A csillagjegyed elárulja, miért vagy szingli

2021. március 07.
Vajon mi az oka annak, hogy egyszerűen nem találod meg a számodra tökéletes partnert? Lehet, hogy tudat alatt te magad szabotálod a kapcsolataidat? A csillagjegyed elárulja!

Kos (március 21. – április 19.)

Nehezen szakítasz időt a randizásra. Ha találkozol valakivel, aki ígéretesnek tűnik, nem félsz megtenni az első lépést, de mintha sosem találnál időt arra, hogy minőségi időt tölts a kiszemelteddel. Néha muszáj kompromisszumokat kötnöd! Ha úgy érzed, hogy nem éri meg a másik miatt felborítani a ritmusodat, akkor lehet, hogy valójában érzelmileg nem állsz még készen egy kapcsolatra.

Bika (április 20. – május 20.)

Ha van egy ideálod, akkor egész egyszerűen nem vagy hajlandó engedni belőle. Hiába illesz össze valakivel tökéletesen, ha a másik nem illik bele az elképzelt típusodba, akkor barátságnál többet nem tudsz vele elképzelni. Próbálj kicsit lazítani a szigorú szabályaidon, legyél nyitottabb a lehetőségekre.

horoszkop-szerelem

Ikrek (május 21. – június 20.)

Nem számít, hogy fiatal vagy, vagy idősebb, valamiért mindig azt gondolod, hogy az életkorod nem megfelelő a szerelemhez. Fiatalon még szórakozni akarsz, és úgy érzed nem állsz készen rá, idősebb korodban, pedig azt hiszed, túl öreg vagy már a romantikához. Pedig tudnod kell, hogy a szerelemnek nincsenek határai, bármikor, bármilyen életkorban rád találhat.

Rák (június 21. – július 22.)

Nehezen engeded el korábbi kapcsolataidat. Vicces, hogy mennyivel szebbnek tűnnek most, amikor már régen túl vagy rajtuk. A probléma az, hogy ha megszállottan ragaszkodsz egy exedhez, akkor bezárkózol a múltba, és nem vagy hajlandó megtapasztalni a jelen lehetőségeit. Igenis oka volt annak, ha egy kapcsolatnak vége lett.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Egészen érthetetlen, hogy egy Oroszlán, akinek nincs problémája új emberekkel ismerkedni, aki élőben mindig vicces és elbűvölő, miért függ ennyire a netes ismerkedéstől. Az igazság az, hogy egy személyes találkozásnál sokkal megnyerőbb tudsz lenni, felesleges a képernyő biztonsága mögé rejtőznöd. Jobban jársz, ha élőben próbálsz meg ismerkedni, hogy meg tudod mutatni a másiknak a csodálatos személyiségedet – és nem kitalálsz egyet az online randikhoz.

Ezt olvastad már?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Biztosan mondták már korábban is, hogy kicsit válogatós vagy. Te erre szereted azt mondani, hogy csak magasak az elvárásaid – de valójában mire jók ezek az elvárások, ha senki, még te magad sem tudsz megfelelni nekik? Ez persze nem azt jelenti, hogy meg kell elégedned az első szembe jövő emberrel, de lazíts egy kicsit, és ne ragaszkodj ennyire a tökéletességhez. Nem kell, hogy feltétlenül egy szupermodell, egy tudós, vagy egy zseniális művész legyen a kiszemelted, elég, ha csak egyszerűen egy jó ember.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Valahol mélyen azt gondolod, hogy nem érdemled meg a nagy szerelmet. Lehet, hogy korábban bunkó voltál valakivel, akivel régen randiztál, de az is lehet, hogy attól félsz, hogy nem vagy képes egy egészséges kapcsolatot fenntartani. Lépj túl a félelmeiden, és hidd el, bármilyen hibákat is vétettél a múltban, mindenki megérdemel egy második (vagy harmadik) esélyt. Találj valakit, aki imád téged!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szeretsz egyedül lenni, de előfordul, hogy ilyenkor túlságosan is pesszimistává válsz. Azokon a kapcsolataidon gondolkodsz, amiket kívülről mindenki tökéletesnek látott, mégis elromlottak. Még ha találkozol is valakivel, a fejedben rögtön a lehető legrosszabb forgatókönyv kezd kibontakozni a jövendőbeli kapcsolatotokról. Lassíts egy kicsit, ne szaladj fejben folyton előre. Kicsit próbálj visszább venni a negativitásból, és adj egy esélyt a potenciális kapcsolatoknak.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Attól félsz, hogy ha egyszer igazán megismersz valakit, akkor az illető el is veszti a szemedben a varázsát és unalmassá válik. Pedig valójában ennek az ellenkezője is igaz lehet; vannak olyan emberek, akik hiába vannak mellettünk egy életen át, mindig újra és újra meg tudnak lepni és el tudnak bűvölni.  Egy elmélyülő kapcsolat nagyon is izgalmas tud lenni.

Bak (december 22. – január 19.)

Jelenleg a karrieredre koncentrálsz, ez persze érthető. De te Bakként valójában mindig a karrieredre és a jövődre koncentrálsz, szóval ez csak egy újabb kifogás arra, hogy ne kelljen kitenned magad a randizásnak. Pedig hidd el, a szuper sikeres embereknek is sikerül egyensúlyt teremteni a magánélet és a munka között, szóval neked is menni fog.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Szeretsz emberek között lenni, de élvezed az egyedüllétet is… Talán túlságosan is. Azt hiszed, hogy a szerelem egy olyan non-stop érzelemi hullámvasút lesz, amire nincs szükséged. De tudnod kell, hogy minden kapcsolat más és más, és bár szükség lesz a kompromisszumkészségedre, te is meg tudod találni azt a kapcsolatot, ami megfelelő a számodra.

Halak (február 19. – március 20.)

Számodra fontosabb, hogy barátaid és szeretteid megtalálják a szerelmet, mint te magad. Túlságosan aggaszt mások boldogsága, ezért figyelmen kívül hagyod a sajátodat. Nyugodtan helyezd magad előre és igenis fektess abba is energiát, hogy te társra találj. Te vagy a legönzetlenebb ember a világon, de ha szerelemről van szó, néha igenis jó kicsit önzőnek lenni.

Forrás: huffpost.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!