Májusi horoszkóp – 2021

2021. május 01.
A szeretet és a kapcsolódások időszaka jön – ez már minden csillagjegyre ráfér!

KOS

Jelenleg elsősorban az anyagiak érdekelnek. Nem jellemző rád, hogy spórolós lennél, most mégis fogadhoz vered a garast, mert egy korábbi, nagyszabású tervedet szeretnéd megvalósítani. Vágj bátran bele, az anyagiak a rendelkezésedre állnak. Néhány nap átmeneti pesszimizmus után a jókedved is visszatér. Találkozhatsz valakivel, aki nemcsak mosolyt csal az arcodra, de a szívedet is megdobogtatja.

BIKA

Éppen elérkeztünk a születési hónapodhoz. A Bika jegyében most négy égitest is tartózkodik: a Nap és a Merkúr megfontolttá teszi a gondolkodásodat, a Vénusz pedig egy kicsit felforgatja az érzelmeidet, de hamar magadra találsz. Az Uránusszal, amely még hosszú ideig kíséri az utadat, talán már megbarátkoztál: váratlan, hol kellemes, hol pedig szokatlan élményekkel gazdagítja az életed.

majus-havi-horoszkop-ezo

IKREK

Kivételesen nem a Merkúré, vagyis az uralkodó bolygódé a főszerep. Sokkal nagyobb figyelemmel legyél a lendületet adó Marsra, a pluszenergia különösen érzelmi területen fog jelentkezni. Lehet ez szeretet valaki iránt, de elképzelhető, hogy a munkádban jön olyan lehetőség, amelyet teljes szívvel fogadsz. Hamarosan te is ünnepelheted a születésnapodat, és kellemes meglepetések érhetnek.

RÁK

A megszokott hangulatingadozások mellett azt is észreveheted, hogy egyre kreatívabb vagy. Főleg szellemi téren tudsz újat felmutatni. A megvalósuló vágyak területén jelenleg négy égitest is halad. „Mikor, ha nem most” – legyen ez a jelmondatod. Régebbi és újabb terveknek is kedveznek a csillagok. Hidd el, ha segítséget, együttműködést kérsz, minden sokkal könnyebben megy.

OROSZLÁN

A tavasz és a közelgő nyár a hivatásodra irányítja a fókuszt. A megbízhatóságod és a kitartásod olyan helyzetet teremthet, amely minden szempontból megfelel az elvárásaidnak. A párkapcsolatodban olyan események várhatóak, amelyekhez szükség lenne a kedves, nyájas énedre. Attól, hogy aranyos vagy, még lehetnek határozott elképzeléseid. A párod mindent elfogad, ha megfelelően tálalod.

SZŰZ

Úgy érzed, mintha minden tőled függetlenül történne. Ne aggódj, nem is kell különösebben beavatkoznod semmibe. Meditálj, olvass sokat, jó időszak ez a feltöltődésre. A munkában is lényegesen lazább hetek jönnek. Leginkább az intellektusod és a tájékozottságod lehet az, ami előreviszi a dolgokat. A párkapcsolatodban egyre erősebben ráhangolódtok egymásra. 

MÉRLEG

Most már egészen biztos, hogy csak a társasági élet, a barátaiddal és a szeretteiddel való találkozás a vágyad. Érdemes lenne a születési jegyedre jellemző diplomáciával kezelni mindent – türelemmel sokkal többre jutsz. Lehetséges, hogy aki eddig egyedül volt, az a munkáján keresztül ismer meg valakit, aki nemcsak szórakoztató és vonzó, de számos egyéb értékes tulajdonsága is van. 

SKORPIÓ

Párkapcsolati téren várható a legtöbb történés. A társad biztonságra vágyik, de nem képes az óhaját egyértelműen kommunikálni. Te vagy az, aki az emberi lélek mélyére lát, itt az alkalom, hogy a hozzád legközelebb állóét is megértsd. Hivatásodban pici zökkenő jöhet, de ha engedsz a megérzéseidnek, jó irányba kormányozhatod a karriered hajóját.

NYILAS

Komoly dolgokra szánod rá magad. Májusban még csak érleled a gondolatot, de a hónap végén már pontosan tudod, hol és mikor éred el a vágyott eredményt. Családtagok és közeli ismerősök, barátok mind a segítségedre lesznek. Elsősorban emberi, lelki oldalról támogatnak, a nagy terv megvalósításához pedig épp erre van szükséged. A hangulatod remek lesz. 

BAK

Az egyedülálló Bakok tartsák nyitva a szemüket. Több égitest, így például a Vénusz is a szerelem területén halad. Igaz, hogy az átlagnál visszafogottabb szoktál lenni, ha érzelmekről van szó, de most érdemes bíznod magadban és a megérzéseidben. Amennyiben munkalehetőséget ajánlanak, vagy rátalálsz valami kedvedre valóra, fogadd el bátran. Olyan lehetőség jöhet, ami csak ritkán adódik.

VÍZÖNTŐ

A két sorsbolygó, azaz a Jupiter és a Szaturnusz már a születési jegyedben járnak, egész évben érezheted is a kedvező hatásukat. Te, aki a függetlenség bajnoka vagy, mostanában sokkal rugalmasabban kezeled a társas kapcsolataidat. Ide tartoznak a kollégák, de még a szomszédok is. Az otthonodban sok újdonságra számíthatsz – értékeld a párod gondoskodását.

HALAK

Megszilárdulnak a kapcsolataid. Kedvesen és támogatóan állsz mások ügyeihez, ezzel sok ember bizalmát elnyered. Tartsd észben, hogy munkatárshoz nem érdemes érzelmileg kötődni, mivel a vonzalom elmúltával kellemetlen is lehet a szituáció. Az anyagi helyzeted változatos, de ez jelenleg semmiben nem befolyásol. Jó a hangulatod, szívesen végzel karitatív munkát is. Fontos számodra, hogy másokon segíts.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Unsplash.com

Olvass tovább!