nyitottabb, kommunikatívabb leszel. A lehetőségek szerint új ismerősöket találsz, de legalább is több olyan helyzet alakul, amikor hasonló érdeklődésű emberek kerülnek a látóteredbe.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!