Ezektől a mondatoktól higgadnak le a csillagjegyek

2021. április 25.
A saját bőrünkön tapasztaljuk mindannyian, hogy a mostani időszak rendkívül feszültséggel teli. Az unalmas hétköznapokon is jó, ha tudod, mit kell mondani az egyes csillagjegyeknek, hogy lenyugodjanak, de most különösen hasznos, ha fényt derítesz rá!

Ha egy idegességtől majdnem szétrobbanó embernek azt mondod, hogy nyugodjon meg, az nagyjából annyira hatásos, mintha olajjal próbálnál tüzet oltani. Van azonban egy-egy jól irányzott mondat, ami sokat segíthet, hogy csökkentsd az egyes csillagjegyekben tomboló feszültséget. Ismerd meg, kinek mit kell mondani a horoszkóp szerint!

csillagjegy horoszkop nyugalom stressz harag duh mereg indulat

Kos

Teljesen mindegy, mit mond vagy mit érez a Kos, ahhoz, hogy a kedélyek lecsillapodjanak, azt kell hallania, hogy igaza van. Ha azt látja, hogy a másik egyetért vele és nyoma sincs ellenkezésnek vagy ellentmondásnak, a dühe köddé válik, és újra barátok lesztek.

Bika

Ahhoz, hogy a felbőszült Bika lenyugodjon, varázserővel hat, ha biztosítod róla, hogy minden rendben lesz. Akkor is ezt kell neki mondani, ha szemenszedett hazugság – nem erre fog koncentrálni, hanem arra a jó érzésre, ami eltölti azt hallva, hogy hiszel benne és a pozitív jövőben.

Ikrek

Ha az Ikrekben tombol a harag, a legkézenfekvőbb megoldás az, ha faképnél hagyod. Bizony, az Ikreknek nem kell semmit mondani, elég, ha magára maradhat. Amikor dühös, rettentően idegesítheti mások jelenléte, amit azzal küszöbölhetsz ki a leghatásosabban, ha továbbállsz.

Rák

A Rák akkor nyugszik le legkönnyebben, ha kezében tarthatja az irányítást. Az önkontroll mellett kifejezetten fontos számára, hogy másokat is irányítson, ha pedig haragra gerjed, könnyen lehet, hogy új, rögtönzött szabályokat fektet le. A legjobb, amit ilyenkor mondhatsz neki, hogy számíthat rád.

Oroszlán

Mit szépítsük, egy Oroszlán akkor nyugszik le, amikor ő akar – az, hogy időnként totál elönti a méreg, része a személyiségének, nem nagyon lehet megakadályozni. A haragja intenzitását viszont csökkentheted, ha megtapsolod és elismerően nyilatkozol róla még akkor is, ha épp borzalmasan viselkedik.

Szűz

A Szűz a kézzel fogható dolgoktól nyugszik le leginkább, ezért ha azt látod, hogy pattanásig feszítette a húrt, és szeretnél rajta segíteni, mondd neki azt, hogy meghívod egy kávéra vagy vacsorára. A tudat, hogy nem neki kell a zsebébe nyúlnia, minden búját feledteti.

merges horoszkop csillagjegy nyugalom

Mérleg

A Mérleg a teljes zen állapotot valószínűleg csak akkor fogja elérni, amikor távozik az élők sorából, ez azonban remélhetőleg nem most fog bekövetkezni. Az egyetlen, ami hatásos lehet, amikor elönti a méreg, hogy tudomásul veszed, hogy a Mérleg élete az örök feszültségről szól.

Skorpió

A Skorpió a dühöngésből sem hagyja ki az erőt és a szenvedélyt, ezért elsőre talán elképzelhetetlennek tűnhet, hogy lenyugodjon. Ami talán mégis működik, az az, ha lekenyerezed. Mondd neki, hogy megleped egy kedvére való ajándékkal, és a haragja máris a múlté.

Nyilas

Ha a Nyilas haragra gerjed, annak az egyik legjobb ellenszere, ha kellő teret adsz neki. Amikor azt látod, hogy robbanni készül, elég, ha azt mondod neki, hogy most magára hagyod, és amikor lehiggadt, tudja, hol talál. Hálás lesz érte.

Bak

A Bak – akár mérges, akár nem – szinte soha sem fogad el semmilyen tanácsot vagy útmutatást másoktól, ezért nagyjából felesleges bármit mondanod. Az viszont nagyon sokat nyom a latban, ha csendben hagyod, hogy kitombolja magát, és nem állsz neki hegyi beszédet tartani.

Vízöntő

A Vízöntő örök feszültségben él, ezért lehetetlen küldetés azt várni tőle, hogy tökéletesen lenyugodjon. Azzal viszont sokat tehetsz azért, hogy könnyebben viselje a megpróbáltatásokat, hogy azt mondod neki, hogy tudod, hogy most is képes lesz megoldani a dolgokat, ahogy már annyiszor.

Halak

Az ideges Halak akkor kezd újra magához térni, ha azt érzi, hogy valaki odafigyel rá, és törődik vele. Ha tehát azt látod, hogy rendkívül feszült, ne csak éreztesd vele, hanem szavakkal is hozd a tudomására, hogy mellette vagy, meghallgatod és számíthat rád.

Fotó: Getty Images Forrás: Via

Ezt láttad már?